Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
senki nem használ télleg gmapset? mertmár a live tile-ján egy kis 3as van a karikában és megőrjít h nemtudom miaz
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
legiaap
félisten
válasz RaveForce #15604 üzenetére
Én a pro-s verziót használom. Az a szám a képek változásával változik.
Kb. 13 kép van azaz a max. szám a 13-as. Utána szokott beszarni és nem ad be több képet...ekkor szoktam kikapcsolni, madj bekapcsolni a telefont. Az segít.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
RaveForce
veterán
válasz legiaap #15605 üzenetére
hát nemtom nekem egy nap egy képet mutat de minek hozzá szám, az ember arra gondolna h értesítés, csak ugye miröl is értesitene erre probáltam rájönni
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Auratech
őstag
Bicajozás közben-buszon a GPS suite programot használom. Jól működik. Számomra a fő keresett funkció egy adott térképi ponton aktiválódó figyelmeztetés. Nem céleszköz, de megteszi. Megcsendül, ha a közelébe érek egy eltárolt pontnak. Tényleg a háttérben dolgozik. Le se lehet lőni... Csak értesítést kapok egy helyről.
Auratech Field Recording
-
legiaap
félisten
Az utolsót a Professional-t választottam. Ennek amúgy van valami értelme, hogy melyiket választom?
Nincs mi?Másik kérdés. Ha majd a jövöben másik wp7-est veszek akkor ezt ott is kell kell játszanom, ha ki akarom nyitni ugye?
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
őstag
http://blogs.adobe.com/conversations/2011/11/flash-focus.html
We will no longer adapt Flash Player for mobile devices to new browser
Figymá', flash WP7-en sincs akkor?
[ Szerkesztve ]
-
komloskaroly
tag
Sziasztok
vona egy olyan gondom hogy Gmailt használok az omniámon és amikor kapok egy mailet megyitom majd rányomok a válsz gombra beírok egy üzenetet utánna küldés de amit én írtam hozzá az nem megy el mintha csak visszaküldtem volna az emailt ahogy kaptam
mi lehet az oka csak úgy tudok válaszolni hogy teljesen új emailt írok
A telóm tört mangós magyarnyelv meg wifi megosztás is van okozhatja esetleg ez vagy valami más?G3 D852
-
Freezura
tag
Megosztom veletek: A múlt héten igényelt és ma megkapott BB VISA Classic kártyámat elfogadta a Market szó nélkül. Mindjárt körülnézek egy kicsit
-
legiaap
félisten
Na...itt rámentem a 64 bites verzióra, mert 64 bites wp7 ven fent a gépemen. Valamit letöltött és sokáig telepített.
Feltelepült valami
Microsoft Visual Studio 2010 Express
Microsoft XNA Game Studio 4.0 Refresh
Windows Phone SDK 7.1
Na ha az utóbbin belül kiválasztom a regisztrálást akkor valami ablak jön fel, csatlakoztatom a telefont és alul egy hibaüzenet jön fel.
Mutatom:
[link]
Hogy tovább?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
kelekyle
őstag
válasz legiaap #15628 üzenetére
Valami Verify-t kéne valahol...
Én is ezt találtam: "You can only register a device using windows phone developer registration program once you have completed GEO Trust verification. On your Windows Phone dash board on App Hub you'll see that you must complete verification before your able to register a device."
[ Szerkesztve ]
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Piero89
aktív tag
Ennek a játéknak nem tudjátok véletlen a nevét? Még anno mikor csak szemezgettem az omniával akkor láttam egy videóban ezt játékot, de most az istenért sem találom... kipróbálnám végre
-
-
legiaap
félisten
Nem tudom mit csináltam, de most be tudtam ütni a kódot és unlock lett.
Csak az XDA-n találok ilyen XAP fájlokat?
Engem a tile color megváltoztatása érdekelne úgy igazából.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
catroot
veterán
Na, most unlockolom lassan én is, kíváncsi leszek...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Blyan
félisten
válasz stevve #15640 üzenetére
Nem, lehet olyan opciót választani, hogy professional dev vagy, es akkor az apphubba akar beléptetni a chevron, egy már meglévő accounttal.Gondolom ezzel akarják segíteni, hogy ne csak egy készüléket tudj unlockolni.
Vagy a dev acc hány készüléket enged megnyitni? Mert ha csak egyet, akkor ennek van értelme.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
kelekyle
őstag
válasz Freddycom #15644 üzenetére
Kedvenc játékom Szerintem megér annyit. Premium játék, engem LittleBigPlanetre emlékeztet
Amúgy XDAn volt és van is egy kérdése ami mindig is megnevettet amikor az Omnia7 Dev forumának főoldalát olvasom
A kérdés a következő volt:
"Hi Guys,
I was wondering, how can i enable the front cam on my samsung omnia 7?Sent from my Omnia 7"
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
catroot
veterán
Na, nekem ki lett nyitva. Kifizettem a token-t, leszedtem az unlock toolt, telepítettem, amit kellett. Aztán pedig kinyitotta a készüléket.
Akkor most irány az XDA?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
legiaap
félisten
Ezt az interup unlockot vagy mi a rákot csinálom...hát nem egyszerű.
Millió progit kell felrakni, és mikor szarik be, hát persze hogy a végén.
Az AdvancedConfig 1.4.0.0 Mango beta.xap-ot nem teszi fel, az azelőtti verióba mikor bemegyek akkor kilép és így nem tudom megcsinálni az utolsó lépést.
Ötlet?How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest