Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    válasz Dashes #10229 üzenetére

    Igazából én azt is tudom (legalábbis tudni vélem), hogy miért: A T-s romban valamit elcsesztek, és kimaradt az, hogy alapból beállítsa a net eléréshez szükséges APN adatokat (a 3G-re gondolok).
    Először azt mondták, hogy felteszik a rom-ot bárkinek, de hibás, ezért nem fog menni a 3G. Persze ez csak részben igaz, mert ha valaki manuálisan beállítja az APN adatokat, akkor gyönyörűen megy a 3G is.
    Szóval igazából ezért lett letiltva most a T-s rom - egy olyan probléma miatt, amit fél perc alatt lehet orvosolni; manuálisan megadod az APN részt, ennyi.

    Viccé fajult ez az egész frissítési folyamat, az biztos. Westend, ugyanazon hely: egyik srácnak nem kellett a blokk a frissítéshez, másiknak másik nap már igen, de mivel nem volt nála, így másfél órát utazott. Gondolom nem lehetett túl vicces dolog, és ez aztán tényleg csak azon múlik, hogy az ember melyik szervizessel fut össze, amikor épp bemegy frissíttetni a készülékét.
    A vidéki helyeken vagy frissítenek vagy nem, van ahol két nap, van ahol 2 hét (utóbbiak felküldik Pestre a telefont).
    A németeknél lehet NPS-el frissíteni, nálunk nem.

    Azért a kis Odin-os sufnimegoldás mennyivel egyszerűbb, gyorsabb, és összeszedettebb már, mint ez az egész bohóckodás. :U

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák