Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanya

    nagyúr

    válasz Badboys #1244 üzenetére

    Néha amiatt nem frissítek, hogy bizonyos terméke ne veszítsenek funkciókat, ne kezdjenek el fagyni, merülnistb. Pl oneplus, samsung, apple, stb.

    Egyébként erre az órára milyen biztonsági frissítések jöhetnek? Milyen új programok jöhetnek?

    Nekem egy rendes naptár kellene, de úgyis meghákolom a samsung naptárát, hogy az outlook naptáramat lássam az órán, de ennyi. Nekem több minden nem kell ( filmnézés, zenehallgatás, akármi irányítás, játékok??? Ez egy óra. Mérje a vérnyomásom, pulzusom, EKG, véroxigén, legyen benne gps, fel tudjam venni a hívást, gyorsan el tudjam utasítani a hívást, és ennyi. Ha tudna egy naptárt, akkor számomra az óra tudása elérte a maximumot és kész.

    Az android OS majd tuti jó lesz, mint minden androidos eszköz újdonságai. Évente kapunk majd főverziófrissítést meg minden, majd jöhetnek a hákolások, hogyan telepítsük újra a 23-as androidot, hogy ne legyen bugos. Verziófrissítésenkénti factory reset. Csak teljes image-ből installálás. stb-stb. Android autós rendszerem van, egy bloat. Ha beállítom rendesen a google asszisztesnt, akkor magyarul beszél hozzám, de nem érti, amit mondok. Ha nem állítom be, akkor magyarul megérti az utcaneveket és a címet, nem kell percekig barchobázni, hogy megértse.
    Androidos tévém van, persze a google belerakta a csillivilli főképernyőt, ami szaggat, mint a ház. zsír. Az android tv-re szánt youtube kliens szaggat, zsír. Mégis, melyik SOC-ra lett optimalizálva ez? Évente vegyek új tévét? napokig keresgethetsz egy olyan alternatív youtube klienst, ami rendesen fut android TV_n.

    Szóval én sosem vennék WearOS bármit, sőt lassan már a google mentes telefonon gondolkodom. Az android 11 legnagyobb újítása az volt, hogy a 10-ben debütáló sötét témát már a naplemente-napfelkelte is vezérelheti. És ehhez kaptunk egy teljes főverziót.
    Amikor be vannak kapcsolva a google szarjai a telómon, akkor merül, ha csak minimal, akkor nem merül.
    Tényleg jó lenne a wearOS, durva lehet egy olyan órát viselni, amit már délben tölteni kell, mert hallgatózik, felszinkronizálja a lépéseidet a google szerverére gps koordinátával, ismeri a bajodat, stb. Célzottan kaphatod a gyógyszerreklámokat.

    A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

Új hozzászólás Aktív témák