- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
maroskah
aktív tag
Miért van az, hogy a sammobile nem ad sosem egy találatot sem a keresésemre?
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
Dilikutya
félisten
A 4.1.2-ből hogy lehet kiirtani azt, hogy frissítés keresésekor azt mondja, módosított eszköz?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ÉNisagyament
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem:
1.
Próbáltam a cm 10.1.* rátenni a tabletre, de amikor a recovery (vagy mi) bejött ott nem jelent meg olyan, hogy "instal zip" a wipe-kon kívül még az "update external sd" volt.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Vagy mi a gond.
2. Valamiért nem tudok a beletett 16 GB kártyára másolni. Pontosabban valamit enged valamit nem. Ugyanazt a fájlt amit az extSD-re nem enged, engedi az OTB USB-re. Próbáltam már formázást is különböző file kezelőket, de egyik sem segített.A válaszokat előre is köszönöm.
Samu tabletta 2 7 wifi
-
Dilikutya
félisten
Feltettem, azt látom, hogy van SD kártyára áthelyezés, a Carmageddonon ki is próbáltam, de csak az apk-t rakta át, az obb maradt, kimondottan telepítést meg nem látok. És egy játéknál pl. nem az apk a sok.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kanyi51
senior tag
válasz ÉNisagyament #5414 üzenetére
Figyelmesen nézd meg és azt csináld amit mond!
http://www.youtube.com/watch?v=ZGKsVVinw4w -
wertigo1984
őstag
Nagyon dilemmazok azon, hogy lecsereljem e az enyemet a Tab3 7col 3g-re. Tudasra szinte ugyanaz, viszont az kicsit keskenyebb, igy telefonalaskor kenyelmesebb a fogasa.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Dilikutya
félisten
A Carmageddon szerintem az egészet a Play-ről szedi, még indítás előtt tölti le az obb-t is, nem úgy, mint pl. a Real Racing 3, ahol csak a 6mb-os apk jön a Play-ről.
-
Dilikutya
félisten
válasz Dilikutya #5423 üzenetére
Szerintem sokkal lassabb, mint a 4.1.2, legalábbis ez a francia lassú. Hab a tortán az a rusnya lehúzható panel, ugyanolyan jó volt a 4.0.4-ben és a 4.1.2-ben is, és pont most lenne ilyen lehetetlen színű...?
-
ÉNisagyament
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap rootoltam és feltettem a cm 10.1.2-őt.
Alapból mintha lassabb lenne a 4.1.2 esnél, de a procit felhúzva 1200ig elég jó.
Viszont néhány dolog nem igazán tetszik benne.
Pl. Eltűnt az alkalmazás figyelő, eltűnt a Samsung billentyűzet (nem tudja valaki,hogy honnan lehetne letölteni?), és jelenleg eszi az akut stb...Samu tabletta 2 7 wifi
-
d3kk
senior tag
válasz ÉNisagyament #5425 üzenetére
- az akksit a húzott proci miatt zabálja (egyrészt)
- alkalmazásfigyelő -> stock (hivatalos) szoftver (és ennek változatai)
- samu bill. ugyszintén.. én is hiányoltam kissé de vannak alternatívák és meg lehet őket kedvelni ((CM-ben szinte kizárt ez és az előbbi is))kb ennyi
[ Szerkesztve ]
-
kazy76
aktív tag
Visszatértem a 4.1.2-re mer a 4.2.2 nagyon zabálja a ramot sokkal lassabb jobban dolgozik a proci és ezáltal jobban merül. Szerintem nincs jól optimalizálva a rom, és nem nyújt annyi pluszt hogy megérje használni.
Samsung Galaxy S8_Samsung Galaxy J5 2017
-
Dilikutya
félisten
Érdekes, az angol (BTU), amit én feltettem, kevesebb memóriát használ szerintem, és több a rendelkezésre álló is, 771 helyett most 811Mb van. Ennek ellenére én is azt érzem, hogy lassabb. A főképernyők közötti váltás még rendben van, de pl. már a menü is lassabban jön be. Valószínűleg én is visszateszem a 4.1.2-őt.
-
Zotya984
senior tag
Kérdés: Samsung Galaxy Tab 2 7.0 Only Wifi -hez lehet csatlakoztatni 3g külső modemet?
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
baradi
senior tag
Tudnatok javasolni olyan kinyithato tokot, amivel kitamasztva lehet nezni a tabot? Nezegettem mar, de hatha van bevalt tok. A gyari book cover jol nez ki, de 9k sok erte.
Koszi elore is! -
Andrewstarr
aktív tag
-
Deeday
senior tag
Én hasonlót használok csak a 13.000ft os kategóriából. Elég jó minőség megbízható 5 hónapja nem nyúlt nem ejti ki a telefont jó a fogása egyszóval szuper kis tok ! CellularLine
http://www.shopmania.hu/telekommunikacio-mobil-telefon-tartozekok/p-cellularline-tok-eco-bor-kitamaszthato-samsung-galaxy-tab-7-36843382
[ Szerkesztve ]
LG G4
-
Tbor
tag
Ne haragudjatok, biztos 1000x kérdezték, de visszaolvastam pár oldalt és nem találom, hogy T-s P3100-on hogy lehet frissíteni az androidot ? Most épp 4.0.2 van rajta.
Üdv:
Tbor -
ÉNisagyament
csendes tag
Igen, gondoltam, hogy a felhúzott aksi miatt merül gyorsabban. Tegnap 3 óra alatt lemerült 98%-ról 16%-ra. Így emiatt és a túlzott melegedés miatt visszaállítottam 1008-ra. Ettől függetlenül marad a cm 10-es mivel ez jobban kezeli a beletett +memóriát. Időközben rájöttem, hogy a középső gombot megnyomva és felfele csúsztatással azonnal belehet zárni az alkalmazást. A billentyűt meg majd megszokom.
Samu tabletta 2 7 wifi
-
wertigo1984
őstag
Remelem hogy tart meg egy darabig az akciojuk, pentektol szabin vagyok es megnezem.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
nggabi
félisten
-
Weeman1
veterán
-
Weeman1
veterán
-
blion
csendes tag
A segítségeteket kérném 2 dologban, Tab2 7.0, legfrissebb szoftver.
- Képek nagyításánál, meg úgy alapvetően a galériában képek nézegetésénél, a fotók/képek pixelesek, homályosak. A szóban forgó képek jó minőségűek, nagy felbontásúak.
- A másik, hogy amióta frissült a szoftver érezhetően lassult a gép.
Gondolom szoftveres gond lehet mindkét eset hátterében, hogy tudnám orvosolni ezeket a problémákat?
köszönöm előre is
-
this is life
Ármester
A gyari kepnezegetot csereld le a quickpic-re elsore mig gyorsitotaraz lassabb lesz demutana pickpack nyitja elesen a kepeket videokat. A tab frissitese elott/utana nyomtal egy ful wipet ? Mert ha nagyon merul, vagy lassabb a gep akkor nem art egy vissza allitas.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.