- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolson
senior tag
Igazából használható lesz akkor is, az biztos. A mostani izmosabb játékok futnak rajta, kivéve ha a cpu-val nem kompatibilisek ugyebár. Tavaly ilyenkor ez a telefon még szinte az élmezőnybe tartozott volna, szóval egy ideig még biztosan nem lesznek gondok. De egy plusz aksit szerezz be, ha 3-4 órákat tervezel várakozás közben játszani rajta.
-
szab.tam
nagyúr
a fehér telefonnak van egy óriási hátránya, amibe sokan bele sem gondolnak.
sokkal feltűnőbb, így a zsebtolvajok és utcai rablók számára pszichikailag lényegesen ingerlőbb.
könnyebb áldozattá válni vele....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Gedeon31
addikt
-
Rx
aktív tag
Haveromnak van fehér színben.
Szépnek szép, de nekem (hiába általános színné vált) feketében valamiéer jobban bejön.
Főleg, hogy minden egyes piszok hamarabb meglátszódik.
Az egyetlen különbség amit észre vettem, hogy a keret színe tompább (nem fényes felületű) mint a feketénél.Csomag01@ megelőztél
[ Szerkesztve ]
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
xAcidx
tag
-
-
Csomag01
tag
dupla
[ Szerkesztve ]
[MOBILSZÁM VÁLTOZÁS] Üdv. Csomag01
-
Gery15
addikt
válasz Csomag01 #5418 üzenetére
Értem, csak nekem válaszoltál és ezért, írtam.
Más: Sms-t írok, születésnapi köszöntőt és 3 oldal után, átváltott 1kb-ra ez már hány oldalnak felel meg? Illetve az illető megfogja ezt kapni szerintetek net nélkül? Mert azt írja még, hogy átalakítás multimédiás üzenetté.
HyperX
-
funk648
aktív tag
Hali!
Ezt a telefont néztem ki most a T-Mobile-nál, viszont ugyebár van most ez az adventi akciójuk minden nap más telefonra. Szerintetek rendeljem meg most, vagy esetleg várjak vele szerdáig, hátha addig leakciózzák?
-
törölt tag
Szerintem az, hogy mennyire lesz jó játékokra 2 év múlva, attól is függ, hogy a jelly bean frissítés hogy változtat a játékok gyorsaságán. Mert pl. x8-on jóval lassabbak 4.1 alatt a játékok, bár ez nem túl mérvadó.
Illetve sok mindentől függ, de szerintem a játékok többségét azért jól fogja vinni, csak az újfajta 3d grafikás csodák. (NOVA, Asphalt, NFS. stb. jövőbeni kiadásai fogják megakasztani) Emellett lassan a mobilhardverek fejlődése is lelassul, és nem fogják évente duplázni a magokat.. persze lehet, hogy a gyártók ezt másképp gondolják De én úgy gondolom nem lesz annyira vészes.Egy T-mobilos nem tudja, hogy az XXLK2 frissítés előtt mi volt a legfrissebb szoftver?
-
Morris
veterán
Nekem is a fehér tetszik jobban, de mivel az asszonynak is ilyen telefonja van, mint nekem és neki is a fehér tetszett jobban szintén, így az övé lett. Ebben az esetben mit is mondhatna a férfiember?
-
Gedeon31
addikt
Újra lehet rendelni a T-mobilenál , csak sajnos a 2 éves részletfizetés most nem elérhető volt is háborgás ez miatt.
-
törölt tag
A "P"-s verzióban van NFC.
Videót még nem próbáltam, nem vagyok nagy híve a "nézzünk filmet 10 centis képernyőn" dolognak
Elvileg 720p-t viszi, 1080p-t pedig talán nem ( ) de nem is látom értelmét, egy 4 colos kijelzőn. Csak fölöslegesen foglal sok helyet.[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
Inkább csak játékoknál szokott előfordulni kompatibilitási probléma.
Egyébként a 720p-t viszi, azt már néztem rajta, 1080-at nem próbáltam.
Az NFC-vel különböző fájlokat is lehet cserélni két telefon között. S-beam-mel kiegészülve akár képeket is egyetlen érintéssel. Ha jól sejtem, a 4.1 fogja már tartalmazni az s-beam-et is.[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
Az s2 4.1 frissítésével is késlekednek az előzőekben bejelentettekhez képest, remélem a miénk aránylag pontosan érkezik majd, vagyis januárban ténylegesen megkapjuk.
-
xAcidx
tag
válasz dobolson #5435 üzenetére
Ezek szerint ez olyan/hasonló, mint amit az S3-nál lehet produkálni?
P-s készüléket hogyan lehet venni? Vagy csak úgy random adják őket?Szerk.:
Valahol már olvastam, hogy a JB csak a gyorsulás érzetén fog változtatni. Azaz az alkalmazások terén semmi sem fog változni? Gondolok itt arra, hogy pl. 2.3-al 10mp alatt tölt be valamit és 4.1 alatt marad ugyan ez az idő?Szerk2.:
Carline: akkor erről is lecsúszok[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
A Sony is szívatja a felhasználói táborát.
Jó pár mostani telefonjukra mondták ki a "halálos ítéletet", hogy nem lesz rá hivatalosan JB. Köztük van az U is melyben ugyanolyan CPU van mint a mi kis üdvöskénkben.
Bár azt meg kell említeni, hogy azokon legalább ICS van.A lányom kap egy Concorde One tabletet, melyhez van gyárilag JB.
A gép szinte használhatatlan vele, akad, lemered, laggol mindenhol.
Pedig 1GHz A13 proci van benne 512 RAM-al. (Ennél gyengébb gépekre is adnak ki 4.1.1-et)
Visszabutítottam ICS-re és nyoma sincs az akadásoknak. Pedig a JB-re azt írják, hogy mennyivel jobb a memóriakezelése az új rendszernek. A Project Butter vagy mifene.
Remélem nálunk nem ilyen lesz a JB, mert akkor nekünk nincs visszaút csak a 2.3.6-ra.xAcidx Az I9070P változat a Voda kínálatában van. A T-Mobilnál a sima I9070 van.
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
dobolson
senior tag
válasz #76144018 #5438 üzenetére
Én is félek tőle, hogy átlógunk februárra is. De azért én pipa leszek, ha tényleg így lesz, mert így majd' egy éve lesz gb ezen a telefonon, ami JB frissítés ide vagy oda, gáznak mondható.
xAcidx
Arra gondolsz, mikor egymásnak érintik a telefont és átmegy a kép? Igen, ez az, ehhez kell NFC illetve a beam kiegészítés is. A vodánál lehetett kapni P-s verziókat azt hiszem, nem tudom, hogy más szolgáltatónál lehet-e. Nekem ilyet adtak, csak ilyen is volt, amennyire tudom.
Carline
Tényleg szemetek, de hát ez a marketing, ennek vagyunk az áldozatai. Ma jelent meg a galaxy music tesztje is, hát komolyan mondom, az egy akkora vicc az a teló, hogy ahhoz már nem tudok mit fűzni sem... Természetesen ICS-csel érkezik, JB frissítési ígérettel, holott annyi, hogy armv7 az utasítéskészlet, de elég halovány a hardver, 512 ram... Szóval természetesen jó nagy kamu, hogy ilyen vasakra nem lehet JB-t kiadni, mert nem bírja el. Az első generációs s és az s plus meg gb-n marad. Egyébként jó nagy szemetek azért is, mert az s plus 2.3-mal jelent meg, és úgy is hagyták szépen.
Szóval vagy vegyél google ref készüléket, vagy valamelyik gyártó csúcstelóját, és akkor friss lesz a szoftver, amúgy meg nem. Lehet, hogy jövőre berágok és így is teszek, mikor cserélek.
[ Szerkesztve ]
-
k0c2k4
tag
válasz Carline #5443 üzenetére
Az AllWinner eleg megtevesztoen alkalmazza a modelelnevezest, ugyanis olyan hogy Cortex A13 nincs is: Cortex A Series
Az AllWinner A13 SoC amugy a kovetkezoket tudja: AllWinner A13
[ Szerkesztve ]
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"
-
fermacht1994
aktív tag
Gondoltam megosztom veletek a "gondolataimat" 2 hete kísérletezek rom csere ide oda rootolás stb... 1 hétig használtam a jetmodot ami szerintem eléggé bugos... Gondolok itt a fagyásokra, igaz mintha lehellettel gyorsabb lett volna a telefon mint a gyári... Kezdtem eléggé unni a Jetmodot, meg kell hogy mondjam az elején rohadtul bejött de szerintem csak a kinézete miatt Antutuval tesztelgettem a romokat és a jetmod mindig egy 1-200 pontal többet kapott... Pár napja viszont kijött egy frissítés.. Én T-mobilnál vettem így hát XXLK2 lett belőle.. Kerestem hozzá root-ot. (Itt a fórumban segítettek ) Leszedtem róla a fölösleges dolgokat Titanium backuppal. Gondolok itt Pl: T-s cuccok, gyári samsung bill, google vackai és még ezer mást.. Meg kell, hogy mondjam ez a leggyorsabb rendszer az összes többi közül Ajánlom nektek még az Sd maid Pro-t. Nagyon hatékony tisztító program. Remélem segítettem a döntésképtelen embereknek
[ Szerkesztve ]
Feri
-
koszegii
tag
válasz fermacht1994 #5447 üzenetére
Én ugyanígy csináltam,csak lusta voltam leírni.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest