-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz szivacs1987 #21444 üzenetére
Ha az alap rom XXLQE akkor igen.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
laci921225
csendes tag
Ha Odin-al telepítem fel a T-s JB-t elvész a garancia?
-
eastsider
nagyúr
válasz laci921225 #21452 üzenetére
nem
-
afonyaDS
tag
Sziasztok!
KIES-sel frissítettem a telefonomat JB-re. Csináltam gyári visszaállítást is... de ennek ellenére valami hihetetlenül lassú, akad, lefagy, egy csomószor csak az aksi ki-be oldja meg a dolgot, és az érintéseket sem úgy érzékeli ahogy kellene.... sokat gondolkodik. Tapasztalt valaki hasonlót? Esetleg valami orvosság? Kicsit el vagyok kenődve miatta....Motorola D520->Alcatel OT 311->Alcatel OT 511->Motorola E550->Sony Ericsson K550i->Sony Ericsson W705->iPhone2G->iPhone3G->Motorola Defy->HTC Desire S->Samsung Galaxy mini->Sony Ericsson xperiaMini->Samsung GalaxySadvance->iphone5G
-
legenda
válasz afonyaDS #21455 üzenetére
szia,
igen, többen is tapasztalták, a kies frissítés sajnos hordoz magában ilyen hibalehetőséget, plánee ha előtte nem volt teljes nullázás, csak utána.
odin a biztos, nullázott tiszta gb alap, arra fel odin által a jb, ismét nullázás, és eztán már nem szokott probléma adódni!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
afonyaDS
tag
nem igazán vagyok otthon az odin használatát illetően.... szóval azt mondod, hogy rakjam vissza a gyári GB-t aztán utána JB és factory reset? esetleg be tudod linkelni nekem ezt az odin nevű programot+valami használati útmutatót?
Motorola D520->Alcatel OT 311->Alcatel OT 511->Motorola E550->Sony Ericsson K550i->Sony Ericsson W705->iPhone2G->iPhone3G->Motorola Defy->HTC Desire S->Samsung Galaxy mini->Sony Ericsson xperiaMini->Samsung GalaxySadvance->iphone5G
-
legenda
válasz afonyaDS #21458 üzenetére
lenyitod a téma összefoglalóját, és minden fontos információt megtalálsz, a program és firmware elérhetőségét, illetve a használat módját is.
semmi extra tudás nem szükséges hozzá, és gyorsabb valamint megbízhatóbb módszer is, mint a kies.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
drahotab
tag
Egy ismerősöm úgy tartja, hogy ez egy elavult telefon, mert már több, mint 1 éve adták ki..
Szerintetek? -
legenda
válasz drahotab #21461 üzenetére
kérdés, hogy mihez képest, mert bár igen, elmúlt már egy éves a típus, de még lesz rá 4.2 firmware - minimum -, ráadásul jó ár/érték aránnyal bír!
milyen típusút telefont használ adott ismerősöd?
én sem venném már meg magamnak, mert újabb típusokat használok, mindig csúcskategóriásakat, de attól még ez is jó telefon, most vettem egy ilyet fehérben a páromnak, és neki nagyon bejött!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Blackmirror
őstag
Mi szeretjük a régiségeket
Viccen kívül teljesen megállja a helyét ez a telefon a mostani közép mezőnyben.Ár/érték arányban is viszi a pálmát,nyilván vannak újabbak,szebbek jobbak neked kell eldönteni h megfelel-e a tudása vagy sem.
Nekem megfelel,bár most nekem is meggyűlt a bajom egy kicsit a kieses frissítés(meg a lustaságom) miatt vele,de factory reset megoldotta a problémát nem akadozik azóta,remélem nem is fog.iPhone X@R, iPad Pro
-
demars
addikt
Ma is kapható. Ráadásul friss oprendszerrel.
Te tudod h mit szeretnél és mennyit szánsz rá. Ez egy szuper telo. Nekem bejön. Nem túl nagy elfér 1 kézben is viszont a kijelző eléggé nagy h videózz vagy ilyesmi.[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Carline
őstag
Írj be ott a topikba az OP-nak, hátha felrakja.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
nLali
őstag
válasz zolee65 #21446 üzenetére
A Wave 1 szerintem átlagon felüli hangminőséget produkál. ( Igaz, néha volt olyan érzésem, hogy rájátszik és nagyon finoman színezi a hangzást kikapcsolt EQ mellett is. ) Sajnos a Wave 2 már kevésbé. I9070-be kellemesen csalódtam. Sokkal jobb, mint amit vártam.
[ Szerkesztve ]
Bérelhető reklámfelület
-
SanyikaDC
tag
eddig ez volt az a telefon az optimus 2x-em óta amit jó kézbe venni most lett 8 hetes teljesen személyre szabtam... nem laggol visz mindent és végre nem érzek késztetést egy váltásra az sgs advance (ívelt rókabőr) szerintem best buy!!! (mellesleg egyáltalán nem elavult... igaz vannak 4mag 1,9ghz-es csodák 5" kijelzövel de attol még ez egy kiváló telefon!!! )
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
SanyikaDC
tag
válasz Fitzgerald #21471 üzenetére
[link] <---ez egy működő link (legalábbis működnie kellene )
[ Szerkesztve ]
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
Redback
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem meg az S Advance-omat, és lenne néhány kérdésem. Első Androidos telefonom, szóval még igen sokmindent kell tanulnom róla.
1. Az összefoglalóban olvastam, hogy megjelent a Jelly Bean a telefonra, és a KIES majd felajánlja nekem, ha lesz elérhető frissítés. Nekem eddig nem ajánlotta fel. Esetleg valamit kézzel kell rajta megcsinálni, hogy tudjam frissíteni az OS-t? Vagy OS-t nem is lehet frissíteni?
2. A sok alapértelmezett progit nem lehet lepucolni rootolás vagy egyéb buherálás nélkül ami garivesztéssel jár?Köszi,
Red -
Redback
csendes tag
válasz kutitomi73 #21480 üzenetére
Ez a "hivatalos" módszer? Szóval nem jár garivesztéssel? Bocsi, hogy aggodalmaskodom, csak nem értek hozzá, ezért inkább kérdezek többször.
-
Redback
csendes tag
válasz kutitomi73 #21482 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
kutitomi73
aktív tag
válasz Redback #21483 üzenetére
Ha elfogadodd a tanácsom akkor egy CWM Recovery+Root+Cocore 6.0 kell rá mert jobb lesz a rendszer tőle.
Ha gond van a telóval akkor Odinnal visszateszed rá a gyári JB-t.
Előszőr próbálgasd a gyári rendszerrel aztán majd rájössz.[ Szerkesztve ]
"A remény hal meg utoljára"
-
haito
csendes tag
frissítettem én is kies-sel jb-re és a sokak által említett problémák (usb másolás error, random fagyások, stb.) sajnos nálam is jelentkeztek. csak a jb felrakása után csináltam factory/cache wipe-ot, előtte nem. a kérdésem az lenne, hogy érdemes e odinnal rázuhantatni újra a jb-t vagy előtte downgrade gb-re?
-
haito
csendes tag
válasz kutitomi73 #21486 üzenetére
köszi a választ. ez előreláthatólag megoldás lesz ezekre a problémákra? mert akkor nekifutok.
-
R0GERIUS
tag
Hellósztok!
Többször is előkerült, hogy van 'Storage' mód a telóban. Azt hogy lehetne előcsalogatni? Ugyanis nálam sajnos csak MTP van és jobban örülnék, ha normálisan is lehetne csatolni.
-
haito
csendes tag
válasz kutitomi73 #21489 üzenetére
utánaolvasok azoknak. köszi mégegyszer!
-
kiss.beni93
tag
Nem tud valaki megoldást arra, hogy a nagy (13mb) galériát, hogy tudom úgy bele rakni LQE alapú romba, hogy működjön is?
-
here
tag
Sziasztok.
KIES-el frissítettem a JB-re. Természetesen egy hulladék lett a végeredmény.
Olvasgatom a hozzászólásokat, de nem mindig vágom mi van.Ha a root.zip-es megoldással rootolnám a telefonom, akkor van esélyem a Titanium backup-al lementeni pár programot?
Illetve ha jól olvasom, akkor hiába csinálom meg a factory swep-et attól már nem lesz jobb a telefon. Mindenképp újra kell rakni valamelyik JB-t?
Nekem a pár hozzászólással fentebbi t-mobile-os romot nem tölti le, mert a NOD-om hisztizik miatta.
Vagy felejtsem el és próbáljak ki mást?(Mielőtt valaki leoltanaöszi. Már így is elég nyomorultul érzem magam.)
A segítséget köszönöm.
(Illetve ha valaki belinkelné nekem privátban a komplett pakkot (cocore 6-os). Odin-t már letöltöttem. Azt megköszönném.)
[ Szerkesztve ]
A google a barátom....az egyetlen....
-
-
hungar
tag
Azt valaki meg tudja mondani, miért más az odinos JB felrakás mint a kieses? Kiessel raktam fel de vannak gondjaim vele..
-
Keem1
veterán
válasz hungar #21496 üzenetére
Kérdezd meg a Samsung szervizeit, hogy ők miért odinnal rakják fel a romokat és nem kiessel
Na de hogy válaszoljak is: az odin rom felrakására való, a kies meg nem (hogy is jellemezzem, valami ökörség, ami megpróbál ezt is, azt is feladataként kezelni, de kb. egyiket se tudja igazán, ha a kies ember lenne, akkor kontárnak nevezném)
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
CoCore kernel felrakásánál kell a telefont root-olni? Vagy elég csak a CWM?
Illetve egy sorrendet írjatok, hogy mi után mit.
-
MGS84
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy kérdéssel fordulni hozzátok! Szeretném én is feltenni a készülékemre a JB-t. Független a készülék! Ahogy utána néztem asszem horvát!
PDA: I9070XXLK2
CSC: I9070OXFLE1Valakinek van esetleg vmi linkje ahol megtalálható az ehhez a kernelhez tartozó JB frissítés! Vagy tök mindegy melyik kernelt rakom fel csak tartalmazza a magyar nyelvet?
Előre is köszönöm!
Ciao!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest