Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dobolson

    senior tag

    válasz Zoleee89 #1115 üzenetére

    Több, mint valószínű, hogy ezen a fórumon azt fogod látni, hogy mi az advance-t ajánljuk. Mert sokan mások is úgy voltak, hogy gondolkoztak több verzión is, aztán itt kötöttek ki, szóval elvileg ez a jó döntés. :)
    Ha kicsit bele-bele olvasgatsz a topikba, látni fogod, hogy semmi eget rengető probléma nincs a telefonnal, sőt...

    Nekem speciel kétszer olyan előfordult, hogy eldobta a hálózatot, de nem mutatta, full térerő volt, net is ment, csak telefonálni, sms-t küldeni nem tudtam én fogadni sem. Újra kellett indítani, és ez segített. Azt hiszem, még valaki mondott ilyet, hogy neki egyszer volt hasonló, de mások nem panaszkodtak eddig ilyesmire.
    Ha még egyszer előfordul nálam is, beviszem a szervizbe valszeg. Egyébként az ilyen jellegű gondokat egy szoftver frissítés simán megoldhatja.

    És ha már itt tartunk, elviekben decemberig érkezik az ICS, és ez hivatalosan bejelentett hír.
    Ezt leszámítva, amit fentebb írtam, semmilyen gond nincs a telefonnal, gyári GB 2.3.6-os rommal is totál szépen muzsikál és stabil is, nem kell romolgatni ahhoz, hogy használható rendszered legyen. Nekem pl egyszer sem fagyott még le semmilyen szituációban és akadás mentesen megy.

    Támogatás terén most kezd beindulni a dolog, már ráfeküdtek páran xda-n a romok fejlesztésére stb. Eddig semmi lényeges dolog nincs, de még új is a telefon, szóval még kicsit várni kell.

    Én személy szerint gyári garancia párti vagyok, még sosem vettem gsm boltban telefont. De mások itt nem félnek ettől, majd ők elmondják, hogy hol vették, melyik boltban bíznak.

Új hozzászólás Aktív témák