- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz Fitzgerald #3846 üzenetére
Gyorsboltban 4500huf te miről beszélsz, az hogy a samsung experiens mennyiért adja az egy vicc de gondolom ezt tudod. Linkeld már be a samu hivatalos árát. Amúgy amit így veszel legtöbbször drágább mindennél.
De ez pont ugyn olyan hogy a Gyorsboltban az üvegfólia a legpuritánabb 2,5-3 e amúgy meg 220ft a nagykerára itthon.
Ja és még 1 A samsung experiensnek semmi köze a samsunghoz azon kívül hogy szerződött partner.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
törölt tag
Reggelre eltünt az álbeégésem.
-
ShadowLac
addikt
válasz Németh91 #3810 üzenetére
A thin fit fogása nagyon jó. 1 elejrés 1.5m ről kisbuszom belső müanyggal burkolt belső küszöbjére majd onban a betonra. Megúsztam.
Ruged armor tok biztonságosabb szerintem de bumszlibb.[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Tiger.
nagyúr
válasz mchawer #3852 üzenetére
Nekem ilyen már elég rég óta volt, legalábbis ugyan ezt irta.
Itt nagyjából lehet követni, hogy mikorra várható a frissítés.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Darth11 #3858 üzenetére
Nekem ezt mondták, mivel látták, hogy egy nem gyári tokkal használom, és így akár mi is lenne az üveggel arra fognák, mert alul tényleg egy picit hozzá ért, persze megvétózhatom a döntésüket, de az csak idő húzás lenne. Igy már nem tudnak mibe bele kötni. Egyébként elég mocskos banda van nálunk, már épp rakták volna fel az új üveget, mikor megjelent a tetovált kurva, közölte csak akkor ha itt a számla, mondom neki jó, holnap behozom. Másnapra meg eladják másnak, természetesen nem volt több.
Egyébként nézted a pitakás videót? ott nem remekelt jól.
Es4, erre én is gondoltam, mivel van gyári tokom, köcsögözésből vissza rakom a másikra az talán elintézi, utána vissza gyárit és vissza megyek, hogy ez mi már vazzeg? Mivel 1 évet vállalnak igy elvileg amikor ki cserélik újra kell indulni az 1 évnek nem? Mivel új terméket kaptam.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz TODI1111 #3862 üzenetére
Nekem is ezt mondta, de ha olyan tok van rajta ami már éppen hozzá ér, és valami gond van az üveggel, akkor hidd el rá fogják, és nem arra hogy szarul rakták fel. Pedig az enyémet elbaszták, mert elég sokszor fel kellet húzni az üveget, teli volt levegővel, mert valamit ki felejtett a csávó a felrakásnál, amit a végén ki kel húzni.
-
Teal'C
veterán
válasz Fitzgerald #3853 üzenetére
De hol hazudják 100 dollárnak??? Azt írd le.
Buta és kigyurt attól még eredeti!
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
TODI1111
veterán
Mi van abban az esetben ha tok nélkül viszed be?(mert akkor éppen nem használsz, vagy nincs). Idő közben veszel tokot majd garanciáztatni kell és megint tok nélkül viszed be. Esetleg végéig tok nélkül használod,de feljön akkor is azt mondják, hogy rossz tokot használtál? A te esetedben én át sem vettem volna ha így rakja fel. Ott mindjárt rakattam volna rá egy teljesen újat.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz TODI1111 #3865 üzenetére
Nem tudom, de hidd el nem oromukben osztogatjak a 15-ezres üvegeket. Nálam is úgy volt, hogy szó nélkül cserélik, csak aztán a tetovált ocsmanysagnak meglett mutatva, egyből bele kötött. A többi egy szót nem szólt.
-
válasz Fitzgerald #3840 üzenetére
Érdekes amit írsz, de határozottan állítom, hogy a Piston fülesek a közelében sincsenek ehhez részletességben.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
petesejt
aktív tag
válasz #61600768 #3855 üzenetére
Most beszúrnám a csodálkozó smileyt, de az az igazság, valahol olvastam, hogy az újabb kijelzők kicsit hosszabb (mondjuk egy éjszakai) pihenőidő vagy változó képi tartalom megjelenítése után képesek regenerálódni. Ezek szerint igaz.
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
Darth11
aktív tag
A westendben nekem még számla nélkül is cserélték, pontosabban csak a képét tudtam megmutatni, úgy hogy a pitaka tokkal vittem be.
Ez a tok, arra amire nekem kell tökéletes, csak zsebben hordom vagy az autóban a mágnesen. Nem rakom kulcs mellé, nem fogom konyhakéssel szeletelni, és remélem lőni sem fognak rám
Azért valljuk be, hogy ezek a tesztek nem túl életszerűek, talán csak a leesési teszt, mert akár telefonlás közben is le lehet ejteni, de ha ügyes vagy és lábbal tudod fékezni, akkor nem lesz gond -
ShadowLac
addikt
S9 XEH frissitést jelez.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
petesejt
aktív tag
Sajnos igen. A beégés enyhe foka (ezt van ahol nem teljesen pontosan szellemképnek hívják) még regenerálható, a komolyabb már nem, de ahhoz sokkal hosszabb ideig kell statikus tartalomnak lennie a kijelzőn.
[ Szerkesztve ]
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
törölt tag
AR matricák ... most már működik a videófelvétel is [link]
-
HdRew
őstag
Nekem automatikus fényerőn a telefon többször is maximumra tette a világítást. Ez ellen valami orvosság van?
-
veterán
Sziasztok
Mától S9 tulaj vagyok.
iX-ről váltottam.
Remélem minden rendben lesz.HARLEY-DAVIDSON
-
törölt tag
válasz TheBikerider #3888 üzenetére
Üdv a klubban! Váltás oka?
-
OCTAMD
őstag
válasz TheBikerider #3888 üzenetére
Óóó az ember mindig a jobbat várja...
Nem lesz ez jó neked
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
veterán
-
veterán
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz szabochris #3896 üzenetére
-
spawn21
veterán
válasz szabochris #3896 üzenetére
Sima s9?
Az nem tud sokat, ennél kicsit többet. Viszont nem bajnok. Ha olyat keresel javaslom a p20 prot, legyaláz mindent
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
spawn21
veterán
válasz szabochris #3899 üzenetére
Hmmm
Annak jobbnak kellene lennie. Lehet hibás darabot fogtál ki.
s24U+15p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest