- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz Teszla_ #5548 üzenetére
Hálózatilag egy " csapdában " vagyunk, én is Vodafone-os vagyok. A legtöbb ilyen hálózati gond " nálunk " van, így már értem a gondot. Vannak még érdekes helyek ahol elég gyenge a térerő, ezeket betudom a szolgáltatónak. Minden más téren, nálam is jeleskedik a telefon.
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz Teszla_ #5548 üzenetére
Ha jobban megnézzük az eddigi S7-szériát, nem csak nálunk vannak ilyen gondok, hanem a nagytesónál is jelen van.
kengyel
-
P3Dr0
senior tag
válasz Csigger #5528 üzenetére
Nemtudom, hogy a frissites okozta-e de hala istennek "csak" software bug. Epp kirandulni voltam es elkezdtem videozni es akkor vettem eszre hogy itt valami nem kerek. Aztan attettem mas uzemmodba ott meg nagyon jol ment. Ez egy bug Vagy az is lehet hogy a 60fps ugy beterheli a procit hogy a villamgyors es pontos fokusznak bucsut inthet az ember. Mar erre is gondoltam. Majd kiderul. Mindenesetre igy marad a 60fps tajvideozasra meg olyan helyre ahol nem kell fokuszalgatni. Nekem sajnos a kedvenc uzemmodom igy elev erzekenyen erint....
-
RedCat
senior tag
válasz DoItYourself #5549 üzenetére
A google billentyűzetnél hogy lehet egyszerűen hozzáadni az általa nem ismert szavakat?
-
P3Dr0
senior tag
En itthon Roamingolok amugy Svéd Comviq szolgáltatonál vagyok es alapbol mindig Vodafone halozatra all a telefon es akkor nemvagyok elerheto neha viszont ahogy észreveszem atallok telenorra es ott jol mukodik a halozat. Valami Vodafone gond lesz ez.
-
DoItYourself
addikt
válasz DoItYourself #5558 üzenetére
Jó lesz vigyázni vele, mert az előbb azt akartam írni, hogy motorola Defy, és buzgón kijavította motorolajra.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
törölt tag
válasz DoItYourself #5562 üzenetére
Nem csoda. Ahogy a régi vicc mondja az garázstelefon. Mert az a motor óla...
(Ez egy szörnyű szóvicc. ) -
senior tag
további sok szerencsét a telefonhoz srácok, én váltottam
-
TazLeacher
nagyúr
Erre a 4G "alatt" nem tudok telefonálni dologra van már valami megoldás, ok, reakció? T-mobile-os vagyok.
-
savoo
addikt
válasz TazLeacher #5571 üzenetére
Mert nincs rá válasz. Nekem pl nincs ilyen problémám. Telekom.
-
ntomi0730
senior tag
Azért vicc, hogy 210k-s telefont nem lehet 4g-n használni, mert nem elérhető az user...! Minek van a 4g, ha nem lehet, csak 2 és 3g-n használni. Már S6-nál is meg volt ez a probléma. Vettem egyet Én is, de 1hét után ment is a háztól! Egy ilyen telefonnál nem elfogadható a kompromisszumkötés, és még mindig az alapfunkció, a telefonként való használat lenne...!!!! Persze ez csak az Én véleményem. Hiába szép, meg minden, ha azon kell rettegni, hogy azért nem csörög, mert nem hívnak, vagy azért nem, mert "Ő" épp így gondolja.
-
törölt tag
válasz TazLeacher #5571 üzenetére
Az volt a kérdés, hogy 4g alatt mikor tudsz telefonálni.
Erre az a válasz, hogy senki nem tudja. Majd ha a voLTE fejlesztések eljutnak oda ahova kell. Addig a 3g,2g áll rendelkezésre telefonálásra. Jelenleg csak az egyik szolgáltató kisérletezik a 4g-vel.
#air: lehetséges, hogy hamarabb, de én ugy tudom, hogy a Vodafone még neki sem állt.
#ntomi0730: meggyőződésem, hogy nem a telefonnal van gond, hanem a szolgáltatókkal. Több márka, több típusa szenved a 4g-ről leváltással amikor a telefon épp 4g-t használ és bejön egy hívás(3g-n vagy 2g-n).
EGYÉBKÉNT MONDJ EGY TELEFONT AMI MINDENBEN A LEGJOBB AZAZ HIBÁTLAN!
(szerintem nincs ilyen)Én még mindig ott tartok, hogy ha holnap valamiért újat kell vennem s7-et vennék.Sajnos, amíg a hiba fennáll egy dolgot tehetünk: mellőzzük a 4g-t(ami amúgy sem egy nagy világ forradalom).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tudja valaki, hogy a SwiftKey miért duplikálja a szavakat néha? Vagy esetleg allergiás a rios motorra?
-
ntomi0730
senior tag
válasz #67656192 #5576 üzenetére
Nincs hibátlan..., de telefonálásra tudjam már használni, és ne kelljen minden netezés után visszarakni 2, ill. 3g-re. Amúgy meggyőződésem, hogy telefon probléma, mert Ausztriában a kollégám ezért ba...a földhöz, mert nem tudott telefonálni rajta. Csak nevettem. Már korábban írtam, hogy ez az Exynos problémája lesz, mert már az Alphá-nál is jelen volt ez a hiba, és azóta minden ilyennel szereltet érint. Érdekes, hogy csak ezen modelleket érinti. A Snapisokat nem. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ezt semmilyen softwer frissítés nem fogja megoldani. Aki ezt gondolja, csak álltatja magát.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kár érte mert nekem a SwiftKey tetszik a legjobban. Remélem egyszer javítják.. Igen ez az ékezetes hiba is előjött már.
MÁS... MINDENKINEK!
Megkerestem újfent a Vodafone üsz-t a hálózati hibával kapcsolatban.
Szerintük(végre egy értelmes kollégával sikerült beszélni aki szintén s7-et használ) nem is a telefon de nem is a hálózat a gond hanem lefedettség függvényében változik a helyzet . A hiba ott van, hogy a 4g/3g/2g mellett van egy 3,5g hálózat ami alkalmas internetes adat forgalmazásra és beszélgetésre is hasonlóan a 3g-hez szemben a 4g-vel ami csak internetre ill a 2g-vel ami csak beszélgetésre és nagyon gyenge adatforgalomra való. Azokban a régiókban ahol ez(3,5g) a hálózat erős, ott ebbe be tud ragadni és sokszor csak a repülő mód segít vagy az újraindítás.
A megoldás a 3g/2g használata mert feljebb nem engedi a készüléket , így nem tud beragadni. Azok a telefonok amelyek nem támogatják a 3,5g hálózati frekvenciát ebből a szempontból előnyben vannak. Az s7 támogatja.
VoLte nincs, mostanában nem is lesz(ahogy pisztácia sem lesz többé sajnos).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ntomi0730 #5583 üzenetére
Olvass bele az s7edge topikba, vagy a blackberry, lg, sony stb almokba. Nem Samsung betegség. Volt több Alphám(2db még van) , Note - om stb, egy darabig gyanakodtam az exynosra én is de amikor az exys Note4-et eladtam egy cimborának és vettem egy snapist akkor derült ki, hogy ugyanott ugyanaz a helyzet. Természetesen amit eladtam az az új gazdánál nem hibázott pedig csak kb 500 m-re lakik tőlem.
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
Én nem vettem észre, hogy 3G-n rosszabb lenne az üzemidő. Wifi éjjel-nappal megy, mobilnet csak ritkán. Kijelző automatikus, de főleg 25-30% körül. Időjárás, gmail szinkronizál és sokat játszok egy online játékkal, valamint chat-elek. Semmi gyári cucc nincs kilőve, hülyeségek nincsenek letöltve. Deep sleep is működik.
-
Dave1984
őstag
Ez a Vodafone sara és nem a telefone. Telenor hálózattal semmi gond. Autó 4g/3G/2G n használom. Mindig eltudtak érni.
[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Huroq
senior tag
Nem hordom tokban a telefonomat, mert korábban egyiket sem hordtam, de eddig ez a telefon kopik/karcolódik a legjobban az összes közül. A kamera körüli részen van olyan pont ahol fémig kopott a festék, pedig irodában dolgozok. Az asztalról fel/le van téve semmi extra behatás nem éri. Kicsit elkeserítő 3 hónap után. :/ A led vaku plexijét pedig sikeresen megkarcoltam azután, hogy elfeledkeztem és a kulcsomat is abba a zsebembe tettem amiben a telefon volt. KÉP
Ellenben minden mással maximálisan elégedett vagyok, csak hát nem lesz egy szépség fél/egy év után. -
P3Dr0
senior tag
Na kb. ez. Max amit en kitudok hozni. 8 es fel 9 ora korul.
Roottal megtudnam lepni a 10 ora kijelzoidot[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik