Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPite

    tag

    Visszatérek a csereutalványos kérdésre, gondolom már hiányoltátok. :) Kedden vittem be a telefont a Váci úti boltba, pénteken még a budaörsi TMX-be nem érkezett meg a készülék. Hívtam őket, ma vették csak fel a telefont a boltban, ahol azt mondták, cserénél nem küldik a készüléket a TMX-be, teljesen máshova küldik el a kérelmet és a bolt fogja kiadni a csereutalványt, de "áh, még csak egy hét telt el, ez még sok idő lesz". Mondtam, hogy ez így kicsit furcsa, hogy bevizsgálás nélkül vagy adnak cserét, vagy nem, de ok.

    Most akkor mi van? A leadásnál is mondták, hogy a bolt fogja kiadni az utalványt, de többen mondtátok, hogy ez nem így van, hanem a TMX adja majd. Ezt fényképpel valaki be is bizonyította.

    Ok, hibás készüléket kaptam, de ez az egész "prémium szolgálatás" maszlag egy nagy kamu, harmadszorra kell hetekre nélkülöznöm a 240k-s telefonomat, a telefont rendszeresen 10-edjére veszik fel, máshol nem lehet érdeklődni (email cím sincs), én nem gondolom, hogy ez normális lenne 2017-ben. És azért érdekel ez a dolog, mert nagyot csalódtam ebben az egészben és rohadtul nem akarok még egy S7-et, eleget szívtam ezzel. Ha a TMX adná a csereutalványt és a vásárlás helyén tudnám érvényesíteni, akkor tudnék mást kérni helyette... Sose gondoltam volna magamról, de pl egy iPhone-t.

Új hozzászólás Aktív témák