-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocker1
tag
válasz zsoca929 #33380 üzenetére
Én a Mobile Outfittersnél rakattam rá előre és hátra is fóliát.Tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Ha érdekel a Westendben és az Arénában megtalálhatók.
Nekem Spigen Tough Armor tok védi a telefont.
A biztonságra mentem mert sajnos elég törékeny a telefon leesésnél.Mateus megelőzőtt
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz zsoca929 #33380 üzenetére
Szerintem nem a kinézet a lényeg főleg egy kijelző vagy hátlapcsere után úgy is átgondolod ezt☺
Tok nélkűl nagyon zsírosodik ekkor szerintem nagyon ronda és iszonyat csúszik is.Viszonylag könnyen karcos lesz védelem nélkűl hajszálkarcok már pár nap után voltak az előző készülékemen ami egy olympic edition s7 e volt akkor még tok nélkűl.
A jobb tokok védenek a véletlen esés esetén pld. a töréstől.
Én a spingen neo hybrid tokot használtam arra is és most is az új edge-m eseten egy s8 kitérő után ezenkívűl egy olcsó fóliát elől amit egy gsm boltban vettem és ott is rakták fel.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
moco22
aktív tag
válasz zsoca929 #33388 üzenetére
Nekem ilyen átlátszó, elöl-hátul műanyag tokom van. Ebayen vettem, nem volt 300 Ft.
Nekem tökéletes. Már hátára is esett, derék magasságban, járólapra és nem lett semmi baja a telefonnak.
Napsütésben kicsit fura, mert magának az átlátszó toknak az anyagában vannak pici minták, de engem nem zavar. A lényeg, hogy védi a telefont és nem veszi el a telefon szépségét, az edge részét, színét. Eleinte döcögősen lehetett kezelni a kijelzőt, mert kicsit tapadt a tok, de mostanra már beállt.
[link]Samsung S22 Ultra
-
*RLaci*
addikt
válasz zsoca929 #33417 üzenetére
Én ezt a tokot használom.Tudom ajánlani,kellemes a tapintása,védi a sarkokat,a kamerát és csak minimálisan nagyítja a telefont.A kijelzőn nekem is outfitters van egy hónapja,teljesen jól működik.
(#33403) Ákkk Megkérdezhetem miért tértél vissza?Nagyon motoszkál bennem az S8+-os kisördög.
(#33364) Anulu79 Én itt vettem.
[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
-
B.T.Z
csendes tag
válasz zsoca929 #33406 üzenetére
Szia!
Én s6edge, s7edge es most s8+-on is csak spigen tokokat használtam és használok most is. Karc és sérülés nélkül adtam el mindet. Na persze ki, mi elől akarja védeni
Nézd meg a bolond rizs szemüeket mit müvelnek vele egy crystal shell tokban.Spigen crystal shell - highly recommended
ilyen vagy ehhez hasonló esések elofordulhatnak szerintem az eletben is, szoval egy ilyen "teszt" a legjobb szemléltető.
-
B.T.Z
csendes tag
válasz zsoca929 #33438 üzenetére
Neo hybrid, neo hybrid crystal és ultra hybrid. ezeket váltogattam. A sima neo hybrid nem kemény tok, 2 részből áll, 1 gumis és egy kemény műanyag keretből, de a keret a gumira fekszik fel, a kemény az ultra hybrid, de a kemény tok karcolásától meg ne félj, hatulra egy $0.50-os fóliat raktam "just in case" de sem a kereten sem az uveglapon nem volt karc. nulla karccal adtam el mindet
Fólia pedig volt rajta, spigen curved crystal de az egy hulladék volt majd jott a zagg hd dry, az nagyon jó volt de leszedte a home gombomról a festéket, de nem nezett ki rosszul ezust body és fekete home gomb
majd a legjobb volt a bodyguardz case friendly foliaja. üveg érzete van es nem bántja a tok.
ez: [link] -
B.T.Z
csendes tag
válasz zsoca929 #33440 üzenetére
Megvan mindegyik, de vettem az asszonynak egy pink példányt és elcsaklizta az összeset
Azért ha kemeny tokot hasznalsz majd, neha mosd meg a tokot és a telcsit is, legalábbis Én ezt tettem minden héten.
Erre az üvegre várok még egyébként, mert most kb mindenhol out of stock. nagyon sok jót olvasni róla, elvileg ez is tok barát.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik