Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lela

    aktív tag

    4 napja használom a telefont, de nem igazán nyűgözött le...
    LG G4 volt előtte az előtt pedig egy sgs3.
    Azt vettem észre hogy az sgs 3 óta még mindig nem nőtte ki a főleg szoftveres gyermekbetegségeit a samsung.
    A memóriakezelés (multitasking) még mindig nem az igazi, az a szerencséje hogy kurva gyors a proc illetve a tároló, így minden viszonylag gyorsan megtörténik, ennek ellenére apróbb laggok azért vannak. Valahogy az LG simábban ment, a 3gb ellenére. A TW elég puritán, már ami a beállítások tárházát illeti. A témázhatóság viszont pozitív! A fényképező picit tényleg jobban lát a sötétben illetve a dualpixel technológiának köszönhetően gyorsabb a fókusza az LG lézeres fókuszához képest.
    Az ujjlenyomat olvasó bár nem 100%-os (10ből 9x működik) ennek ellenére sokkal stabilabb és kényelmesebb mint az LG kopogtatós (knock kódos) feloldása. ( ott csak akkor működött igazán jól ha előtte bekapcsoltam a kijelzőt. Nagy hibának tartom hogy legalább az olvasó nem a hátlapra került ha még a hangerő nem is. Én azt gondolom egy ekkora telefonnál (még az én lapát kezem esetén is) sokkal kényelmesebben kezelhető ha nem kell fogást váltani hanem a mutatóujjammal tudom vezérelni. (Persze a ha az asztalon leteszem a telefont akkor viszont nem tudom használni az ujjlenyomat olvasót, de az a nagyon ritka kivétel)
    A kijelző színei élénkebbek az amoled miatt, de az IPS meg picit talán élethűbb volt. Viszont az amoled beégésre hajlamos...
    Az akku idő az jobb mint az LG nél: Ott kb 3.5 óra volt itt kb 4-5 óra, de ez még változhat...)
    Amit az LG-nél nagyon hiányoltam az a fém ház, a samsung mind a design mind az anyagminőségben verhetetlen.
    Akinek LG G4-e van és nem úgy jár mint én (bootloop hiba), azt tanácsolom ne cseréljen, mert nem fog hasra esni...
    (Ja és nincs Fm radio és infra sem már akinek ezek fontosak...)

    Az LG egy sokkal sokkal jobb és kezelhetőbb telefon már ami a G4 et illeti...

Új hozzászólás Aktív témák