-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Voda es ahogy nezem mar itt sincs ikon, illetve a 17-bol 14 van.
Ha ez global kivancsi lennek elviszi e valaki ezert a balhet es hullanak e fejekÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Amúgy függetlenül attól, hogy szerintem is elég cink, hogy a samsung még mindig nem lépett az ügyben, úgy gondolom, hogy ez is túl van misztifikálva mint a kamera. Kíváncsi lennék hányan kapcsolgatják a mobilnetet
Jó biztosan van aki igen, de szerintem a többség nem, és max itt olvasta hogy hiányzik, majd megnézte és látta. hogy neki is.
És továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy aki megveheti az S6-ot, annak teljen mobilnetre is.
Azaz akinek telik majomra annak teljen banánra is....Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz Kékes525 #6674 üzenetére
Régen volt progi az S3-on használtam, de már nem tudom mi a neve, abba pl elég részletesen be lehetett állítani mindent.
Pl hogy ha hazaérsz akkor milyen funkciókat aktiváljon, vagy tiltson le, megváltoztassa a hátteret és millió egyéb funkció. Abban úgy volt beállítva, hogy mikor hazaérek akkor automatikusan csatlakozik ugye a wifire, és letiltotta a mobilnetet. Amikor eljöttem otthonról, leszakadt a wifi akkor automatikusan kapcsolta a mobilnetet. De most ha megköveztek se tudom már mi volt a neveÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Nesze semmi fogd meg jól :/
Komolyan mondom, nem értem én a Samsungot, mindig itt tosszák el, a szoftveres résszel. Adott egy bivalyerős alap, és nem aknázzák ki a lehetőségeket, aztán persze jönnek sírni, hogy hát nem úgy fogynak a telók ahogy várják, és évről évre rosszabb a helyzet.(#6701) ricsi0307
Igen[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Gyerekek árulja már el nekem valaki, hogy ha hosszan nyomom a home gombot (5.0.2 esetén is ez volt) ott hogy lehet megváltoztatni az ott lévő dolgokat?
Nekem ott MPC remote és google szerepel (az mpc természetesen telepítve van, nem gyári rom része)Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
semmi
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem úgy volt hogy 5.1.1-ben a kamera megnyitása után egy csúszkával lehet állítani a fényerősséget?
Csak mert nekem nincs ilyen.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Van olyan fájl visszaállító amihez nem kell root?
Letöröltem véletlen egy videót azt akarnám visszahozni, neten meg csak olyanokat találtam eddig ami fizetős.
Valami free nincs?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Van már 5.1.1-hez ping pong root, vagy itt már nem lehetséges?
-
nagyúr
Az a baj, hogy az eleve kihalt.
Közben keresgéltem a neten, és milliót találtam, de mindegyik kéri a root-ot.
5.1.1-hez meg elvileg csak T-s-re van még amivel nem ugrik a knox.
Programom már van ( ) viszont addig a hajamra kenhetem ameddig nincs 5.1.1-hez normális root, ez a véletlen törölt videó meg eléggé most kéne nem majd 1-2-xy hónap múlva.
De szerintem bele kell törődjek, hogy így jártam, ebből semmi nem lesz.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy ha elveszem hívás végén a fülemtől a telefont, akkor sötét marad a kijelző?
Nem tudom, hogy ez csak az 5.1.1 hibája, vagy véletlen egybeesés, de mint ha 5.0.1 alatt nem állt volna ez fenn.
Hívás fogadása után, ha a fülemhez teszem, akkor még működik rendesen, lezárja a telefont, és a kijelzőt elsötétíti, viszont hívás végén ha elveszem akkor már nem, és nekem kell megnyomni valamelyik gombot, hogy újra magához térjen.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Vodás update nem akar már esetleg jönni OTA-n?
Múltkor azért nem kellett ennyit várni a francia után....Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Vodás estén van eltolva, vagy még mindig nem megy a mozgó háttér a háttérkép esetében?
-
nagyúr
Ez a COH egy hulladék.
Frissítés óta többször volt rá precedens, hogy bár mutat térerőt és látszólag okés minden, nem tudnak elérni, nem kapom meg az sms-t, és én sem tudok hívást indítani.
Nagyon remélem hamarosan érkezik valami frissítés, de utána többet a büdös életbe nem fogom rögtön lefrissíteni, csak 2-3 hét múlva amikor már érkezik jó pár visszajelzés.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
-
nagyúr
Másnak is van problémája a térerővel a legutolsó frissítés óta?
Csak mert nekem nagyon sokszor azt csinálja, hogy kiirja nincs regisztrálva a hálózaton.
Aztán ugy 20 másodperc mulva magától visszajön.
Vodás vagyok amúgy.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Politika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest