- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
Na, este most már tuti megy fel a CM11 a telefonra, és nem törődök vele, hogy a knox 0x1 és , hogy ha refurbised a készülék. A TMX hozzáállása az emberekhez szó szerint felháborító, olyan alpári stílusban beszéltek velem telefonon, meg az Email, hogy a pofám leszakad. Valamint az is kiderült, hogy a Samsung Magyarország Facebook oldalát a TMX is használja.... szóval ameddig egy Prémium kategóriás telefonnak ilyen a supportja, lehet a Samsung minden termékét kerülni fogom. Az, hogy egy tulajdonost a számla illetve a garancia levél birtokában nem hajlandóak informálni, komolyan az én pofám leszakad. Na erről ennyit, maga a telefon teljesen OK, csak szervizelni ne kelljen. Még pár hónap, aztán majd úgy is váltok...
[ Szerkesztve ]
-
alldaybig
tag
na, azért 20k sztem sok érte, még allsharecast cuccot (vagymit?) is akarok a készülékhez, és így lesz egy faja konzolom a tv hez, mrt így kidobná a készülék képét, és az egészre szántam egy keretet, ezért kéne kínai mindenből
a TV, meg a telefon lehet drága, de a periféria, illetve egyéb az kínai
vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható
-
N.otorious
senior tag
válasz #09819904 #6550 üzenetére
Ha van egy 100+ ezres telefonod, és lenne egy tok 60 ezerért, megvennéd? Miért nem? Hiszen 100+ ezres telefonod van......
Attól még, hogy összejött egy jó telóra, nem jelenti azt, hogy mindenből a legdrágábbat kell megvenni hozzá......
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
törölt tag
válasz N.otorious #6554 üzenetére
Relatív! Ha minőséget kapok és persze igényem van rá, akkor megfizetem. Ahogy azt tettem a telefonom esetében is.
De azért ne rugaszkodjunk el. 100+ ezer forinthoz képest 20 rugó nem sok. 60 viszont viszonyítva már igen! Persze nem mindegy, hogy mi az ami annyiba kerül amennyibe... -
alldaybig
tag
jóó, de minek vennék konzolt vagy portable konzolt, ha van egy 100+ os telefonom??
úgy gondoltam, ha már olyan játékot megvettem mint a modern combat 5, ami nagyon faja, meg NBA, meg dungeon hunter 4, de csak ha a real racing3-at nézzük, már elgondolkodik egy kocka, hogy mégis mit lehetne kihozni ebből
Köszönöm még egyszer az e-digi linket, mert találtam egy másik készüléket ott [link]
10k+ egy hdmi kábeles képtükröző megoldás ~ 5k-ért
és máris 15k-ban benne van egy "konzol" (ja persze meg a jó ha van hozzá 100+ os S5 is XDDD)vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható
-
alldaybig
tag
srácok, a lényeg h ha már van egy jó telefonom, akkor már gondoltam kiaknázom a lehetőségeket
!!!!! nem kell X360 XD
-
alldaybig
tag
összehasonlítás: [link]
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a custom sms hangos helpet aki illetékes benne... viszont lenne még1 dolog... én kis ideig használtam egy Sony-t ott ha be volt dugva a füles, simán tudtam telefonálni úgy, hogy fülesen jött a bejövő hang, teló mikijébe meg beszéltem ( nem headset, csak sima füles ). Nah itt viszont azt tapasztaltam, hogy hívtam valakit miközben be volt dugva a füles és olyan volt mintha a mikrofon ki lenne lőve tőlem, mert hiába beszéltem nem hallottak. Ez valami beállítás kérdése a telón vhol???
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
leslien
nagyúr
üdv urak, ma csatlakoztam a klubhoz fekete példánnyal eddig bejön
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
voncci
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok tanácsot adni, hogy tudom megoldani a gyorsabb kijelzőforgatást??? 2-3 mp míg elfordítja a kijelzőt! ANG8 van rajta root nélkül.
-
Bilux
veterán
Art-ban nem tudok segíteni.
Bocsánatot kérek azoktól a felhasználóktól akiket zavart a burkolt hirdetésem! Bár úgy emlékszem hogy cserét ajánlottam fel abban milyen hirdetés van nem tudom, de mindegy.
Üdvözlöm philoxenia-tNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
-
zx6r
aktív tag
Mièrt akarod elcserèlni??
-
Criton
veterán
Nos, tegnap este felraktam a legújabb CM romot (v11 és android 4.4.4). Memóriahasználtsága úgy, hogy 8-10 alkalmazás fut 670 és 720MB között van. Térerő probléma megszűnt, ott ahol eddig edge jelem is alig volt, most full LTE van, és a sebességet is hozza. WakeUP bug megszűnt teljesen, szóval hardveres hiba kizárt. AnTuTu 43 ezer feletti pontot hozott...Telefonálás közben a hangminőség jobb, hangosabb, engem is jobban hallanak...még ismerkedem az új rendszerrel. Sajnos egy szeptember elején kiadott cm-et tudtam felrakni (csak NFC nincs), mert a legfrissebb ami tegnap kijött, olyan helyre rakták, ahonnan lehetetlenség leszedni.Üzemidőre vagyok még nagyon kíváncsi.
-
tothl
addikt
válasz N.otorious #6596 üzenetére
Én már az első nap mikor megvettem tapasztaltam.
Nem volt para, mertnem fagyott le, power gomb nyomás, hogy kikapcsoljon majd újra ébresztés mindig megoldotta ezért azt gondoltam szoftveres a hiba és megoldják...még akkor is, ha esetleg elektromos jellegű, mert sok mindent tudnak szoftverből szabályozni, de volt már egy pár frissítés., és sokak esküdtek, hogy életükben nem láttak ilyet....valamint az s4 sem csinálta nekem soha.....ez meg naponta produkálta.Múlt csütörtök óta már tapasztalnom kellett volna mert sokat nyomkodom, de állítom, hogy nem jött elő tehát volt valami abban az alaplap-cserében.
Kijelzőcserében sem hiszek, mert mire jó lett a készülék teljesen, ez már a negyedik kijelző, és eddig mindegyikkel csinálta. -
Criton
veterán
Persze ami tetszik még, hogy ahogy látom, 2-3 naponta csiszolnak a rendszeren, szóval adják ki az újabb verziót. A tegnapi verzióban pl Android L bill van alapból és nagyon dicsérik, azt a romot akartam leszedni, de 3 óra után megszakadt, és kiderült, Európából nehézkes letölteni, keresnek valami jobb szervert. A mostani romon érdekes módon nem tudok a billentyű mellé ütni, szóval ahova nyomok az van, gyári valahogy mindig a "G"-ből "H" lett stb... , ajánlottak egy custom Kernelt is a Romhoz, de most a stock kernellel teljesen megvagyok elégedve eddig, majd pár nap után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest