- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
speed207
tag
válasz geza844 #63934 üzenetére
Nekem s advane volt régebben és azon még jól is jött a szabdalt rendszer. Az s4 re már olyan szinten megcsinálták a rendszert hogy nem igen lehet minden téren javítani. Úgy vettem észre hogy a teljesítmény, sebesség javul de egyes funkciók viszont hibásak lesznek. Szerintrem Már van a hatosra is lolli.
-
geza844
aktív tag
válasz geza844 #64486 üzenetére
Na közben már látom. A hátsó kamera bal oldalán van 2 csatlakozó, amin keresztül lehet tölteni, és a wireless hátlap ehhez csatlakozik. Lehet kapni külön egységet hátlap nélkül is, amit a gyari hátlap alá az akkura kell felragasztani. Hát nekem a nagy akkura ez nem lesz egyszerű, de megpróbálom majd.
-
flegga92
senior tag
válasz geza844 #64488 üzenetére
Egy ekkora akkut szép lesz vezeték nélkül feltölteni. Mennyivel lesz vastagabb így a telefon? Én inkább vennék egy ilyet. Eredetit már nem nagyon kapsz. Nekem van 1 kínai és egy eredeti is, az anyagminősége nem olyan, de 2 év alatt semmi gond nem volt vele. Van 3 akksim azokat cserélgetem, illetve vezeték nélkül töltöm.
Próbálkoztam én is a kínai utólag belerakom lappal az S view cover miatt de nem vált be, mindig elcsúszott az érintkező. Gyári QI hátlappal sokkal jobb fogása lesz szerintem a telefonnak. -
Alister71
nagyúr
-
flegga92
senior tag
válasz geza844 #64498 üzenetére
De akkor minek a nagy akksi ha ennyit akarod tölteni? Akkor a gyári akku is bőven elég. 3 éves akksim is kibír egy melós napot töltés nélkül, az 1,5 éves pedig 60-70% mikor töltőre rakom. Pedig én gyilkoltam az akksikat mert heti minimum 1x volt 2x2,5 órás vonaton való utazás plusz a suliba is nyomkodtam kb 4-5 órát folyamatosan. Ez kb 10 óra egy nap. Na erre a 2 akku se volt elég így lett egy powerbank, de ezt is csak utazáshoz cipelem.
Nekem a következő telefon 90% Huawei lesz. Magamnak a P9 vagy valamelyik Mate lesz, de nem jártam utána. Ha most kéne ennyiből telefont vennem jó áron egy P8-at de akár egy P8 lite-ot is bevállalnék. De nem rágtam sajnos bele magam a témába mert annyira nem izgat még a telefoncsere. Esetleg még egy LG G4 jöhetne szóba.
Vagy ebből vennék használt garisat is 40 környékén. Nézz szét aprón van olyan amihez van minden ami neked kéne.
-
SYMLY
csendes tag
válasz geza844 #64619 üzenetére
Igaz én nem S2 ről váltok hanem i9506 ról 2 éve nyüstölöm túl vagyok már egy kijelző törésen meg egy két dolgon
Az én tervezett utódóm se mai viszont szerintem eből nem szedtek ki semmit ami miatt samu nál maradok
[Note Edge]
Ebbe benne van az infra van hovering touch + ceruza sd bővítés 16 os kamera szinte minden healt senzor (vér O, UV. pulzus ..) cserélhető aksi , és EDGE. na ezt azér meglehet találni a piacon 100 ezres kategóriába. az a baj S6 S7 be már egyre kevesebb apró mütyür van mikor megtudtam hogy s7 be infra sincs akkor eldölt hogy asse lesz s6 nuku SD s5 csúnya meg szinte S4 szintjén van demikor ezt megláttam szerelem lett első látásra[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Napelem
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok