- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz geza844 #64498 üzenetére
De akkor minek a nagy akksi ha ennyit akarod tölteni? Akkor a gyári akku is bőven elég. 3 éves akksim is kibír egy melós napot töltés nélkül, az 1,5 éves pedig 60-70% mikor töltőre rakom. Pedig én gyilkoltam az akksikat mert heti minimum 1x volt 2x2,5 órás vonaton való utazás plusz a suliba is nyomkodtam kb 4-5 órát folyamatosan. Ez kb 10 óra egy nap. Na erre a 2 akku se volt elég így lett egy powerbank, de ezt is csak utazáshoz cipelem.
Nekem a következő telefon 90% Huawei lesz. Magamnak a P9 vagy valamelyik Mate lesz, de nem jártam utána. Ha most kéne ennyiből telefont vennem jó áron egy P8-at de akár egy P8 lite-ot is bevállalnék. De nem rágtam sajnos bele magam a témába mert annyira nem izgat még a telefoncsere. Esetleg még egy LG G4 jöhetne szóba.
Vagy ebből vennék használt garisat is 40 környékén. Nézz szét aprón van olyan amihez van minden ami neked kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest