Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • awakening87

    aktív tag

    válasz regass777 #56343 üzenetére

    Szia!
    Úgy néz ki, hogy van knox ugrás nélküli visszaút XXUEMKF-es verziójú 4.3-ra, még nem teljesen áll össze a kép, de lehet, hogy tényleg működne. [link]
    Ez a megoldás nagyjából úgy néz ki, hogy újracsomagolták a romot a régi bootloader nélkül, amit már amúgy sem lehetne feltenni, mivel verziót léptek. A modem és a recovery sincsen benne (part 2-es fájl ugyanitt), azt külön kell feltenni Odinnal. Magát a romot Odinnal vagy Mobile Odin-nal vagy Flashfire-rel lehet feltenni.
    A stop táblás hiba nem azért volt, mert LTE/WCDMA/GSM automatikus módban volt a telefon a WCDMA/GSM automatikus helyett? (Ez akkor lehet gond, ha nincs LTE lefedettség és/vagy előfizetés) Vagy rossz modem volt fent? Vagy valamelyik gyári alkalmazásnak nem törölted az adatait? Hogyan csináltad a frissítést? Volt factory reset?
    Kezdjük ott, hogy érdekel-e a garancia, mert ha nem, akkor csak simán felteszed a CF auto root-ot és azzal simán menni fog a root vagy custom recovery + SuperSU .zip-pel is lesz root-od.
    De van garanciameghagyós módszer is.

    Engem is egyre jobban érdekel a Jelly Bean, egyrészt azért, mert még sosem használtam S4-en, egyből KitKat-tel jött a telefon. Másrészt pedig egyre idegesítőbb, hogy a háttérben futó alkalmazások egyszer csak kilépnek és nem onnan folytatják, ahol abbahagytam. Gondolom kevés a memória és az LMK elkezdi kilőni a sok memóriát fogyasztó alkalmazásokat. KitKat-en ilyennel nem találkoztam. Nagyon remélem, hogy előbb vagy utóbb kijavítják ezt a hibát!

    [ Szerkesztve ]

    SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1

Új hozzászólás Aktív témák