-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crondore
tag
Sziasztok!
Ez van a i9506-osomon most:Model name GALAXY S4 LTE-A
Country Czech Republic
Version Android 5.0.1
Changelist 4260938
Build date Fri, 27 Feb 2015 12:41:47 +0000
Product code ETL
PDA I9506XXUDOB5
CSC I9506OXXDOB1Érdemese-e az újabb verziójú 5.0.1 próbálkoznom?
Időnként megakad, ami zavar, de az igazság az hogy még így is jól használható.
Hmm vélemény?cRo
-
D-Phrag
senior tag
válasz Crondore #56255 üzenetére
Szerintem ezen nem fog segíteni egy másik, de ugyanolyan verziószámú Lolli. Vagyis de, mert ha Factory Reset-elsz is utána és egyenként visszapakolod a progikat, akkor újra egy friss, letisztult rendszered lesz. (egy ideig )
Ha ezt nem akarod, akkor pucold le a felesleges programokat + fagyaszd a szükségtelen rendszer appokat, gyakrabban csinálj Restartot és néha üríthetsz a memórián egyet. + Használj olyan launchert, ami nem zabál sokat + smooth a működése (Volt pár javaslat itt nemrég). /Én speciel a dodol-t használom ami nem a legkisebb étvágyú, de nekem best of mindenben/[ Szerkesztve ]
-
magus217
tag
Azt ,hogy lehetne kikuszobolni , hogy ne zarja be az alkalmazasokat rovidebb valtasok kozott? Kb 4 alkalmazas van memoriaban de mikor mondjuk visszalepek egybe ujrainditja es nem onnan folyratja ahol hagytam!
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Na ilyenkor mi van?
Segítsetek légyszíves.
videóYoutube csatorna: Devilstudio 2015™
-
D@ve89
tag
Sziasztok!
I9505-öm van. Új gyári akkuval is rettentő gyorsan merül az utóbbi időben, akár 4-5 óra alatt is úgy, hogy csak facebook messengerezek. Üresjáratban is képes pár óra alatt 30%-ot esni a töltöttségi szint. Régen simán kibírta az egész napot ugyanilyen használat mellett. Ráadásul véletlenszerűen megszakad a mobilnet is, ez se volt így eddig. A telefon teljesen átmelegszik, olyan, mintha pörgetné valami a procit. Alig van rajta egy-két app, csak azok, amik régen is. Szervíz jött házhoz, alaplapot cseréltek benne, de semmi változás. 2 éves garancia utolsó hónapjában vagyok, mit lehetne még tenni szerintetek? Google asszisztens szolgáltatásokat kilövögettem, ha leteszem only GSM módra, az se segít.
-
törölt tag
Playen lévő chrome v43 egyik új funkciója a keresés érintéssel nálam nincs a beállítások között. Pedig az újítások közt meg írva van.
Viszont pl a youmobile oldalon is közzétett apk ugyanaz a v43 fájlban meg benne van és működik. Feltettem megára ha valakit érdekelne..Devilhun_HUN én nyomnék neki egy resetet.
[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
válasz Devilhun_HUN #56262 üzenetére
Nekem úgy tűnik, mintha az akksid nem bírná bekapcsolva tartani a képernyőt. Próbáltad töltőre dugva bekapcsolni?
-
snake32
csendes tag
Tudna nekem valaki segíteni! Van esetleg valakinek kk 4+1 fájlos rom?
a fórumon az összefoglalóban a linkek halottak[ Szerkesztve ]
-
Trespa
tag
Sziasztok!
Ha most Android 5 van az S4-en (I9506) ,akkor ,ha vissza akarom KitKat 4.4.2 rendszert ,akkor ugrik a Knox?
Sokan írták ,hogy nem ugrik ,mert a Lolliba és a KitKat-be ugyan az a Knox verzió van .
De pl 4.3 -ba már nem .Van megoldás a rendszer vissza állítására knox ugrás nélkül ?!
[ Szerkesztve ]
LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
zaurac
tag
-
zaurac
tag
válasz Trespa #56279 üzenetére
Nekem is fél éves,kicsit paráztam is ,de xda-n is sokan írták h. odinnal nincs baj, viszont aki mókolgatta a bootloadert (odinnal másikat tett, stb ),annál ugrott. Van még egy módszer, ami nekem új volt: KIES/Smartswitch-ben a "vészhelyzeti visszaállítás, inicializálás ",ez visszateszi a KK-t is imei és sorozatsz. alapján,ha saját telódnak megfelelő hivatalos Lolli még nem jelent meg.
[ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
Sziasztok !
A 9506-os T-s S4-en van valamilyen védőfólia gyárilag ?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
4+1 fájlos 4.4.2 / 2014 év elejei rom tehát ezután érdemes egy friss egy fájlost odinnal feltolni. Kicsomagoláshoz a jelszó: www.android-forum.hu
-
Trespa
tag
Odinal szeretném vissza rakni az egy fájlos Telekomos 4.4.2 romot knox ugrás nélkül a telefont nem akarom rootolni és 0x0 áll a knox
Odinal ugrik a knox ? ha vissza rakom a 4.4.2 -tőt "I9506 "LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
hr2
őstag
I9506-on a legfrissebb NEE 5.0.1-ről simán vissza lehet menni Odinnal a legutolsó 4.3-ra.
Most próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest