-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
válasz Dj.Mike #50695 üzenetére
Én kipróbáltam csomó gyári romot de csak a hongkongi 4.4.2 működött teljesen jól ennek a romnak a legnagyobb a Changelist-je és mintha kicserélték volna a telefonomat újra hasít és nincs tele sok sz@rral se, szerintem próbáld ki.
Galaxy S 4 (Snapdragon) GT-I9505 TGY I9505ZHUFNL1 Android 4.4.2 05.12.2014 3501301
Amúgy szerintem nem lehet csak úgy összerakni egy 4 fájlos 5.0 romot főleg hogy bootloader is van benne meg minden más, tuti eredeti!
[ Szerkesztve ]
-
felixo
őstag
Azért ez nevetséges, hogy pont az I9505-re adják ki a lolit utoljára ...
Redmi Note 9
-
Dj.Mike
senior tag
válasz #61600768 #50699 üzenetére
Nos a helyzet az hogy ne éljétek bele magatokat mer majdnem biztos hogy nem eredeti rom. Utána olvastam pár oldalt xda-n és még olyanról is volt szó hogy valami cm12 alapú meg 4.4.2-ből is van benne. Szóval csak nyugodtak legyetek és várjátok ki szépen a tényleges hivatalost. Kár érte pedig jó lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
T-s lollipoprol van valami hir?
Gari miatt nem "mertem" feltenni a sammobileost. -
fermacht1994
aktív tag
A Knox nem ugrik tőle és eddig teljesen hibátlanul működik. Nyúzom ezerrel. Persze ha kijön a magyar XEH akkor felteszem azt.
[ Szerkesztve ]
Feri
-
Sokee
aktív tag
Szerintetek ha most akarom gariztatni a telót jövőhónapba, akkor ne rakjam fel az 5.0.1-et? Gari elött vissza lehet majd downgradelni magyar 4.4-re? Mert gondolom ha addigra nem jön ki magyar független lollipop és nem tudom visszarakni a kitketet akkor bukom a garit igaz?
-
zseko
veterán
Kaptam egy 10e-es ajánlatot úgyhogy úgy döntöttem veszek még egy év garanciát a telefonra.
HR24.hu
-
Valken
tag
Nem akarok túlságosan idiótának látszani, de 5.0.1 alatt mégis hogyan hozok létre mappákat?
-
-
bjergerking
tag
Szerintetek hivatalosan elérhető lesz S4-re még az 5.1-es android? Gondolom abban már az új touch wiz felület lesz, néztem képeket az S6 ui-ről és 5.0.2-es android volt rajtuk elvileg, tehát gondolom az 5.1-esen is ilyen lenne már
-
Don't Panic
senior tag
-
törölt tag
Akinek 9500 vagy 9506os teló van hivatalos lolival megnézné nekem hogy benne van e a következő funkció ami kitkatban volt...
Beállítások > Saját eszköz > Képernyő lezárása > "Arcfelismerő billentyűzár"[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz bjergerking #50724 üzenetére
Ennyire azért ne szaladjunk már előre! Még a LP sem érkezett meg, nem ám a következő variánsa...
-
lkristóf
senior tag
It might be the app named "sns" - go into setting >more >app manager >all, locate sns, which has a Facebook logo icon, and try disabling. forrás
Annyi, hogy nekem nem facebook ikonja van, régebben letiltottam én is és megszűnt a probléma.
Ja látom már válaszoltak.
[ Szerkesztve ]
-
guest666
aktív tag
Sziasztok !
Ma megjött nekem is az S4 a T-től. S3-ról váltottam, és hát eddig nem sok javulást észleltem. Fogásra nekem az S3 kifejezetten kényelmesebb, kijelzőben sem vettem észre hogy S4 jobb lenne sajnos, úgyhogy lehet hogy egyelőre maradok az S3-nál
A kérdésem az lenne, hogy a gyári böngészőnél miért nem tűnik el a felső sáv (címsor? vagy hogy nevezik) S3-nál eltűnik ez a sáv, amint elkezdem mozgatni az oldalt.
Valahogy be lehet állítani, hogy eltűnjön ez a sáv? 4.4.2 van rajta.
Chrome-ban eltűnik a felső sor, de a gyári böngészőt jobban szeretem. -
bjergerking
tag
válasz Don't Panic #50726 üzenetére
Ez 5.0.1, én 5.1-re gondoltam, valaki linkelte itt ebben a témában, hogy elvileg még azt megkapja az s4..azért kérdeztem
#Zolar: valóban előreszaladtam kicsit, de ez az új touchwiz nagyon király, mondjuk az én variánsomra már megjött
#es4: nekem nincs, i9500.
[ Szerkesztve ]
-
tomiivagyok
aktív tag
oké, azt hiszem, hogy sikerült megértenem mindent, köszönöm a lecseszést, így legalább erőt vettem magamon.
viszont akkor a T-Mobile-os S4-re a cseh lollipopból melyiket szabad feltenni? ETL vagy Voda? Gondolom ETL, de nem szeretném már most elcseszni az új telefonomat. -
K Norbi
addikt
válasz bjergerking #50732 üzenetére
[link] 5.1 javítva lesz
Ezeken kívül várhatóan visszakapjuk a sokak által hiányolt hagyományos néma módot is(#50731) guest666 üdv a klubban! ha kellesz gyári tok, fólia, vezeték nélküli töltőpad, akkumulátor jó áron, itt megtalálod [link]
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Javításon volt a telefonom, aztán a Samsungtól felhívtak hogy mennyire vagyok elégedett, itt el is mondtam a véleményemet , majd a beszélgetés végén felajánlották a lehetőséget. Egyébként is elgondolkoztam rajta többször hogy veszek rá még egy évet, de így egyértelműen igen
HR24.hu
-
Lefty
addikt
-
K Norbi
addikt
áháá!!! hamarosan tényleg itt a lollipop [link]
-
Dj.Mike
senior tag
Nos immár a frissen telepített 5.0.1ről kérek elnézést ugyanis én másik topikot olvastam tehát ez a rom nagyon nagy valószínűséggel a hivatalos. Már csak abból is gondolom hogy szinte rögtön magától kapcsolódott OTA-ra keresve ugye a frissítést meghát eszköz állapota hivatalos meg ugye Knox is megvan szóval bocs mégegyszer hogy elnéztem a dolgokat. Maga a rom nagyon gyors szép eddig bejön. És persze nincs tele a Telekom szemetével.
-
lacka111
csendes tag
Sziasztok!
"Flash a Recovery after first boot ( TWRP or. CWM )"
Lollipoppra való frissítés:
Ezt a lépést csak akkor tegyem meg, ha szeretném hogy a root újra jó legyen?
Ha nem rootolt a készülék akkor ezt ki is hagyhatom? Nem egészen tiszta ez a rész. -
tomiivagyok
aktív tag
na jólvan, akkor mára utolsó, ha nem kapok választ, akkor inkább felakasztom magam. (lol)
szóval, ha T-Mobile-os I9506-ra felteszem EZT (cseh, ETL verzió), akkor lesz valami baja a telefonomnak, vagy más nem lesz, csak az, hogy Lollipop lesz rajta?
Remélem kapok választ, előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest