Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz gyuromoj #34239 üzenetére

    Nem szeretnék pofátlannak tűnni, de (én speciel) nem fizetnék közel 100.000 Ft-ot egy kicsit karcos telefonért. És most tök mind1, hogy egyébként mennyi az ára boltban, én nem fizetnék egy karcos telefonért 100.000 Ft-ot. Ezen túl a tiédnél 2 drágább telefon van fent, mindkettő 5.000 Ft-al drágább, az egyik egy T-mobilios zsír új készülék, a másik egy T-mobilos 3 hónapos készülék (erre eredetileg cserét kérnek). Tehát a tényleg használt telefonok közül a tiéd a legdrágább. Nem tudom, hogy a többi milyen állapotban van, de ez tény.

    Továbbá megjegyezném, hogy az S4 edigitálból cetelem kártyával 135.000 Ft-ért kihozható. Ez kb. azt jelenti, hogy ha egy zsír újat akarnék eladni, annak a reális ára kb. 120.000 Ft lenne. Ha patika állapot lenne, akkor azt mondom, hogy a haznált mivolta és a -7 hó gari miatt megéri elgondolkodni a 30%-os kedvezményen az új ár fényében, de szerintem így nem.

    Csak azért írtam, mert kérdezted. Ez pusztán magánvélemény, privát spekuláció.

    Az migabi24 által felhozott letiltós dolgot azért nem írtam, mert az itt az aprón több telefonnál is fenn áll. De természetesen, ha egy független telefonnal vetjük össze, akkor elég nagy a különbség, hogy még ez a rizikófaktor is kiesik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák