- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz FragMaster #1700 üzenetére
Hát igen, ha jól emlékszem, az S3-hoz 3000 mah-s gyári aksit csináltak utólag, új hátlappal! Ami nagyon nem gyenge!
-
LuXAA
csendes tag
válasz charlie1975 #1659 üzenetére
Root:
LuXAA felhasználó: 261 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése, 2020.05.01
-
charlie1975
aktív tag
töltöttem le flash t jelly beanre de nem működik azért kértem ha valakinek van működő verziója az szóljon
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
manokaki
addikt
természetesen van , HTC One, illetve S3 , és a többin , megy az mindenhol ahol gyári android böngésző van , kivéve a gyári Nexus 4-et, Sony Xperia Z-t !
Attila
-
LuXAA
csendes tag
válasz charlie1975 #1704 üzenetére
Nekem nem volt S2-m, de ugyanugy kell, mint az S3-nal. Hangero le + Home + Power gomb. Utana elinditod a zip-ben levo Odin-t, felismeri a telot. Betallozod a PDA reszbe az md5 fajlt es start.
Itt egy reszletes, lepesrol lepesre leiras: [link]LuXAA felhasználó: 261 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése, 2020.05.01
-
szanci
csendes tag
válasz Burt1793 #1701 üzenetére
Jol emlékszel
Nekem a mai napig megvan (itt van a fiókomban elfekvőbe) a 2db extra überaksi az extra hátlapokkal plusz még a gyári asztali dokkolós töltő is amibe az aksit kell magát belerakni. Én S3-rol ill. iPhone 4S-ről váltottam Padfone 2-re és hamarosan utobbi mellé beújitom az S4-est is.. de még várok
Ehhez is tuti lesz extra aksi és hátlap is.. a gamerpadról (ez már van ha joltudom) már nem is beszélve -
Robertoq
őstag
Reggel 8kor jött az sms az mpl-től, hogy a Telenor csomagot adott fel. Király, csak a hétvége ne pont most jött volna
-
Robertoq
őstag
-
muveszur
addikt
válasz HUTCHDB #1696 üzenetére
Szeva!
Kérlek szépen nem 3210-es, hanem nem tudom mi, szerintem 1-gyel kezdődik, de az e5-00 megmarad valószínűleg az S4 mellett is...Csak tovább kell vinni azt az S I, II, III vonalat
Őszintén szólva nekem 2 bajom is van. Az első az, hogy Snapdragon, és nem exynos octa + wolfson. Ezt az egyet le tudnám nyelni, ha korrekt áron lenne. Ha 150k lenne a T-nél alap 2 éves előfizetéssel, akkor már az elsők között megvettem volna. Így nekem ez sok.
(Illetve még valamelyest bosszant az is, hogy a Japánok Exynos Octa-t kapnak LTE támogatással...) -
LuXAA
csendes tag
válasz kakuk100 #1713 üzenetére
Sajnos latom, hogy tobbeknek nem muxik :-( Csak bizonyos Basebandekhez jo meg ez a verzio, ehhez peldaul nem: I9505XXUAMDM...
Varakozoallasban kell lenni, amig Chainfire elkesziti az ujabb CF-ROOT-ot :-) Szerintem max 1-2 nap...
LuXAA felhasználó: 261 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése, 2020.05.01
-
charlie1975
aktív tag
xuamdc vel működik ez a root?
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #1712 üzenetére
En tegnap kipróbáltam az s4-et.
Nekem tetszett, jo kívül, belül, az ár, viszont más tészta.
Nyilván nehany 10 perc nyomkodas után nem lehet érdemi következtetést levonni, de jobb volt minden szempontbol.
A kamera szerintem jobb képet csinált, kar, hogy nem készítettem ugyanazon dologrol s3-al es s4-el 1-1 kepet.
Viszont az is teny, hogy s3 utan nem ereztem azt, mint s2 s3 valtasnal.
Annyival nem jobb.
A fo gond az, hogy nem ugy ment a teszt, hogy a jobbat hasznaltam es ugy vettem kezbe a regebbi (elvileg rosszabb) modellt.
Általánosságban ki lehet jelenteni, hogy a visszalepest jobban erzi az ember, mint az elorelepest.
Összességében kijelentem, hogy MOST nem veszek...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
buci30
addikt
Valakinek sikerült életre kelteni a flash playert?
Leszedtem az androidos-t feltettem de nem jó még mindig
Erre van megoldás vagy majd csak főzőt romba?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
simonzé
addikt
Számomra már az S3 is agyatlanul nagy és feleslegesen erős volt. Most még erre is rátettek egy lapáttal. Értem én hogy full HD kijelző, de én olyan egyszerű vagyok, hogy engem még a 82 centis tévén sem zavar az 1366*768... Nem nekem való ez a telefon, ez egyértelmű. Szép és jó, de úgy mindenestől túl sok...
I don't fit in. I fit out.
-
muveszur
addikt
válasz HUTCHDB #1716 üzenetére
Szerintem a különbségeket akkor lehet legjobban megérezni, amikor használod az új telefont 1-2 hónapig, aztán kezedbe veszed az elődmodellt... én ekkor szoktam rádöbbenni, hogy milyen sok mindenben előrelépés.
Én is szeretnék kivárni, legkésőbb május közepén megrendelem....vagy ha nem bírok magammal, akkor jövőhéten, én azért kicsit más helyzetben vagyok, symbianos cuccal nem sok mindent tudok megoldani, ha nem otthon vagyok
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #1723 üzenetére
azért szerintem, ha lesz az s4-re 1-2 frissítés és úgy lépsz vissza s3-ra, igencsak nézeget majd az ember, hogy most mi is van....
minap volt a kezemben egy s2, és s3 -hoz képest igen gyengus.
ráadásul, ha használ valaki valamilyen funkciót is, ami mondjuk az elődben nincs, akkor aztán még jobban tudja zavarni.
nálam ilyen a szemfigyelő...vagy fene sem tudja hogy hívják az s3-ban.
bármely telefonnál zavaró (főleg böngészésnél) hogy még végig sem olvastam az adott oldalt már le is kapcsol a kijelző....
szóval összességében, minden használt ficsörrel kell majd erről véleményt mondani." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
muveszur
addikt
válasz HUTCHDB #1724 üzenetére
Egyetértek....
És amúgy tudod mi az érdekes? Amikor megjelent az S3 a sok smart funkcióval, akkor mindenki azt mondta, hogy parasztvakítás az egész, meg úgyse működik. Aztán kiderült, hogy van létjogosultsága. Amíg s3-om volt, addig nagyon szerettem a direct call-t, smart stay-t....
Most jött az S4, annyiszor látom a parasztvakítás szót rá....én mindenképpen kíváncsi vagyok az újdonságokra, lehet megmarad pár dolog a használatban is, és akkor már megérte ebbe az irányba elmozdulni. Ahogy te is mondod, a kijelző nem lekapcsolás nagyon hasznos...Nekem üzemidős aggályaim vannak, ezért van a fejemben, hogy talán megérné várni az octára. De a végtelenségig nem tudok várni.
-
-
buci30
addikt
Ha van egy fogadatlan hívás akkor hogy lehet kikapcsolni ,hogy ne jelezze a főképernyőn egy csíkba?
Nagyon ronda így!
S nem találom sehol hol lehet kikapcsolni....iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Fricy78
tag
Csabi! A szemfigyelő van az S2-ben is, csak 4.1.2 kell rá. Korábban nekem is volt és kellett is ez a funkció. Jövő hét kedden megyek szerződést hosszabbítani a T-vel, és erősen tanakodom, hogy S3 LTE, vagy S4. Mondjuk 90000 Ft az eltérés a kettő között, ezért esélyesebb az S3 LTE, de még addig van időm meggondolni. Hívogat az S4.
Viszont 90000 Ft elég sok. Szerintetek az S3 meg fogja kapni ezeket a kis szoftveres okosságokat, amit az S4, mert ha igen, akkor maradok az S3-nál. Gyakorlatilag (szinte) egyforma a 2 belülről.
A rádió egy furcsa kérdést vet fel, miért nincs egyetlen LTE képes telefonban sem? Eddig egyikben sem volt.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Fricy78 #1729 üzenetére
ne személyeskedjünk kérlek....
én a mostani agyammal maradnék az s3-nál.
DE!
ha hosszabb távra gondolkodsz és jó árban (előfizetés függvénye) kapod meg, akkor s4!
jó az a telefon ám!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
muveszur
addikt
válasz Fricy78 #1729 üzenetére
Ahogy az S2 megkapta most az S3-as fícsöröket, úgy fogja megkapni az S3 az S4-es fícsöröket (kivéve aminek hardveres akadályai vannak), legalábbis erről szólnak a hírek, és elvileg nem is kell rá annyit várni, mint az S2-nél.
Azért ez szerintem koppant pozitív gesztus a Samsung részéről, ilyet nem minden gyártónál lehet látni.ForRedGlory:
Lehet felvásároltad az összeset amúgy írhatnál már valamit az S4-ről, akár a One-ról, kíváncsi vagyokÍrok neked egy privátot, lenne egy kérdésem....
[ Szerkesztve ]
-
Fricy78
tag
válasz HUTCHDB #1730 üzenetére
Next L-re váltok, az S3 LTE 20880 Ft, az S4 pedig 110000 Ft. Azért nem mindegy.
Visszatérve az S2-re, a 4.1.2-vel az is megkapott sok okkosságot, ami az S3-ban alap volt. kb. 1 hónapja adtam el az S2-m. Ahhoz képest, hogy eddig az Apple-t favorizáltam eddig, igazából most meg sem fordult a fejemben, hogy azt vegyek, egyből a samsung modelljeivel szemezgettem (note2, S3 LTE).
Na majd meglátom.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
Fricy78
tag
Közben már 2 LTE-s telót találtam, amiben van FM rádió
HTC One, Asus Padfone 2 (ezzel is szemeztem sokáig).
A többiben sajna nyomát nem láttam.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Fricy78 #1733 üzenetére
könyörögtem már többször, hogy hagyd azt a kukacos almát....
viszont 110-ért nagyon jó vétel az s4.... de attól sokkal jobb az s3 20-ért!
a döntés az Ön kezében Uram!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Fricy78
tag
válasz HUTCHDB #1735 üzenetére
Igazából 4 mag, 2 gb ram (mindkettőben), ezzel el leszek egy darabig szerintem. Nem tudom, hogy mennyire hosszú távra tervezek (ismersz már ). Lehet, hogy csak hónapokra, lehet, hogy évekre.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #1736 üzenetére
nálad ez ok. mert egyedül vagy, de mi öten....
az lett volna normális, ha 150-160 körül megállt volna normál halandói díjcsomagban.
egyébként ennyiért (60e) tényleg megéri, csak az a havi sok sok pénz....." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Burt1793
veterán
Nem tudom mire gondolsz, én nem érzem gyengusnak az S2-t, használtam egy ideig s3-at, de túl nagy volt, így leemeltem az S2-t a polcról, eladtam az s3-at. Ez már rég volt és azóta sem érzem szükségét az S3-nak, főleg, hogy most már egy hónapja 4.1.2 van rajta és kijött rá a szemezős szoftver, amit imádok, tényleg hasznos és a hívós fícsörök is rajta vannak. Az a gond, hogy sokat biciklizem, ha az időm engedi és zenét hallgatok illetve nálam van a mobil, ilyenkor nagy az S3. Persze ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, ezért használok még mindig S2-t
szerk.: Jah, igen, a kérdés: Szerinted mi az ami sokkal jobb az S3-ban? Nekem sosem tűnt fel.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Burt1793 #1739 üzenetére
Elso nagyon nagy különbség a kijelző minősége.
Az s3 gyorsabb mindenhol, ez főleg böngészőben es nagyobb hw -t igénylő játékoknál jön ki.
Nem tudom, nekem a fenykepezoje is jobbnak tűnik... es akku időben is jobb.
Nem offolok tovább, azért az s2 összességében gyengébb telefon." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
muveszur
addikt
válasz HUTCHDB #1738 üzenetére
Megértem... Pont az néztem, hogy még ebben a felállásban is olcsóbbra kijövök, mint az eddigi számláim...
Csak picit félek elkötelezni magam havi 21k-ra. Plusz lehetne benne több net, mert most 4 GB-m van, ez mindenképpen visszalépés lenne.Burt1793: Számomra az S2 az S3-hoz viszonyítva egy játéktelefon. Első körben a kijelzőben is hatalmas a különbség....
Egyetértek kollégával, akkuidőben és fényképezőben is nagy a különbség.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz muveszur #1741 üzenetére
Na jó egy utolsó kommentet offolásként:
Tudom, hogy gyengébb telefon, de teljesen megfelelő, 2000-es aksi van benne, így jobb az S3-nál akkuidőben (ha sima 2100-as aksival nézzük). Csináltunk egy ilyen tesztet, FRG mérte le Note2-vel, S3-mal azt, hogy mennyit bír a teló repülő módban, max fényerőn HD filmet nézve. Az S3 óránként 9 százalékot merült. Kipróbáltam én is ugyanezt, az S2 óránként 7 százalékot merült. A kijelző biztos gyengébb, de kisebb is és nekem ez a lényeg. Nem játszom vele. A játéktelefon jelzőt nem értem, szerintem az S2 sokkal férfiasabb, de ez csak ízlés kérdése.
Bocs, hogy itt felhoztam, tudom, ez nem az a topik, abba is hagyom.(#1744) muveszur : [link] stb-stb... szerintem nem rossz, de abbahgyom, mert délelőtt midnenki sírt, hogy mindenki offol!
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz muveszur #1746 üzenetére
Linkelem a tegnap estétől számított üzemidejét a mobilomnak, este sima 2G-n, napközben wifi-n illetve amikor nem voltam otthon 3G-n, automata fényerőn, enyhén átalakított rommal, 59 perc kijelzőhasználattal: [link] Elvileg óránként frissíti az időjárást, foylamatosan frissíti a fb-ot és az emaileket, bár nem látok túl nagy rendszerességet a felébredéseiben
[Illetve itt van pár másik merülés, értelem szerűen pár kép összefügg]. Érdekelne az S4 merülése illetve az S3-é is, hogy mit tud emellett, nálam az üzemidő majdnem az első helyen szerepel, a folyamatosság és a szép amoled kijelző mellett!A pixelek csak netezés közben zavarnak. Ezzel a custom rommal beállítottam optimálisan a betűméretet, hasonlít az S3-hoz. Mellesleg 10e Ft-ot keretem azzal, hogy eladtam az S3-at
[ Szerkesztve ]
-
smoli
aktív tag
válasz Burt1793 #1747 üzenetére
Nem értem miért itt ajnározod az S2-et. Ide az S4-ről olvasni járnak az érdeklődők. S2-nek is van saját topikja. Te magad írtad, hogy neked az S2 a legmegfelelőbb készülék, S3 neked túl nagy meg semmi érdemleges különbséget nem jelentett neked, nos S4 kb ugyan akkora mint S3 szóval számodra túl nagy, akkor meg miért is ide írogatsz?
-
babosmiki
addikt
Akinek van már fekete példánya, attól kérdezném,
hogy kikapcsolt állapotban mennyire üt el a kijelzőtől a keret?
Képeken eléggé pedig feketének mondják a készüléket,
és ugye a kijelző is fekete."Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest