Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pica

    csendes tag

    Na hát gyerekek én úgy döntöttem, hogy elállok a március 8-i előrendelésemtől.
    Mélységesen meggyűlöltem a Samsungot és mostantól mindenkit akit csak tudok, lebeszélek erről a hitvány márkáról.
    Ha meg is kapnám egyszer a telefont, már nem szeretném úgy, mintha 1 hét várakozás után kaptam volna meg. Májusban megkapom, februárban jön az új modell. 9 hónapig van flagship telefonom. Mi a f@sz? Mondom ezt úgy, hogy végre rászántam magam az S10+-ról váltásra. Mondom ezt úgy továbbá, hogy minden egyes fucking alkalommal készlethiányra panaszkodnak. Közben meg mi van? Besétálsz most szinte már bármelyik boltba és leveszed a polcról. Készlethiány mi? A gyártónál? Az előrendelőnek? Vicc az egész.
    Vicc a márka, mélységesen vicc a weboldal a működése, vicc hogy olyan kuponokat vonnak vissza, amik érvényességi időn belül vannak (az összeset visszavonták, december 31-es lejáratúakat is, mindet. Konkrétan ez a vásárló átbaszása volt a Samsung részéről. Hihetetlen balfaszok dolgoznak ott. Hihetetlen, hogy még ott dolgoznak... Egy 5 éves gyerek 5 perc alatt hosszabb hibalistát ír, mint amit ezek egy kurvaegyszerű webshopban 1 év alatt összesen találnának, vagy ki tudnának javítani.
    Úgy döntöttem maradok a régi telefonomnál. Ha nagyon vágynék az újra, akkor vennék egy iPhone 13-at. Ugyanazért a pénzért jobb kamerát kapnét és jobb üzemidőt. Nekem megérné. Extra programokat nem használok, 2 nap alatt át tudnék állni az új ökoszisztémára szvsz és boldog lennék.
    Hihetetlen hogy 2022-ben ilyen legalja módon viselkedjen egy márka amikor már tényleg nem gyenge a konkurencia. Szerintem ez megengedhetetlen. Azt sajnálom, hogy a vásárló dönt. És ha tényleg igaz, hogy sok a megrendelés egy olyan telefonra, ami évről évre kevesebbet ad, (méret, akksi, üzemidő, sd-kártya, jack, töltő, kijelzővédő fólia, kijelző frissítés 48Hz-től van a bejelentett 10Hz helyett, de mondhatnám az Ultra kevesebb belépő szintű memóriáját, stb.), akkor ez a tendencia nem is fog megfordulni a közeljövőben. Mert a vásárló döntött.
    A multik röhögnek, mi pedig mosolyogva vesszük a szarabbat drágábban.
    Minden jót Nektek!

    (Ugyanitt 160ezer forintnyi tartozék eladó féláron :D)

Új hozzászólás Aktív témák