Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mákos7észta

    aktív tag

    Sziasztok!

    Új mobil vásárlása előtt állok, jelenleg egy 2 éves Xiaomim van, szeretnék feljebb lépni valamelyest. Mivel a 6.4' kijelző néha túl kényelmetlen volt, úgy érzebb méretben inkább visszalépnék, ami gyorsan feldobta az S21szériát és persze a kurrens iPhone szériát.

    Alapvetően az ár most annyira nem számítana, egy jó telefont szeretnék a következő két évre, lehető legjobb kamerával s az akksiban sem szeretnék visszalépni. Egy- két héttel ezelőttig simán bevállaltam volna az iPhone 13-at, de most lenne lehetőségem a sima S21 - et megvenni 180000 Ft- ért. Ez jelentős különbség az iPhone majdű 400000- es árához képest.

    A kérdésem az lenne, hogy a hónapok folyamán hogy alakult az S21 kamerája, szoftveresen javult a készülék? Ugyanez a kérdésem áll az akksira is, eddig leginkább azt láttam problémásnak a tesztekben, de ugye azok mind az év elejéről származnak, nem sok hosszútávú tesztet láttam, még kevésbé az iPhone- al összehasonlítva.

    Tudom, hogy tematikus a fórumtopik, de kiváncsi vagyok milyen együttélni a telefonnal hosszabb távon, s hogy mit gondoltok, ilyen feltételek mellett érdemes-e az S21- et vásárolnom. Igaz, az ár nem számítana, de azért az S21 ára fele az iPhonénak most...

    Bármilyen input, gondolat segít, szóval előre is köszi a segítséget, véleményt :R

    Üdv,
    Marci

    Csak óvatosan, még nem kávéztam..

Új hozzászólás Aktív témák