Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manokaki

    őstag

    Én egy Xiaomi mi 11 Lite 5G-ről illetve 4G-ről tértem át( mind a kettő fajta volt kb 4 hétig ) ! Régen szerettem a Samsung S7, S8,S9, S10e , S20+ ( ezt nem , mert nagyon kevés volt az üzemideje és a kijelző ideje sajnos ) .
    Most félve de bevállaltam egy S21-t a Xiaomi után , azt kell ,hogy mondjam megkönnyebbülés fogott el , meglepetésként ért hogy feltudtam tenni a Nova launcher-t ujra Android 11 esetében is és a gesztus vezérlés ugyanugy müködik ( Xiaomi-nál ez lehetetlen ) , az üzemidővel is kivagyok békülve ami az S20+-nál gyenge volt , a 120Hz-es kijelző szuper még a 90Hz után is érezhetően jobb ! Igaz ezeket a dolgokat 4 nap után vontam le ,ugyhogy még lehet hogy formálodik valamit az aksiidő is pozitivan!

    Örülök ,hogy bemertem vállani ujra a Samsut !

    Egy dolog szomorit egy picit , az pedig a Samsung Internet alkalmazás ,amit a legjobbank tartottam eddig , és ha tehettem más tipusu telefonnál is ezt használtam , most viszont ,hogy ujra van teljes kijelzős mod még szuperebb lenne !! Ha Nem fogyasztaná ennyire az aksimat , más böngésző ( OH böngésző ) fele annyit fogyaszt mint a Samsung böngészője és nem jővők rá ,hogy miért !??
    Esetleg ha valaki tudja a megoldást segitsen :) :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák