Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ShadowX

    őstag

    válasz leslien #2052 üzenetére

    Attól, hogy a Samsung behozta az EU piacra az SD-s S20FE-t 200K-ért, a 150K-s Pixel 4a még mindig jobb képeket lő (de még a használt 70-80K-s régebbi Pixelek is). :) Ez max. átmeneti megnyugvást hozhat azok számára, akik éjszaka/low light sokat fotóznak mobillal. Nem csak a proci + szenzor pároson van a lényeg, hanem a szoftveren. Ameddig a Samsung nem használja a google gyári fotós alkalmazását és képfeldolgozását, addig esély sincs arra, hogy utolérje bármelyik mobil is a Pixelt. Mondom ezt úgy, hogy Pixelről jöttem.

    Ez egy kényes egyensúly amúgy, attól függően kinek mi a fontos. Ha kizárólag kamera miatt veszel androidos telefont, akkor a Pixelen kívül kb. más szóba sem jöhet. Olyan ez, mint mikor elektromos autó teszteken elkezdenek a tesztelők kötekedni, hogy hát jó ez az autó, de XY jobb, mert nagyobb a hatótáv és csendesebb....jah, csak annál a tesztnél meg az volt a kifogása, hogy a hátsó ülésekre a lecsatolható falábú kalózokon kívül nem tud más beülni, és olyan lassú a fedélzeti számítógép, hogy használhatatlan.

    Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy mindenkinek magának kell eldöntenie mi az a felhasználói szokás, ami mellé telefont vesz.

Új hozzászólás Aktív témák