Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ShadowLac

    addikt

    válasz gabber01 #27408 üzenetére

    Sajnos ez van!! Bármelyik képernyőmódot választod a kijelző színvilága egy fos!!!
    Én nem tudtam megszokni eladtam a telót nagy bukóval. Ha te teheted vidd vissza mert nem biztos hogy megszokod. Mindig néztem ,hogy valami nincs rendben a színekkel. Aztán mikor hazajött (pár hetente) a lányom és összehasonlítottam az S9 esével leesett az álam. Egy igazi szar az S10 plus(bocsánat s10 tulajok!!!).
    És a p....ny k.....at b..... ...a.!!! A szemét hazug marketinggel amivel becsapják a vásárlóikat Nem tudom hogy lehetne az ilyen egyértelműen vissza romlás ellen fellépni. S2 től S9 ig megvettem az összes Samu S telójat . Megvolt a szokásos adaptív... amoled fénykép..természetes... beállítások.Nem értem ezeket miért nem hagyta meg,és rakta mellé az újat. Így alapvetően megváltoztatta a telefon tulajdonságát negatív irányba.
    Hogy miért a K ... a at?? Mert ez lenne a Samsung csúcs telója!!!!!!!!! És nem kevés pénzt kérnek érte. Elvárható lenne,hogy a minőség javuljon ne romoljon.
    Ja a fényerő, az is kaka. !! Sajna egy xiaomi telefonnak jobban van behangolva a kijelző fényereje a környezet fényerejéhez!!
    Xiaomi MI 8 VS SAMSUNG S 10 PLUS kijelző egymás mellé téve ::a samué egy vicc !!
    ÉS AZ A LEGFEHÁBORITÓBB hogy laikusként is látszik az egész szarság , akkor a Samu szakemberi plusz laboratóriumi körülmények között ne vennék észre??!!egy csomó frissítés is kijött már de ezt nem javítják.
    Egyébként minden más szempontból nagyon jó!!! Nagyon eltalált méret.!!
    Kár ,hogy a kijelzőt elfuserálták.

    [ Szerkesztve ]

    Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra

Új hozzászólás Aktív témák