- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék hogy van e itt olyan aki O4XHD-ről váltott vissza Note-ra vagy pont fordítva és mik a benyomások?
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
Djuree
félisten
na lefrissítettem én is a telót végre. a lezárt képernyőn az van kiírva h az időjárási adatok nem jeleníthetők meg. vajon miért nem?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Loboda
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Van nálam egy Note készülék ami gyári frissítés után nem indul el, csak a Samsung Galaxy Note felirat jön be pár másodpercre, aztán semmi!Nincs a készülék mokolva 4.0.4-es szoftver volt rajta, leszedte a 4.1-es frissítést, elindult a folyamat majd előjött a Samsung Galaxy Note felirat, és azóta semmit se csinál!
Nem értek a Samsungokhoz, tudnátok segíteni?
Esetleg pc-ről vagy sd kártyáról lehet gyári frissítést, romot feltenni? -
eboostr
aktív tag
-
Polllen
nagyúr
válasz Rabidsnail #20305 üzenetére
Hm. Elsőre is azzal próbáltad elküldeni? Mert ha az alap app elkezdte, már nem fog menni.
Apn-ket lecsekkoltam&felraktaá&megy. Semmit nem állítottam.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
-
Rabidsnail
senior tag
-
Polllen
nagyúr
válasz Rabidsnail #20309 üzenetére
Azt automatikusan végzi elméletileg a progi.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
hxcforlife
tag
Ma elkezdte azt csinalni a telom, hogy tolt, de iszonyat lassan, es toltorol is merul tovabb ha hasznalom...
Factory reset, rom csere, minden volt de nem segit?
Vennem kell uj akksit? Szetvet az ideg kb...Aki tud valaszolni annak elore is koszonom!
-
KTTech
veterán
válasz hxcforlife #20312 üzenetére
Ez nem akku gondnak hangzik, hanem töltő és/vagy kábel problémának.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
hxcforlife
tag
válasz hxcforlife #20314 üzenetére
Most kiirta, hogy feltoltve 100%, lehuztam es visszaugrott 50re
-
sunboy81
tag
-
hxcforlife
tag
Koszonom szepen a valaszokat... akkor fizeteskor benez egy speedshop. Sebaj, biztos javulni fog az uzemido is
-
eboostr
aktív tag
válasz hxcforlife #20317 üzenetére
Néhány feltöltés után biztosan javulni fog az új akkuval
-
gcsikos
tag
Üdv. tanácsot kérnék. Barátomnak ellopták a telefonját, most használtan ajánlottak neki egy Note 1-est, amit szimpatikusnak tart. Van-e valami csekklista amit érdemes nézni a vétel előtt, hogy ne legyen csalódás a vége. Köszönöm előre is.
-
KTTech
veterán
Az tuti, hogy új akkuval javul az üzemidő.
Mondjuk ma nekem sikerült kihoznom 1 éves akkuból 3 óra screen-on-t, 88%-ról GPRS-Edge-3G-HSPA urgálásokkal folyamatosan, trillian/skype használattal (vonaton), ami egész tűrhető szerintem (ma fizettem elő egy mobilnet csomagra, eddig wifi only volt a Note).
-
KTTech
veterán
válasz Polllen #20321 üzenetére
Az első 1.5-2 órában a kijelző majdnem 60-70%-on ment az auto beállítás miatt, aztán váltottam "energiatakarékos" módba (kb. 10% fényerő, UC 1GHz-re+UV). Meg lehetett volna akár 4 óra is, ha előre gondolkodom (persze kellett volna az a 12% is hozzá, nem volt elég időm feltölteni).
-
Cynicelectro
aktív tag
Én föntebb linkeltem: ebay- röl 3 utángyártott akksi és fali akksitöltő 2500,-Ft postával együtt.
-
KTTech
veterán
válasz Cynicelectro #20323 üzenetére
Utángyártott aksit használni elég orosz rulett... senkinek nem ajánlom.
-
Pietro 22
aktív tag
Legujabb Stunner romot hasznalom NX kernellel. Tud valaki jo beallitast az NXtweakshez? Ami idegesit az a forrosodas meg a laggolas. Vagy mit erdemes allitgatni?
-
KTTech
veterán
válasz Pietro 22 #20325 üzenetére
Laggolás? Az nálam nincs még 1GHz-n sem... az említett párossal.
De sok mindent nem tudsz állítani - ha sebességet akarsz, akkor melegedni fog. Ha nem akarsz sebességet, akkor persze lehet állítgatni és akkor hűvösebb lesz, kevesebbet fogyaszt.
-
KTTech
veterán
válasz Rabidsnail #20327 üzenetére
Nálam azért melegszik de nem jobban, mint bármely más ROM-al 1.4-en. Erre kis segítség az undervoltage, pár °C-t lehet vele nyerni (és minimális üzemidőt is).
-
KTTech
veterán
válasz Rabidsnail #20329 üzenetére
Beírom ide, hátha másnak is jól jön (előre is jelzem, hogy voltage group "B" a telóm, notecore/hydracore besorolás szerint - problémát nem okoz másnál se, max. lefagy a teló. Ha ez történik, emelni kell a feszültségértékeken... a gyárit jelzi a Performance Control, a fölé természetesen nem érdemes menni):
CPU:
1600MHz - 1325mV
1500MHz - 1300mV
1400MHz - 1250mV
1300MHz - 1200mV
1200MHz - 1150mV
1100MHz - 1100mV
1000MHz - 1050mV
900MHz - 1025mV
800MHz - 1000mV
700MHz - 975mV
600MHz - 975mV
500MHz - 925mV
400MHz - 925mV
300MHz - 925mV
200MHz - 900mVGPU:
80MHz - 900mV
160MHz - 900mV
200MHz - 950mV
267MHz - 1000mV
400MHz - 1050mVDefault CPU governor - Hyper
Sleep CPU governor - ConservativeIO scheudler - ROW
Charging current control:
AC/Misc - 1000mA
USB - 500mA[ Szerkesztve ]
-
Pietro 22
aktív tag
Koszonom szep a valaszokat.
-
falijja
őstag
I9220 note ba kijelzőt honnan tudok rendelni.....?
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz KTTech #20324 üzenetére
Megérkeztek az akksik!
Nem tudom mire gondolsz? Mi baj lehet? A lenti képen látszik, h. ugyanaz mint a gyári csak nem 6ezer darabja, hanem 2500,- a három darab és a fali töltő.
A baloldali a gyári.
Idáig feltöltöttem mind a hármat, nem melegszik, nem púposodik!
Természetesen, ha valakinek megér egy darab 6ezret, vegye azt!Arról nem is beszélve, h. 4db akksival nem kell buheráljam a telót, nem kell a kernelbe nyúlkálni, meg napokat eltölteni a pimpeléssel, csak, h. az asztalon, vagy a polcon, használat nélkül elmenjen 3-4 napot, nem azért vettem a Note-ot.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltti
senior tag
válasz Cynicelectro #20336 üzenetére
A vicc az, hogy én is ugyenezt az akkut vettem ebayen , és vagy annyira szar már a gyári(ami nagyon lehetséges), vagy tényleg nincs különbség, mert már nemtudom melyik a kínai, melyik koreai (használat alapján) sem külsőre már. . .
mind2 kibír 2napot kb készenlétben, aktív használat 1/2 vagy 3/4napot.[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
válasz Cynicelectro #20336 üzenetére
Pl. térerővesztés, fagyás, véletlenszerű kikapcsolgatás elég gyakori ok, ha nem megfelelő az akkumulátor + sajnos benne van az is, hogy esetleg felrobban a zsebben/töltés közben (nem viszik túlzásba a védelmet az utángyártottakban, mert az pénzbe kerül)... Szerintem nem ér ennyit az a minimális különbség (4,5E/db az eredeti itthon).
[ Szerkesztve ]
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz KTTech #20338 üzenetére
Ha hibás akkor már az első töltésnél felpúposodik, vagy felrobban, bár az utóbbit kétlem. Te ezt veszed meg 4,5 ezerért amit én ennek a töredékéért, mondjuk 6db-ot tudnék egy árán venni.
Ha nem Magyarországon élnék, akkor biztos gyárit lehetne a boltban kapni, de mivel itt élünk, úgy gondolom, az összes GSM-bolt Kínából rendeli, "kis" haszonkulccsal.
Védelem szerintem egyikben sincs, minek lenne, vagy mire gondolsz, tényleg kíváncsi vagyok.
Sok teknika nincs benne, vagy fel lehet tölteni, vagy nem, vagy ugyanaddig bírja vagy pikpakk lemerül, más eshetőség nincs.
Senkit nem szeretnék megbántani, de tényleg.Ja amúgy ki mondja meg a jobboldaliról, h. utánagyártott, és ugyanaddig bírja int a "gyári".
[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
válasz Cynicelectro #20340 üzenetére
Na ez nem igaz... bár csak 12 évig dolgoztam mobil szakszervizben, így nem láthattam mindent (de kb. 3-4E Li-Ion, Li-Polymer és NiMH akkut biztosan selejteztem...)
-
KTTech
veterán
válasz Cynicelectro #20342 üzenetére
Bonyolultabb az akku, mint ahogy Te képzeled, és a hibák nem jönnek ki az első töltésnél az esetek 99%-ban. A gyári akkukban ott van az OTP, OVP, OCP, UVP, SCP + infót ad vissza a telefon fele több paraméteréről is.
Sajnos van pár utángyártott akkum (igaz az 5DmkII-höz, mert az nem 6E, hanem 20E az eredeti), és bizony 3-ból 3 lett szar fél éven belül - pedig ezekben még az elektronika is benne van, tehát nem az alja kategória...
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz KTTech #20343 üzenetére
Találtam infót én is, h. miről lehet megállapítani egy Samu akksiról, h. eredeti.
*#0228#-nél mutatja a paramétereket, (hőmérséklet stb.) így valami elektronikája biztos van a Kínainak is... -
KTTech
veterán
válasz Cynicelectro #20344 üzenetére
Valamennyi van... ezek szerint. Azért én nem bíznám rá a telóm, az tuti, főleg amikor 1A-el kezdi el tölteni...
-
Jonathan92
tag
Sziasztok!
Valami beszarhatott a telefonomon remélem nincs nagy baja..
Épp romokat böngésztem meg telepítgettem, nézegettem melyik milyen melyik lesz jó nekem stb.
Már párat kipróbáltam mikor a stunner hez értem...
De nem tetszett ezért vissza akartam állitani cm10.1 re. A nightly ra.
De mikor rámentem a rom telepítésére recoverybe akkor elkezdte majd ujraindult a telefon.
És bármelyik romot akarom már feltenni újraindulgat . Aksit cseréltem stb.Ötlet?
előre is köszi
,,sok a köcsög'' -Gino majális
-
ux1
addikt
válasz Jonathan92 #20349 üzenetére
Odinnal tegyél fel egy Philz kernelt. Majd boot a recovery-be.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs