- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz s3nsitivity #8550 üzenetére
Én G2 után váltottam nem zavar a méret.
-
zack
nagyúr
Használod 2 hetet vásárlás után, root nélkül. Ha van valami nyűgje ez idő alatt ki fog jönni. Ha hibátlan rootolod. Ezeknél a telefonoknál kicsi az esélye hogy bármi összefossa magát, persze a rizikó mindig ott van.
Szerintem a kijelző lehet a kakukktojás, de ki tudja mennyit fejlődtek, és akár az is lehet, hogy kiküszöbölték a beégést. A "beégős" hibán kívül nekem 1db Samsung telefonnal sem volt semmilyen hardveres problémám. Az alaplap hiba sem jellemző, esetleg eséstől, beázástól, illetve gyártási hibából adódóan, de ez az elején úgyis kiderül.
Nem beszéllek rá semmire, de én is pont ebben a cipőben jártam novemberben...Nálam a root győzött.
Más nem volt amit szerettem volna, és az S Pen nagyon kellett. Így kompromisszumot kellett kötnöm de csak garanciában. Muszáj volt, mert én is úgy vagyok vele ahogy te is. Root nélkül nincs Android.
Eddig hibátlan (kopp-kopp-kopp).[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz DeathAdder #8553 üzenetére
Ajaj...Nincs rögzítési mód, és zárhang menüpont se.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
legenda
abból a szempontból én könnyen beszélek, hogy nekem nem kell root, akinek elengedhetetlenül fontos, annak valóban meggondolandó a dolog - bár szolgáltatós sony esetén is van benne hibalehetőség.
a z3/z3c nálam is a kalapban volt korábban, főként a kamera és a szervizes háttér miatt véreztek el.
az m8 ára nem tetszett így kifutó státuszban, annyiért vagy alig drágábban vannak jó alternatívák, meg aztán a kamera annál sem valami bajnok.
az lg nem annyira az én gyártóm, de a g3-nál a korábban leírt hardveres negatívumok akkor is kizáró okot képeztek volna, ha más gyártós a készülék.
azért nehéz sokszor a döntés, mert nincs legjobb, mindegyiknek van előnye és hátránya a másik ellenében, a note 4 esetén valóban elég nagy hibalehetőség a root, ha az valakinek nagyon kell, akkor kockáztatja a jótállást.
a méretről annyit, hogy iphone 5s után lett note 4-em.
ahogy nézem most a pontos z3 és g3 méreteket, nem jelentősen nagyobb a note 4.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szuper94
tag
nem erre gondoltam hanem az üzemmódoknál a fényképező gomb mellett
-
dobobazsy
őstag
akkor jó, mert akkor ha jön a lollipop én nem OTA fogok frissíteni, hanem inkább felraknék odinnal egy függetlent. nem azért, mert nem tudom kivárni, csak jobb lenne egy csupaszabb rendszer.
de azért remélem befut a hétenamúgy a privát módot használja valaki? ki akartam próbálni, egyszer ment azóta azt írja, hogy "nem sikerült bekapcsolni a privát üzemmódot, próbálja újra"
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz szuper94 #8556 üzenetére
Ja igen, ott van
Majd holnap megnézem mit tud*
azert ez a kártyapakli szerű alkalmazàsváltó még mindig nem tökéletes, egy óra hasznákat után ez is kiderült (custommal majd jó lesz)
Ettől eltekintve minden más helyen nagyon rendben van sebesség és simaság ügyileg is TW-t viszont csak kukáznom kellett megint (bocsánat egyelőre csak mellőzni tudom) -
B1T3
addikt
Ez nem jó hír, mert pont a videó rögzítési módja volt az egyik, ami ki volt húzva, hogy a lehető leggyorsabban kéznél legyen.
Nem lenne olyan nagy baj, hogy eltűnik ez az opció onnan (még ha az üzemmódoknál meg is lesz, de nem néztem utána, ilyen formában, viszont mindegy is, azt macerásabb elérni), ha nem állna vissza automatikusan 60 fps-ről 30-ra a FHD videó felvétele, de sajnos megteszi, így kénytelen vagyok azzal megelőzni minden videórögzítést, hogy átállítom. Vagy a legjobb az lenne, ha 5.0.1 alatt 60 fps lenne az alap (illetve végre bekerülne a tényleges 720p@120fps rögzítés lehetősége, de ez valószínűleg sosem fog).[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ForRedGlory
félisten
"Viszont félek a méretétől."
Minden relativ. Most van egy Nexus 6-om is parhuzamosan es a Note 4 kompakt merete hianyzik
-
dancsuri
veterán
válasz s3nsitivity #8543 üzenetére
hogy mennyire lesz elég erre annyit,hogy én N2-röl váltottam (családba maradt) de nem biztos, hogy kellett volna. "szinte" semmivel nem nyujt többet a napi használatban. (persze több megapixel, több ram nagyobb tárhely.ebből azt akarom kihozni, hogy jó pár évig megállja a helyét.
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
leslien
nagyúr
-
dancsuri
veterán
válasz leslien #8566 üzenetére
csak amit linkeltél 5.0.1 romot az az "S" szériához való. bár fogalmam sincs hardverileg van-e különbség köztük. (az azonos csippel szereltekre gondolok)
ezek a verziók vannak (gondolom függetlenbe)
SM-N910F for Europe
SM-N910K/SM-N910L/SM-N910S for Korea
SM-N910C - Asia, Europe, South America
SM-N910FD - United Arab Emirates
SM-N910FQ - Turkey
SM-N910H - Asia-Pacific
SM-N910G - Singapore, India, Australia
SM-N910U - Hong Kong, Taiwan, Australia, New Zealand, Chile
SM-N910W8 - North America[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
csabicska
senior tag
Repart 4.4.4
Lengyel 4.4.4
Majd Ota frissitéssel 900mb letoltött ,telepitett és egy tiszta gyors rendszert kaptam.
En igy csinaltam.-Galaxy S20 - The best-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz DeathAdder #8538 üzenetére
Végre nem laggol az a rohadt alkalmazásváltó, és bazmeg kib@szott gyorsan nyit meg mindent, ilyen gyors telefont még nem kezeltem.
Erre kíváncsi leszek, talán végre tényleg rendesen összekapták magukat a note 4 miatt!
-
MY2K
aktív tag
YT klines megy rendesen? 2k-t kezeli?
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
csabicska
senior tag
Azt hiszem talán S jegyzet volt a neve az alkalmazásnak,ahová sok minden el volt mentve.
Most ,hogy mindent töröltem feltettem az 5.01-et eltünt.
Honnan tudom letölteni ,rátenni?
Köszi.-Galaxy S20 - The best-
-
Risard
aktív tag
Tudom még nincs egy napja hogy fenn van a lolli de mit érzel üzemidő is javult még?
-
DeathAdder
veterán
Antutuban se rossz, persze tudom nem sokat számít, de aki erre gerjed:
Hozzávetőlegesen előtte egy jó 4000 ponttal kevesebbet kaptam.
Azóta is használtam elég sokat és megállapítható h tényleg rohadt gyors, mostmár kíváncsi volnék egy nexus 6 -ra hogy milyen lehet ehhez képest.
Érdekes mert nexus 5 -től érezhetően jóval gyorsabb, az meg minden teszten elveri sebességben a N6 -ot, úgyhogy végképp nem értem és kíváncsi vagyok
Lehet mert exynos-osom van, nem tudom de ez most tényleg rohadtul gyors (mondjuk már előtte se volt lassú, csak laggolt rendesen)ZACK - [link]
Risard - erről nem tudok nyilatkozni, elég sokat nyomkodtam tegnap este óta olyanokat is amiket egyébként nem szoktam, de máról holnapra már releváns infókat tudok majd az akkuról is mondani
(#8573) MY2K - igen, van 2k YT kliensben is
-
leslien
nagyúr
válasz DeathAdder #8580 üzenetére
32 bit?
-
hanti
senior tag
válasz DeathAdder #8582 üzenetére
Az antutuba a készülék infó.
-
DeathAdder
veterán
32 bit!
-
törölt tag
Fórumokon mindenki bezsongott a Lolli miatt, mosolygok magamban, hogy minden második poszt egy adott FB csoportban arról szól, hogy F-re mikor jön már?
-
leslien
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
Fotót eddig is gyorsan készített a teló ,de most 5.01 lollival sokkal gyorsabb.
Gyorsítás,lassitás üzemmódok bekerültek,és a szelektív fókusz is kicsit gyorsabb és pontosabb.Magát a rendszert eddig viszont sokkal pörgősebbnek nem látom.
Eddig is elégedett voltam.-Galaxy S20 - The best-
-
s3nsitivity
addikt
válasz ForRedGlory #8563 üzenetére
Megtapiztam ma egy Note 4-et és még jobban elbizonytalanodtam.. nagyon kézbe illik, nagyon jó fogása van.. egyre jobban arra húz a szívem.
Csak az a fránya root.." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
DeathAdder
veterán
válasz leslien #8587 üzenetére
De mi ez már hogy csak lengyel van egyelőre, vagyis miért pont legyel?? És mindig lengyel?
Mi van ott ami itt nincs, és miért kell régiókra osztani?(#8588) mycso - milyen fene nagy kapkodás?
Ugyanezt tettem fel tegnap 4.4-ben csak várnom kellett 5 percet amíg lefrissítse OTA-ns3nsitivity - pár nap (hét) után ha nem jön elő betegség akkor megrootolod, oszt ennyi
-
hanti
senior tag
válasz DeathAdder #8591 üzenetére
Ott van a Samsung európai fejlesztő központja.
-
darkarthur
senior tag
Most már tűkön ülök.
Samsung S23 Ultra 5G
-
SzlobiG
félisten
válasz darkarthur #8599 üzenetére
Nyugi még mire lesz szolgáltatós rom az lehet március.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest