- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
beaglepuppy
tag
Sziasztok! Bocsánat a láma a kérdésért, de nem találom...
Hogy tudom beállítani az olvasási üzemmódot?
Előre is köszönöm! -
netcore
tag
valaki használ értelmes fóliát a telóre? az üvegtöl kivagyok már hogy eláll a széle..
Üdv Laci
-
Pow
tag
válasz Plazmacucci #16702 üzenetére
Nekem teljesen smooth. Lollipopot használsz?
Samsung Galaxy N10+ S9+ & Watch
-
Grawens
senior tag
válasz netcore #16704 üzenetére
ET-FN910CTEGWW teljesen jó, nem lóg le. 2db/cs és az ára is megfelelő. Számomra tökéletes!
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Arra van valami mód, hogy energiatakarékos módban legyen rezgő visszajelzés?
Eddig emlékeim szerint ment, de most már valamiért nem...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Billentyuzetnel nincs rezges, meg az erintogomboknal sem - es bizony kellene, meg eddig volt is. Erdekes modon viszont s pennel rezeg, ha kihuzom/visszadugom...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
félisten
-
félisten
Tud valaki olyan alkalmazást vagy honlapot, ahol a kijelző felbontásának megfelelő háttérképeket lehet beszerezni? A legtöbb kamu felskálázott hd képeket tölt le, és szarul néznek ki a kijelzőn. A gyáriból meg kevés van és azok is szarok többnyire.
Köszi!Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
leslien
nagyúr
válasz Plazmacucci #16714 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
félisten
-
Grawens
senior tag
válasz Parallaxis #16708 üzenetére
Nem olyan mint nélküle és nem is olyan mint egy üvegfólia, de eddig a legjobb amit próbáltam.
A cerka tökéletesen működik, még ha rá is kell nyomni a kijelzőre, akkor sem tapad.
Ujjlenyomatot nem gyűjti jobban, mint simán a kijelző és letörölni is könnyű, nem tapad hozzá a törlőeszköz. -
rizso
addikt
Nem, semmifele frissites nem tortent. Eszrevettem, hogy ki van kapcsolva az energiatakarekos mod, visszakapcsoltam, es azota nincs rezges - holott korabban ezzel nem volt semmilyen mod eseten sem.
-
tozo86
tag
Üdv.
Note 4-et szeretnék vásárolni megbízható boltból gyártói garanciával, lehetőség szerint minél olcsóbban. Nagyon megköszönném, ha mondanátok pár ilyen boltot. Privátban is jöhet, ha itt nem lehet.
Köszönöm.`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
Gabor1123
tag
Sziasztok
Azt sszeretném kérdezni hogy lollipop alatt az S view beállítások merre lehetnek? Egyszerűen sehol sem találom. Lehet hogy csak az eredeti Samsung tokkal jön elő? Másik kérdésem az lenne hogy az normális, ha a telefon néha lefagy, pl Facebook, vagy internet közben? Nem túl sűrűn, de azért már zavaró! Ezen kívül rendszeresen nagyon lassan reagál, sokat gondolkodik. Erre lehet valami megoldás? Előre is köszönöm! -
Csokiii
aktív tag
Sziasztok
Valaki rendelt már ebayről ilyen telefonva ragasztós vezetéknélküli töltőt? Ha igen, mi a vélemény róla? -
Tatu-1981
tag
Szerintetek meddig bírja egy Note4 akkumulátora? Nekem mostanában lényegesen rosszabb a kijelzőidőm, mint a készülék új korában volt, pedig a felhasználói szokásaim nem változtak, és factory reset is volt nemrég.
Fél éves a telefon, minden éjjel feltöltöm, és előfordul, hogy napközben is rátöltök még, így 300 feltöltésnél járhat az aksi. Sokáig a gyorstöltés is be volt állítva. Elképzelhető, hogy cserélni kellene?Erre vonatkozik a prémium házhozjövős garancia? És ki fogják cserélni az aksit, csak azért, mert már nem 6-7 óra kijelzőidőt bír, hanem csak 4-et?
-
hito
nagyúr
válasz Tatu-1981 #16724 üzenetére
Nem vagyok szaki a témában, de szerintem 1éven belül nem szabadna érzékelni a kapacitás csökkentést. Természetesen minden feltöltéssel használódik az akksi és egyre kisebb lesz a kapacitása, de 1éven belül szerintem nem szabadna odáig jutnia, hogy ezt észre is vegye a felhasználó.
Valami másra gyanakszom ott.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
legenda
válasz Gabor1123 #16720 üzenetére
szia,
egyáltalán nem normális, valami külsős alkalmazás okozhatja, a facebook alkalmazás például képes ilyenre, ha beragad.
Tatu-1981; ennyi idő alatt nem használódik el annyira az akkumulátor, más oka lesz annak, ha a felhasználói szokások nem is változtak, számtalan alkalmazás frissülhetett a háttérben és változhatott meg általuk a rendszer működése, érdemes ellenőrizni minden kapcsolódót.
a kijelzős üzemidő csökkenése miat nem hiszem, hogy cserélnek akkumulátort, a szervizes legfeljebb rámérhet az akkumulátorra, de nem valószínű, hogy ennyi idő után komoly elhasználódást fog kimutatni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
HuTi.HUN
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Note 4-et, amivel minden tekintetben nagyon meg vagyok elégedve, viszont lenne pár kérdésem:
Egy GSM boltban vettem, kifejezetten kértem, hogy rendes, gyári garancia legyen hozzá, amit be is tudok regisztrálni. Meghozták a boltba a telefont, magyar nyelvű a lezáró matrica az oldalán, minden tartozék benne van, bontatlan volt, stb. Átvettem, kifizettem, itthon tudtam is regisztrálni a Samsung oldalán a garanciát, viszont csak később vettem észre, hogy a garanciajegy nincs kitöltve. Ez mennyire gáz? Egy esetleges garanciális ügyintézés esetén elég lesz a szériaszám, a regisztrálás, a számla, vagy menjek vissza és töltessem ki velük a garanciajegyet?
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni
-
legenda
válasz Csokiii #16726 üzenetére
teljesen feltöltött állapotban nézz rá a *#0228# kóddal, hogy mind a 8 cella feltöltődik, vagy sem.
20% alatt már bármi megtörténhet, ha nagyon beleharap a rendszer/hardver az akkumulátorba - ezt viszont látod az akkumulátoros statisztikában -, pláne ha sokszor van teljesen lemerítve, én lehetőség szerint nem is szoktam 20% alá merítgetni, a li-xx akkumulátorok a rátöltögetésre vannak kifejlesztve, nem pedig az állandó maximum -> minimum lemerítgetésre.HuTi.HUN; szia, a regisztrációnál írja is, hogy az csak a jótállási jeggyel érvényes, így érdemes lenne kitöltetni, kérni szokták.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
-
hito
nagyúr
válasz HuTi.HUN #16729 üzenetére
Mindegyiket be tudod regisztrálni, úgyhogy csak óvatosan. A rendszer nem írja, hogy ez nem regisztrálható. Csak akkor derül majd ki a turpisság, amikor hívnád a prémium garit. Én javaslom még a garijegy kitöltését megelőzően egy Samsung üzlet felkeresését. Bemész és megkéred az embert, hogy ellenőrizzék le neked a készüléket abból a szempontból, hogy érvényes-e itthon rá a prémium gari.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
pepetech
őstag
Nagy baj van gyerekek! Az asszony telefonjának megbolondult a kamerája. Megnyitás után rögtön fejjel lefele van minden ikon meg a kamera képe is.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
pepetech
őstag
válasz pepetech #16738 üzenetére
Na ez nagyon vicces volt... Leszedtem az sview tokot kikaptam az aksit ujraindítás és már jó is... Most mondja a feleségem, hogy a note 3-jával is volt ilyen csak elfelejtette. Szóval néha vegyétek le az sview tokot a tuti működés végett
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
HuTi.HUN
tag
Köszönöm a válaszokat a garanciajegyes kérdésemre
Bementem a boltba és minden további nélkül lepecsételték a garanciajegyet. Közben a Samsungnál is rákérdeztem, minden rendben van a garanciával.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Plazmacucci #16702 üzenetére
Az igaz, hogy vannak néha mikrolaggok, több is, mint KK alatt, ami egyszerűen nonszensz és szánalmas egy több százezres telefonnál, de ettől függetlenül stabil és egyre jobb az akku-idő, pedig én aztán pofázok rajta rendesen.
Remélem azzal a frissítéssel megoldják, vagy (direkt) nem.
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz sharplaninac #16742 üzenetére
Nem melegszik jelentősen, inkább csak langyos.
ezt vettemSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
HBandyta
csendes tag
Sziasztok!Olyan gondom van,hogy kikapcsolt állapotban az ébresztő nem jelez.Tudtok segíteni?Előre is köszönöm!
-
DiamondBack
senior tag
válasz Plazmacucci #16714 üzenetére
Google képkeresőben beállításoknál én beállítottam hogy 1440x2560 ra keressen.
vagy Uhd képből vágok ki -
S e t h
nagyúr
válasz DiamondBack #16748 üzenetére
Ezzel az alkalmazással elvileg ma egy 15 dolláros alkalmazást lehet ingyen megszerezni holnapig bezárólag és így kipróbálás után azt mondom, hogy elég jó háttereket lehet vele generálni.
szerk: Plazmacuccinak akartam.
szerk2: Aztán lehet csak hd, akkor viszont sorry.Tapet
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest