- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz Thduil #16400 üzenetére
Nem szemétkedésből kérdezem, de ezt akarod 135eFt-ért eladni? Én a még majdnem 2év gyári prémium garisomat, dobozában minden tartozékával együtt adom 129-ért.
Egyébként a problémára visszatérve rejtélyes a dolog. Elvileg működnie kéne a frissítésnek, hiszen az "agya" N910F. Nagyon sokmindenben eltérhetnek egyébként a demo készülékek a kereskedelmi forgalomba is hozott daraboktól. Még a kijelző is más lehet bennük, bár ez mondjuk nem hinném, hogy befolyásolja a frissítést.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
-
-
Maxentius
addikt
Esélytelen, mert a C-sből jóval kevesebb készült, mint az F/S/T és egyéb verziókból, amik S805-el vannak ellátva. Utóbbiak tulajai így jogosan lennének felháborodva, hogy nem kapnának 64 bites támogatást, míg a C kapna annak ellenére, hogy szoftveresen egyforma az összes kiadás alapból.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
törölt tag
válasz dancsuri #16417 üzenetére
+1 szerintem is felesleges a 64bit-es rendszer okostelefonra mivel még nincs olyan alkalmazás ami megkövetelné a 64bit-et, az hogy egyes appk támogatják/kezelik, az jó, de amíg nincs rá kereslet felesleges, sőt lehet nem is lesz olyan app aminek szüksége lenne a 64bit-re, Windows-on is rengeteg ilyen van, ott is jobban preferálják a 32bitet mint a 64et
-
hanti
senior tag
válasz Szakiii #16416 üzenetére
Csak a lényeg: 32Bit-en kettő szálon dolgozik a proci, 64Bit-en 4 szálon. Tehát egy négy magos 32-es proci nyolc szálon dolgozik, a nyolc magos 64-es 32 szálon, tehát ha a program 64Bit-es akkor négyszeres sebességgel kapja az utasításokat és egyszerre több műveletet is el tud végezni. Természetesen minden gyári app és a rendszer is 64bites. Nem viccből állt át az Apple is.
-
félisten
-
hanti
senior tag
válasz Plazmacucci #16420 üzenetére
Tudod mi a marhaság, hogy ezt leírod és nem írsz mellé semmit!
-
rstwingo
tag
A 32 bites szoft elmegy 64 biten is, de a 64 bites szoft NEM megy el 32 bitesen
szóval előbb a 64 bites környezetet kell megcsinálni és csak utána jöhetnek a 64 bites szoftokegyébként meg a google is azt csinálná mint az almások, ott kijelentették, pontosabban kötelezik az alkalmazás gyártókat a 64bit támogatásra, különbem törlik a boltból őket, ennyire egyszerű az egész
Annak idején én pl. pont a 64 bit miatt vettem meg a Note4-t és mikor volt felháborodás világszerte akkor a Samu lenyilatkozta, hogy bekapcsolja rajta a 64 bitet
-
rstwingo
tag
válasz Maxentius #16415 üzenetére
Miért is lenne felháborodás ??
ha veszel egy autót 100 lóerősen és a szomszédod vesz egy ugyanolyan autót csak 125 lóerősen, akkor mész panaszkodni/háborogni, hogy a tied miért csak 100 pacis, NEM hiszem
Mindenki előtt ott van a választás joga, senkit nem köteleznek semmire, szóval
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az SFR samsung boot logóval indul, vagy mással?
Csak nem jó az ATO..
Véleményem szubjektív...
-
Parallaxis
addikt
válasz #97246720 #16423 üzenetére
de a 64bit nem ér semmit ha az csak 32bites...és jelenleg az appok több mint 95%-a(szerintem) csak 32bitet támogat...
Androidnál ennek a mondatnak nem sok értelme van, mert a lényeg itt a futtatókörnyezeten van (Dalvik, ART).
Ha az 64 bites (már pedig támogatja azt), akkor a futtatott alkalmazás is az lesz, mert arra fordul le. -
Parallaxis
addikt
válasz rstwingo #16425 üzenetére
ha veszel egy autót 100 lóerősen és a szomszédod vesz egy ugyanolyan autót csak 125 lóerősen, akkor mész panaszkodni/háborogni, hogy a tied miért csak 100 pacis, NEM hiszem
Apró bibi, hogy a két autó ára nem egyezik meg, mert a lóerőtöbbletet ott megfizettetik veled.
Itt nincs két különböző Note 4, a Samsung soha nem hirdette, hogy külön verziókat árul, a vásárló csak azt tudja, hogy vett egy Note 4-et, ha utólag kiderülne, hogy a gyártó átverte, mert ugyanannyiért árult olyat is, amit később egy upgrade-el felturbóz, akkor jogosan megy vissza és bassza az asztalra a gyengéb készüléket, cserét követelve.
Mindenki előtt ott van a választás joga, senkit nem köteleznek semmire
Mivel hivatalosan nincs kétféle Note 4, nincs kikommunikálva a különbség és választási lehetőség sincs, hisz függetlenül nem vehetsz F-eset és a szolgáltatódnál sem választhatsz C-set, így biza nincs igazad.
-
Parallaxis
addikt
A Kingroot-ot tesztelte már valaki Note 4-en?
-
migabi24
nagyúr
válasz Parallaxis #16429 üzenetére
+1 ez így van
-
Kleroo
veterán
Pontosan!
Igaz a főzőcsézők megoldják majd, de kérdés hogy egy N4 esetén mi értelme lenne ilyen alaposan átvariált romot feltenni, illetve minek ennyire lovagolni a 64biten, mikor úgy sincs különösebb hozama? Anno PC-knél is mindenki habzó szájjal verte a 64bitre, aztán mostanra(10+ évvel később) kezd igazán elterjedni, és lassacskán beérni 1-2 teljesítmény béli előnnyel, de még így is kicsi, nincs arányban a hypeppal.
A fő hozam a 4+giga ram. Mennyi van a N4-ben? Nincs több kérdésem
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Jolet
őstag
srácok! a 64bit azért kell, hogy túl tudják lépni a 32bit memóriakorlátját, az összes többi csak parasztvakítás
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szerintem van hivatalosan is, mivel a megjelenéskor már volt róla szó, hogy 2 változat lesz. Arról nem beszélve, hogy a dobozon is fel van tüntetve, hogy pl. 4, vagy 8 magos. Innentől lehet tudni, hogy nem azonosak a változatok.
A topic-hoz tartozó teszt is azzal indít, a hardveres (3. oldal) lapon:
A Galaxy Note 4 két változatban kerül piacra - persze az, hogy most melyik változat "mivel jár", az nincs külön feltüntetve sehol, ez tény.
Öhm. Itthon nem vehetsz független F-est, más régióban (pl- Anglia, Németország) igen.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Kleroo
veterán
válasz hackeeeee #16434 üzenetére
Vásárláskor eléd tesznek 1 F-es és C-s variánst? Nem.
Van valami nagyobb volumenű megkülönböztetés? (Pl Note4a és Note4b ) Nincs.
Átlag konzumer max ha sokat olvas annyi jön le hogy 4 és 8 magos is van. De ide is max 5%-nyi vásárló jut el. És max 1%aki pontosan tudja hogy egy 64bites soc van a C-sben....Mindig is rengeteg variánsa volt 1-1 készüléknek. Csak a Note4-ből pont eljut mindkettő magyarba, és a 64bit is különbség amit hihetetlenül felfújnak pedig 0 értelme van kb 3GB ram mellett.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
törölt tag
válasz hackeeeee #16436 üzenetére
Reméljük a következő note szériából nem lesz olyan sok variáns... amúgy ez is szemétség hogy a szolgáltatók a "gyengébb" kiadást árulják, érdekes az s6ból nem készült olyan sok...
Én majd 2év múlva fogok váltani legközelebb...addig meg bőven elég lesz a 32bites is addigra talán lesz annyi 64bitet kezelő app hogy megérje váltani...bár szerintem 2év múlva már csak 64bites telók lesznek vagy legalábbis a híresebb gyártóknál... de az tuti hogy a következő telóm is Galaxy Note szériás lesz
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #97246720 #16437 üzenetére
Hát nem tudom.. Mivel eléggé megosztott a piac, ezért nem tartom kizártnak, hogy több változat lesz a későbbiekben is. De majd meglátjuk.
Szerintem nem csak a híresebb gyártóknál. Ez lesz a kínaiaknál is, ha eljön az ,hogy >=4GB ram lesz a telókban.
Véleményem szubjektív...
-
félisten
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #16439 üzenetére
Mondjuk kamera szinten elég drasztikus különbség van a 2 között, szoftver szinten, valószínűleg.
Ha jól emlékszem hito linkelt teszt képeket a 2 közötti különbségről, és öhm, hát, nem volt elenyésző a különbség.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
félisten
-
Kleroo
veterán
válasz hackeeeee #16444 üzenetére
Hát ha ezt azonos verziója szofttal produkálták, akkor az azért tényleg jelentős difi. A 4k kapacitást én szinte csak zoomolásra használom. A C szerintem nem is képes profitálni a 4k-ból, túlságosan felskálázott feelingje van. (meg is lepődtem mennyire hamar rászoktam az instant, bünti nélküli kis zoomolgatásra. )
#Plazmacucci: gondolom akkor neked C van
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
félisten
-
Kleroo
veterán
-
félisten
-
voncci
aktív tag
Sziasztok! 1 hete vettem a telefont, de lenne egy kis problémám. LOLI.BOC5 fut rajta és ha megy a mobilnet folyamatosan eldobja a hálózatot.Létezik erre valami megoldás 5 vagy csak szerviz ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest