- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BKon
csendes tag
válasz leslien #13287 üzenetére
Helló Mindenki.
Az alábbi pár kép mikroszkóppal készült (persze szabad szemme is elég jól látható, és körömmel is érezhető a különbség). Jól látszik a képeken, hogy a kijelző az egyik oldalon tökéletesen fekszik a készülékház oldalán, a másik pedig el van válva, és a por/kosz is bőven gyűlik ebben a szegélyben. Illetve a selfi kameránál a kijelző széle szintben van a fém kerettel(picit mintha magasabb is lenne), ugyanakkor a bal alsó sarokban jóval beljebb van. Ez nem volt ekkora, mikor megkaptam, és attól tartok, hogy ez idővel csak rosszabb lesz.
Szerintem mondhat bárki bármit, hogy egérből elefánt, meg blabla...Ha egy 30 ezres készüléket veszek is elvárom, hogy tökéletes legyen, nem hogy egy csúcskészülék esetében, ami közel 200ezerFt... Nálunk egy 3ft-os terméknél is a tökéletes minőséget várják el, nehogy már egy csúcskészüléknél ilyen és ehhez hasonló kompromisszumokat kelljen kötni. Ha kiadok érte ennyi pénzt, akkor elvárom, hogy minden ponton tökéletes legyen a készülék. Sztem nekem is házhozjövős szerviz lesz ebből. Nem szeretném megvárni, hogy nyáron a kocsi ablakában egy kirándulás alatt, egyszercsak a nap melegétől elkezd leválni a kijelző
+ ami még zavaró, hogy a jobb oldalon, szerintem (és más kritikus kollégám szerint is a keret sem teljesen egyenes.Más téma. Valaki, aki az első német lollit huzamosabban használta, érez különbséget esetleg az újban? (akár a német akár a "holland") Akksi használat, rendszersebesség?
Nekem annyi van, hogy végre (legalább is eddig) nem dobja el a hálózatot teljesen, illetve eddig a galléria sem fagyott ki restart-ot produkálva, viszont az Android op rendszer még mindig sok %-ban van az akku statnál. plusz a wifit folyton bekapcsolva mutatja, pedig minden folyamatos keresés, meg egyéb ki van kapcsolva.
Néhányan írjátok itt hogy 2 nap készenléttel 8 óra kijelző idő is beugrik...Hát ezt én is szeretném, igaz nekem tele van appolva, push megy 5-6 alkalmazásnál is, de 5 óra kiejlzőnél többet még nem sikerült kihozi belőle.[ Szerkesztve ]
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz Sebestyen01 #13295 üzenetére
Hát na.ez van.Nem feleslegesen,elmondott egy két dolgot .Ami Nem indokolja a cserét,vagyis szivesen kicserélte volna nem arról van szó.De elmagyarázta mi a helyzet.És igaza van.Egy bolond százat csinál.Akinek nem inge ne vegye magára!Ja igen.Túl van árazva.Az S6 is.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Yager01 #13282 üzenetére
közel sem mindenkinek, az azért erős lenne...
nem igaz, hogy senki sem válaszolt; link
kipróbáltad másik/több memóriakártyával és mindegyikkel jelentkezik a probléma?
mert ha csak azzal az egy memóriakártyával használtad, akkor közel sem próbáltál meg mindent, hiszen az az egy darab lehet hibás/problémás is.World-Soft; a telefon által kijelzett wifi kapcsolati sebesség nőtt a korábbihoz képest?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
WiZARD
addikt
le tudná mérni valaki, hogy a Samsung Protective Cover mekkora?
(hosszúság, szélesség, a sarkoknál illetve, beljebb, ahol nincs szélesedés)Verus Iron Shield bár kinézetre/minőségre hibátlan, de nem tudok megbarátkozni a méretével, és félek hogy a Protective Cover se lenne annyival kisebb...
Nem igazán tudom, hogy milyen "tokot" vegyek, ami nyújt valami minimális védelmet leejtés esetén, de nem túl nagy.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Pow
tag
válasz Dj.Kütyü #13314 üzenetére
Akkor ez mi? Mintha Te nyomtad volna ezeket is
Milyen papirral próbáljam a rést?A4?Vagy névjegykártya?
Na.az A4-es lap befér.Akkor csere?
Most próbáltam.Ja nem kellett erővel tuszkolni.
Na kértem házhozjövős embert.Nem tom mit kezd vele.Selfi kameránál benyomható picit.
Hát bakker csak egy majd 200ropis dologról van szó.Meg a Samsung call centerese azt irta hogy "hivatalosan nincs információjuk a problémáról".Bizony cseréltetem!Méghozzá 1/1-be.Bontatlanra méghozzá.
Lélegzik a jobb sarok.Most nézte meg egy szervizes haverom.Tehát Csere.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy N10+ S9+ & Watch
-
w333
félisten
válasz Dj.Kütyü #13312 üzenetére
Szóval a szervizes nem akarta cserélni a telefon ... erről van szó ?
Visszaolvastam ennyi hibád van és visszautasítottad a cserét ? nekem ez kicsit sántít, nem tudom mit mondott a szervizes hogy így meggyőzött de én ennyi hibával biztosan cseréltettem volna
De ez majd hamarosan úgy is kiderül, lehet hogy Samu -nak elege lett a sok cseréből, előbb vagy utóbb szerintem biztosan ez lesz !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
mycso
veterán
Hali, a mai napom pesten töltöttem/töltöm.
Nos itt tökéletesen működik a 4g/3g váltás, nincs hiba.Jelenleg Budaörsön egy gyengébben fedett helyen vagyok, de itt is szépen és hiba nélkül vált a telefon a hálózati üzemmódok között.
Ezek szerint a hálózattal van a probléma Borsodban, viszont nem értem, hogy ott miben más a szolgáltató oldali technika, mint itt.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
legenda
így legalább kiderült, hogy nem a telefonnal vagy a sim kártyával van probléma, hanem a szolgáltató hálózatával, illetve csak meghatározott helye(ke)n a cellákkal, az ok megállapításához már több infó kellene, esetlegesen belsős is, így az már nem olyan egyszerű.
tavaly az év végén voltam egy hétig borsodban, több helyen is közben (főként a pirossal jelzett területen mozogtam; link) és nem tapasztaltam problémát.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
leslien
nagyúr
válasz Sebestyen01 #13323 üzenetére
miért volt hülye kereset a Samsungnak kb 180k.... ugyanis az új telo maradt a papír zacskóba...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Luser2000
addikt
N910C modell, ODIN-al felrakott Lolli, Telekom háló:
Ha a bejövő hívásra rányomok (zöld csúszka/gomb; fogadom a hívást) akkor 2-3 mp-ig néma csönd. Én sem hallom, amit az ellenoldal nekem mond és ők sem hallanak engem.Másnál is ilyen fasza lett?
Nálam lehet hiba.KK-en nem volt ilyen gáz, ekkora késleltetés.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
legenda
válasz Szpisti #13329 üzenetére
attól még muszáj nekik ráfaragni, mert egyrészt némelyik tényleg hasznos és használt, meg ismerve néhány ember hozzáállását, ha lenne egy - vagy több - kimondottan problémás szolgáltatós alkalmazás, hiába nem használta eddig, illetve azonnal törölte/tiltotta, amint megneszelné a problémát, hirtelen fontos lenne számára és szitkozódna, hogy miért nem jó...
Luser2000; a xeh firmware verzió tetted fel?
többes számban írtad ugyan, így feltételezhető hogy igen, de több eltérő félnél is tapasztalod?
másik sim kártyával is adott a probléma?[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Na, talán végre lecseng ez a cserélgetős mizéria, mert hiszen ez egy annyira rosszul sikerült modell.(irónia off)
Ha most kellene vásárolnom telefont és ide benéznék, akkor nem sok kedvem lenne mellette letenni a voksomat.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyetértek. Egy Samsung note 4-ről beszélünk, épp ma került véletlen a kezembe a Microsoft Lumina 535, na ez egy 5 colos átlag és olcsó telefon, a hátlapja egy hulladék, de minden más teljesen pontos és hézag mentes, precíz. Akkor nehogy már egy note 4-nél eltűrjek ilyesmit.
-
legenda
válasz Luser2000 #13333 üzenetére
akkor próbáld még ki másik sim kártyával is, úgy kiderül, hogy valóban a telefonon állt be (szoftveres) változás, vagy sem.
mflex; a 920, 930...stb. tulajok azért tudnának mit (negatívumokat) mondani erre...
ettől persze igaz, hogy amelyik darab kimondottan problémás minőségű az összeszerelés tekintetében, azt cseréltetni kell, de helyén kell(ene) kezelni a dolgot és nem olyan problémákat is belelátni a telefonokba, ami valójában nincs...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hogy jön most ide a 920-930, annyit írtam, hogy itt nincs egy kicseszett hézag.
és, ha ez az etalon, akkor így is nézzen kiMert ezen semmi hézag nincs.
-
legenda
pedig nehéz elmenni csak úgy mellette, mert te írtad, hogy a lumia 535 teljesen pontos és hézag mentes, precíz, erre írtam a lumia 920 és a 930 példákat, ahol sok darabnál gond van/volt az összeszereléssel/illesztésekkel?
miért is más?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lazek
csendes tag
Sziasztok! Új fiú vagok a fedélzeten, holnap lesz egy hete, hogy a Galaxy Note után egy Note 4 dualos tulajdonosa lettem. Sok mindent elolvastam már ezen a fórumon, de még nem érkeztem a végére. Ezért bocs, ha valahol, valamikor szó volt az alábbiakról... de azért megkérdezem:
1. Milyen navigációs rendszert érdemes használni, ami internet nélkül is működik?
2. Milyen vírusirtót érdemes használni? PC-n nekem az ESET Smart Security van. Ennek van mobilos változata is. Mivel PC World előfizető vagyok, így kapom a kódot is hozzá. Előre is köszönöm a válaszokat. -
leslien
nagyúr
mégsem nagy az öröm bakker, egyik füles nem szól jöhet a szervizes megint...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest