- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arni1
aktív tag
válasz wardemi #22247 üzenetére
Megnéztem az említett programokkal, mi hogyan viselkedik, viszont nem találtam olyat ami beragadt volna.. Nem tudom tényleg mi lehet, hihetetlen.
(#22248) assemble Location ebből kifolyólag állandóan ki van kapcsolva( bár am sem használnám), így ezért is furcsa miért merül ennyire.
(#22249) D80 Lehet az mérvadó lenne, ha nem lesz más ötlet, akkor megcsinálom.
(#22250) Krilehor A DREAMS 4.4.8-as rom üzemideje hogy muzsikál nálad?
-
lsebestyen
addikt
hangouts nektek nem hülyéskedik? Mintha a rendszer kilőné állandóan, mert néha nem kapok értesítést h kaptam smst..
-
eddie1978
senior tag
A CM nightly verziókkal időnként előjön, hogy csak 2 oldal van. Now és a főképernyő. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy majd elmúlik, mint az utóbbi fényképező bug?
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
Érdemes 4.4-re updatelni a készüléket, vagy jobb a 4.3? Sebesség miatt kérdezném. Nem szeretném ha lassabb lenne a telefon.
-
palesz53
senior tag
válasz lsebestyen #22253 üzenetére
az érdekes, mert a kitkat pont hogy egy csomó progit a memóriában tart (szemben a jb-vel)...
inkább gapps-szal lesz ott gond, mert van amelyikben bugos a hangouts (most meg nem mondom melyikben! annyit kerestem már gapps-t kk-ra, hogy nem emlékszem melyikre írták)...nálam pa stock gapps van fenn 131230-as, ott semmi gond vele... nem tudom Te mikori verziót használsz, meg melyik összeállítást, de próbálj meg keresni egy frissebbet, hátha van...
[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
wardemi
senior tag
válasz q13579 #22255 üzenetére
Szerintem ég és föld a kettő, én nagyon rühelltem a 4.3-t memória kezelés és szar volt. Itt CM 11 alatt sokkal élvezhetőbb lett nem bugol, nem indul újra egyfeszt a launcher, olyan játékok elindulnak röhögve, aggatás nélkül ami eddig nem. [antutu 4.3 kb 8e körül mozgott most 4.4.2-vel meg 12e körül]
Hátránya, hogy ART nem minden app támogatja (főként amiből régi verziód van és nem frissítették)
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
S-eye
senior tag
Viszlát srácok, távozom a klubból, további jó romolgatást, és stabil Kitkat-et kívánok!
-
S-eye
senior tag
válasz lsebestyen #22260 üzenetére
Moto G, a Nexus élményhez ez áll a legközelebb.
-
slice14
veterán
Esetleg ha szüksége van még rá valakinek. Nexus root stb...
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
slice14
veterán
Hali
Vettem egy Chromecat-et és azt szeretném kérdezni, hogy mit tudtok a cm-es fejlesztésről? Már elérhető?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Krilehor
tag
válasz FragMaster #22266 üzenetére
én nem találtam ilyen opciót sajnos
-
DeathAdder
veterán
Rég néztem már be a topikba, de eljött az idő, hogy lecseréljem a CM10.1.3-at, mert utóbbi időben már nagyon be van lassulva.
Visszaolvastam néhányat, és látom, hogy nem vagytok rossz véleménnyel a CM11-ről, szóval a legfrissebb tegnapi nightly mehet fel szerintetek?
-
slice14
veterán
válasz DeathAdder #22268 üzenetére
Sajnos ebben nem vagyok releváns, mert még mindig a 140103-as van fent nálam.
-
-
slice14
veterán
válasz DeathAdder #22270 üzenetére
Én ha nézek videót telón, akkor mx player-el szoftveresen teszem. Nem láttam még röccenést.
-
assemble
addikt
válasz DeathAdder #22270 üzenetére
A hardveres videogyorsitas valoban el lett cseszve bizonyos formatumu videoknal 4.3 ota, errol volt tobbszor szo itt is, es ez cm11-en is meg ilyen sajnos...
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #22274 üzenetére
Megpróbálom CWM-el, hátha a TWRP-vel van a baj..
-
wardemi
senior tag
válasz DeathAdder #22275 üzenetére
frissítsd inkább a legújabbra akkor elvileg oké Már ha 4.4.2-re csinálod [bármelyiket]
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
assemble
addikt
válasz DeathAdder #22274 üzenetére
Eleg regi verzioju recovery-d van, ujabb kell neki (legfrissebbet erdemes hasznalni). Egyebkent a CM hivatalosan clockworkmod-ot ajanl, de frissebb twrp-vel sem szokott gond lenni amugy.
Legfrissebb cwm, twrpEgyebkent ahogy tudom, minden 4.3 es afeletti rom-ban benne van a videos hiba, a hiba a driverben van sztem amibol asszem nincs frissebb (vagy ha van akkor a telora valahogy meg nem jo/stabil vagy ilyesmi).
[ Szerkesztve ]
-
Koga777
tag
válasz DeathAdder #22277 üzenetére
Én a legújabb TWRP-t a Twrp managerrel raktam fel. Az Advanced / Install recovery menüt kell választani.
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
Dzsuri89
őstag
Én is búcsut intek tőletek, mert mától Nexus 5-re váltottam!
Remélem még sokatokkal fogok egy topikban találkozni!Sziasztok!
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Egyelőre nagyon tetszik a rom, ilyesmi kellett nekem, mostmár véletlenül sem adnám el, mert bevallom a múlt héten közel álltam, hogy elcseréljem egy N5-re
Pár észrevételem viszont van, (nem tudom bug-e):
-status baron a saját profilomat/képemet nem tudom kitenni, mert azonnal fc-zik amint rámegyek
-gyári sms kliens miért van? jegeltem titaniumban, viszont amikor felolvasztottam sem jelent meg soha többé az sms parancsikonja
-ezt a Laucher3 -at testre lehet szabni valahogy? Főképernyő oldalait sem tudom növelni. Csökkenteni sajnos sikerült egyszer, amikor minden alkalmazást eltávolítottam az adott oldalról, és akkor az egész lap eltűnt. Sehogyan sem tudtam visszacsinálni, hogy újból legalább 3 oldalam legyen, ezért az alkalmazásoknál megkerestem a Launcher3-at, majd az adatok törlésére mentemEzek a problémák másoknál is jelen vannak, vagy csak erős user error van?
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz DeathAdder #22284 üzenetére
Új lapot az ikon elhúzásával jobbra tudsz létrehozni.
A képedet a google+ első konfigolása után máris ott látod a status bar-on.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz DeathAdder #22284 üzenetére
Meg nehany megvalaszolatlan:
-gyari sms: azert van, mert gapps nelkul nincs benne a rom-ban a hangouts (az nem is open source), valamilyen sms app pedig anelkul is kellhet. A hangouts persze ki tudja valtani, akkor pedig redundanssa valik, le lehet tiltani ha zavar.
-Launcher3 tovabbi testreszabas: hosszan a hatteren, settings.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz assemble #22287 üzenetére
Láttam a Launcher3 beállításait, csak gondoltam hátha van részletesebb is azon kívül, hogy az ikonok számát/méretét állítani lehet, valamint az alapértelmezett képernyőt, főleg hogy az egy android alapú CM rom-on van
Ti-vel le is tiltottam az sms klienst (már a 4.2.2 alatt is így tettem), a hardveres videógyorsítás viszont valóban problémás, ha ez rendben lenne azt mondanám ebben az évben sem cserélek telót, de nyárig elleszek vele az szinte biztos
Nem is tudom mikor volt már, hogy ennyi ideig egy teló büszke tulajdonosa legyek (asszem még soha )[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz DeathAdder #22288 üzenetére
Nekem is marad meg sztem ugy nez ki, majd az idei Nexus lesz majd eselyes
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Ha a camera zip-ből törlöm a GoogleCamera.apk-t, akkor az elég? Mert a cm-ben már javították a kamera appot. Azért kérdem, mert a googe-ös gallery appra szükségem lenne a G+ fotó sync miatt.
CM update-el flashelném fel,
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
-
DeathAdder
veterán
A Light Flow működik mindenkinél gond nélkül CM11 alatt?
Nálam elég szeszélyes, pl. az emailekre, hangouts eseményekre még egyszer sem jelzett, viszont a nem fogadott hívásokra igen -
slice14
veterán
válasz DeathAdder #22293 üzenetére
Nálam változó (GMail, SMS - nem hangouts), hol jelez hol nem. Most frissítettem a cm-et az 114-re, majd meglátom mi hogy megjavul-e.
-
assemble
addikt
válasz DeathAdder #22293 üzenetére
En nem probaltam, de CM alatt miert nem a CM beepitett cuccat hasznalod erre?
Settings/display & lights/Pulse notification light, itt use custom values es mindenfelet beallithatsz minden egyes appra akar, eddig ugy tunt eleg jol mukodik. -
slice14
veterán
válasz assemble #22295 üzenetére
Hát én erre csak aztg tgudom mondani, hoy ha addig villogna míg meg nem nézem az akármit, akkor oké. De ha felnyítom valamíért, de nem nézem meg, akkor nem villog tovább miután lezártam. Lehet ez csak nálam igény, de ezért használom a Light Flow-ot.
-
slice14
veterán
válasz DeathAdder #22298 üzenetére
Lehet azóta javították, rég próbáltam,
Köszi, megnézem én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest