- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
A lockscreen-en miért nem mutatja az ébresztőt? Illetve miért rövidítve írja ki a hónapot?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
GrandeP
addikt
Egy kis érdekesség...
No frills cpu-t használom, nálam aksi/ teljesítmény arányban így a legfas.ább..
max órajel: 672 mhz
min: 245 mhz
viselkedés: smartassV2
i/o: vrEstére (22-06) a profil shedullerrel le van kapcsolva a wifi és társai... (a zavartalan alváshoz)
Napközben állandó wifi, 100-as fényerő, sok kis hívás, munka elött és után, kb 30-30 perc zenehallgatás... háttérben állandóan, viber, friendcaster, profil sheduller, dsp, nemus launcher, traffic monitor, elixir widget, sense clock, dolphin, kb ennyi...Laggmentes, "pörög", most járok ~30% os aksinál, szombaton 8 körül vettem le a töltőről...
Csak gondoltam beírom...
Illetve kérdezem, h kinek mennyi a szabad "wincseszter" méret a telóban.. tehát nem a ram, hanem ami telepítésre ilyesmire van, ezért írtam wincsit,
Nálam 149 mb, de kb minden az sd karin, nem tudom, soknak találom...
Pedig nincs semmi beragadva az sd maid szerint, és csak 26 programom van...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Mi a legújabb rom most a minire? (gyári) Ahogy visszaolvasgatok talán a KTN? Mennyire vált be nektek?
Esetleg mi a legújabb/legjobb főzött rom?
-
GrandeP
addikt
Hülye kérdés... mikor "hangos" emberrel beszélek, félig eltartom a fülemtől a telót, mert lusta vagyok lehalkítani, pláne h másnál utána halk lesz...
Most jön a kérdés...
Másnak is letudja nyomni a füle a telót, vagy ez egyedi szuperpower, tehát kiválasztott vagyok?NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Kris87
aktív tag
Szia!
Igen, a KTN gyáriból a legújabb. Elég jól adja, bár a KTH-hoz hasonlóan a lock screen érdekes tud lenni, szokni kell. OC kernellel használom OC nélkül, hasít mint állat.
Esetleg kipróbálhatod az emanoN V6-ot, leírás alapján elég frankó lehet, tesztelni kéne, avagy a hivatalos CM 7.2 -vel is tehetsz egy próbát, azt is folyamatosan foltozgatják.
-
GrandeP
addikt
-
basaja
senior tag
na,felraktam a KTN ROM-ot...amit letöltöttem először,sérült volt...állitólag...
szal jöhet a teszt...érdemes feldobni az oc-t is?ez most jó végre,müxik minden?
kell wipeolni?nekem tök gyári minden...semmi titanium...[ Szerkesztve ]
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
bajaki
őstag
Én ma raktam fel a romot, eddig okés minden. Felraktam az oc-t is eddig az is jó.
-
-
nggabi
félisten
-
basaja
senior tag
köszi nggabi,nagy vagy:-)
-
tomp
félisten
A ktn miben jobb a kth-nál? Valami új dolog van benne? Vagy valami
módosítás? -
molpat
csendes tag
Sziasztok!
Valaki lenne olyan rendes és leírná szájbarágósan, hogy hogyan kell feltelepíteni a KTN-es Romot Samsung Galaxy Minire?
Előre is köszönöm! -
basaja
senior tag
a leírás pontos és jó,de látod énis belefutottam abba,hogy mindent wipeolt a KTN...kicsit besz@rtam,de nggabinak hála gyorsan megoldódott a mutatvány...:-)
egyébként a ROM egész jó,nincs lagg,az akku még betanulás alatt...az oc a kártyán,de még várom a tapasztalatokat vele,addig is figyelek...:-)[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
valakinek nincs egy olcsó minije? (eladó)
Iphone 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest