- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy A5 2016 Topicösszefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Ha céges exchange fiókra gondolsz, akkor
Menü/beállítások/fiókok/fiók hozzáadása/MS exchange activesyncHa egyszerű IMAP-re, akkor
Menü/beállítások/fiókok/fiók hozzáadása/Személyes (IMAP)Ha POP3 kapcsolat, akkor
Menü/beállítások/fiókok/fiók hozzáadása/Személyes (POP3)Válogathatsz itt kedvedre, még sok is az opció, nemhogy kevés
-
bihariszabi
aktív tag
Ezt speciel nem tudom elhinni, hogy nem volt wp-n emailkliens. Nekem is volt 2 wp-m és volt. Csak ugye a Microsofté a wp, így ott automatikusan az az alapértelmezett fiók, itt meg a google, így itt ezt külön be kell állítani. Semmi ördöngösség nincsen benne.
Gondolom az emailfiókod az kell. Beállítasz egy outlookot, kiválasztod, hogy exchange módban működjön, kérsz naptár, teendő meg kutyafüle szinkront és kész. A googlet meg értelemszerűen kikapcsolod ha nem kell.
Ja és csak hogy tudd, ez "normális" exchange fiók. Ugyanezt állítod a beállítások opcióból is, csak az messzebb van. Azért mondtam, hogy az emailt állítsd be.[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz bihariszabi #502 üzenetére
Nem teljesen félreértettetek hiszen azt próbálom elmondani hogy windows phone rendszer alatt amit a naptarban bejegyeztem az szinkronizáló dott a laptopom rendszerében is . Emailem van be is van allitva. Lényegében azt szeretném elérni hogy a telefonom szinkronizált állapotban legyen a microsoft fiókommal.
De azt gondolom így beállítani a telefont nem fogom tudni. Viszont nem tudtok valami alkalmazást a készülékre aminek segítségével ha nem fogadott hívásom érkezik a készülék alján a fizikai gomb finoman villogni kezd.?
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz bihariszabi #500 üzenetére
Azért nem jó számomra mert hozzá sem érek a kijelzőhöz és mr érzékel .Lumia 830 telefonomon be lehetett állítani az érzékelés erősségét. Ott a normál fokozatra vettem semmi hasonló jelenség nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
bihariszabi
aktív tag
Te értesz félre valamit 😁
Látod? Beírtam neked próbaképpen a naptárba 28-ára, hogy próba Fultonnak. Narancs színnel. A másik képen a webes felületen jelzem, hogy ott is megjelent automatikusan, holott csak a telefonba írtam be. De mi lenne, ha kipróbálnád?
Az kijelző érzékenységével kapcsolatban sem értem a problémát. Leteszed a telefonod a konyhába és míg szereled a kocsit a garázsban, a telefon önálló életre kel? Vagy az a gond, hogy picit fölé viszed az ujjad és érintésnek veszi? Van erre egy jó viccem.
Az unatkozó ember bemegy az orvoshoz és azt mondja:
- Doktor úr, úgy fáj nekem ha itt a bordámnál benyomom az ujjam..
- Hát ne nyomogassa....Neked is ezt tudom mondani. Ne vidd fölé az ujjad. Ez ugyanolyan, mint amikor kinézel a kocsi ablakán, zsíros folt lesz az ablakon. Ne nyomd oda az orrod 😀
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz bihariszabi #505 üzenetére
Köszönöm a mintát.
Oda mégis milyen cimet írjak be? most ne azt mond hogy "mit nem értek" eddig a microsoft fiókomba amivel be tudok lépni, azon adatokkal próbáltam de semmi. Nekem van egy gmail.hu -s microsoft fiókom. A laptopon is ezzel lépek be a win 8.1 be. Lumian ez volt belőve.
Ez a mocsok progi nem enged ezzel az email cimmel belépni...
Nekem sose volt Excharge fiókom. Légyszives írd már le hogy akkor mia tökömet kell csinálni hogy össze tudjtam hozni ezt a francos microsoftos naptár szinkront a teloval.
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz bihariszabi #505 üzenetére
Rendben sajnos nem értem ezt az egész regisztrációs meg csináljak egy új fiókot megoldást. Egyenlőre
[ Szerkesztve ]
-
bihariszabi
aktív tag
Amúgy annyira nem lehet rossz a helyzet, talán csak nem jó jelszót írsz a bejelentkezéshez most az új telefonba. Talán egy jelszóemlékeztető segíthet. Ugye annyit kellene tenned, hogy fogod azt a microsoftos emailcímed és jelszavad, amivel a pc-den be vagy jelentkezve és létrehozol velük egy új exchange fiókot az új telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
Tottalino
tag
Igazad van! Tényleg túl érzékeny, de talán van megoldás.
Beállítások, kisegítő lehetőségek, kézügyesség és műveletek, érintés és tartás késleltetése:
Alapértelmezetten a rövid 0,5 másodperc van beállítva. Na ezt állítsd át 1 másodpercre!
Nekem úgy tűnik, hogy ez segít, de még tesztelni kell.
-
nünüke1975
aktív tag
Mikor lesz galaxy j3 2016 teszt?
-
fulton
addikt
válasz bihariszabi #512 üzenetére
köszönöm az eddigi segítséget. Rajta vagyok a témán.
De ezek a felhasználói fiókok mindig megkavarnak. Pedig nem vagyok anafabéta a gépekhez, és kapcsolódó dolgokhoz de mégsem tudom összehozni áá
-
fulton
addikt
válasz bihariszabi #512 üzenetére
nekiálltam megint:
szóval: beállítások-fiókok-fiók hozzáadása-exchange activesync - rámegyek.
email cím: beírtam a microsoftnál beregelt email cimem.
jelszó: beírom az ott beírt jelszót.tovább-
feljön egy ablak: biztonsági figyelmeztétés. (gmail.hu val kapcsolatban irnak benne). - folytatás-ra megyek.
...fiók adatok lekérdezése....és ezt kapom: A beállítást nem lehettt befejezni. Helytelen szerver címet adott meg, vagy az email alkalmazás nem támogatja a sever által igényelt protokolt.
-
Tottalino
tag
Nem tudom, de határozottan úgy érzem, hogy az a szuper érzékenység elmúlt. Hozzá se kellett érni, és aktiválta az ikonokat, most ez megszűnt. Utáltam, hogy megfogni sem lehetett a telefont, mert ha egy picit is az üveghez értem, már belépet egy alkalmazásba. Most talán jobb lett, de mint írtam, ezt majd a használat dönti el.
-
bihariszabi
aktív tag
Valamit nagyon nem jól csinálsz. Csak be kell írnod az emailcímed, jelszavad és mindent automatikusan megcsinál. Nincsen túlbonyolítva. Semmiféle szervercímet nem kell beírni. Megszámlálni sem tudom hány droidos telefonom volt és soha nem kellett exchange fiókban turkálni. A feleségem is saját maga állította ezt be a droidos telefonján, annyira egyszerű.
Most már csak arra gondolok, hogy valamit letiltottál a telefonon és ez azért nem megy nálad.
Ezt ne vedd magadra, de rengeteg olyan embert ismerek, akinek új telefon vásárlásakor az első dolga, hogy fóliát vesz a törhetetlen kijelzőre, a hátuljára, majd gumibugyit, aztán feltesz 3 db ram optimalizáló és 2 vírusirtó programot és letilt mindent a telefonján amiről fogalma nincsen, utána meg nem érti, hogy miért nem mennek alapvető dolgok a telefonon. De komolyan ne vedd magadra, de más ötletem már tényleg nincsen. Csak az, hogy valamit letiltogattál, uninstalláltál. Én annyit csináltam, hogy új email fiók létrehozás az email kliensben, outlook kiválasztás, email és jelszó beállítása és kész. Utána már csak lekapcsoltam az outlook naptár szinkront, mert automatikusan bekapcsolja, én meg utálom. Semmilyen szervert nem írkáltam én be meg semmit nem ügyeskedtem. -
fulton
addikt
válasz bihariszabi #523 üzenetére
nahát b*ok
És tényleg ennyi volt. Kivéve hogy nyitnom kellett outlook nál email címet, mind1 is, a lényeg beírtam az outlook -os emailt és jelszót továbbra mentem, és most megcsinálta. ohhh zsiiiir
Köszönöm srácok a segítséget
-
HaZse
őstag
Srácok!
Az A5 előtt neme sok WP-s telefonom volt. Abban volt egy olyan kényelmi funkció, hogy ha belőttem a GMAIL-es e-mail címemet, akkor oda rendszeresen jöttek a levelek, frissült a q névjegyzék és minden más is. Plusz ha felvettem a facebook fiókomat is, akkor abból a névjegyek alapján a találatoknár a profilképet kicserélte a facebook profilképpel, plusz az alapadatokat is beírta a gmail fiókomba.
Ez a lehetőség droidon is megvan?
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
-
d@minator
addikt
Nálam a szutyok ZTE Blade-nél volt probléma, hogy bal kézzel tartottam a telefont és mivel nem ér földig a fülcimpám és a szenzor a telefon baloldalán volt a nyakam és a telefon közötti távolság nagy volt. Ezért feloldott a kijelző. Más telefonokkal soha nem fordult elő. Próbáltam szerviz menüben kalibrálni de nem segített. Lehet gariztatni kellett volna. Szerintem tedd azt.
-
bihariszabi
aktív tag
válasz d@minator #527 üzenetére
És véleményed szerint mit fognak csinálni vele gariban? Behívják a panaszost és méretre igazítják mint egy zakót a jó szabómesternél? Nem lenne egyszerűbb, ha úgy tartanátok a telefont, ahogyan kell? Komolyan ehhez is használati útmotató kell? Már ne is haragudj, de így már értem, hogy miért kell beleírni a mikrohullámú sütő használati útmutatójába, hogy élő állatot nem szabad beletenni. Sokaknak nem természetesek a magától értetődő dolgok. Ez nem feltétlenül a gyártó hibája.
De mi itt a fórumon szívesen segítünk egymásnak. Elmondom hogyan kell tapitelefonnal telefonálni.1- Fogjuk meg a telefont (
nem marokra, ez nem biciklikormány) úgy, hogy a készülék oldalát ragadjuk meg négy ujjunkkal. A mutatóujj a hátlapon helyezkedik el középtájon (az LG ezt használva tett oda is gombot mert szerinte is az a helyes kéztartás).
2- Helyezzük a telefon tetejét (ahol a hangszóró található) a fülünk hallójáratára.Nem a kijelző közepét tesszük a fülkegylóra, nem az arcra tesszük a hallórészt.
3- Telefonálunk.Telefonálás közben:
Nem szorítjuk a vállunk és az arcunk közé a telefont, nem telefonálunk vezetés közben, nem telefonálunk hóviharban, nem telefonálunk szakadó esőbe, nem telefonálunk szakadó hóesőben lovagolva miközben tűzharcbakeveredünk a helyi maffiával, mert ez esetben a telefonálás hibásan valósul meg, amiről nem a gyártó tehet...
Természetesen lehet extrém körülmények között is telefonálni ilyen készülékekkel. Ez esetben az alábbi túlélő felszerelésekre lesz szükségünk:1-Okosóra
2-Bluetooth fülesEzeket az eszközöket a telefonhoz csatlakoztatjuk, majd a telefont biztonságba helyezvén (táskába, kabát belsőzsebébe, hasitasiban) üzemeltetjük a telefont amennyiben szükségünk van az okostelefon által nyújtott szolgáltatásokra. Használata:
1- Az okosórán megtekintjük e bejövő hívást.
2- Amennyiben óhajtjuk, úgy a bluetooth fülesen fogadjuk a hívás
3- Ha nem óhajtjuk, akkor kinyomjuk a hívást.Üzenet érkezése esetén:
1- Leállítjuk biztonságos és hóviharmentes helyen a vágtató lovat
2- Meglengetjük a fehér, tűzszünetet szimbolizáló zászlót
3- Megtörüljük szilvia törlőkendővel a nedves, izzadt havas kezünket
4- Elővesszük a telefont és immáron biztonságosan üzemeltetjükAmennyiben ezeket a hercehurcákat el kívánjuk kerülni, akkor ez a telefonkészülék NEM a mi életvitelünkhöz készült. Ez esetben válasszunk ilyet:
- Ezt lehet vállba szorítva használni (Bár gyakran beszélek ilyen ismerősökkel, ők meg annyira szerencsétlenek, hogy a mikrofont takarják le és olyan mintha vödörből beszélnének paplan alól, mert annyi eszük nincs, hogy a mikrofont ne takarják ki a zsíros pofájukkal és mindig szólok, hogy vedd ki a pofazacskód alól a telefont. Akkor hatalmas röhögést hallok, majd jó minőségű lesz a vonal)
- Lehet hózáporban lovagolva lövöldözés közben használni
- Részegen lehányható
- Túléli az autóbalesetet
- Lepisálható
- Sárfürdőterápiában is használható
- Autószerelés közben is használható
-
törölt tag
sziasztok... non stop 92% fölött van a memória használat... a telefon néha nagyon belassul.. miért? clean master-t rakjak fel?
-
kovadam1
tag
sziasztok nekem csak egy általános kérdésre kellene a válasz ha van rá
Ugyebár a legtöbb telefon most már okos. Na ha már ennyire "okosak" akkor miért nem tudnak kikapcsolt állapotban is ébreszteni? A régi telefonok ezt tudták. Remélem tudjátok hogy mit kérdezek -
bihariszabi
aktív tag
válasz kovadam1 #530 üzenetére
Azért, mert ez valójában zsebszámítógép. Számítógépet pedig azért vesz az ember, hogy használja. A gyártó pedig feltételezi, hogy nem kapcsolod ki (hiszen használod). Kikapcsolva pedig nem megy semmi. Se email, se Facebook, se időjárás. Ha kikapcsolod, akkor ki van kapcsolva. Ha külön áramkörön menne az ébresztés, akkor meg az lenne a bajod, hogy "há nem is hasznátam mégis lemerűt de szar".
Ha azt akarod, hogy ne zaklassanak, tedd repülő módba. Ébreszteni fog és senki nem fog zaklatni. Látod milyen okos? Még ezt is tudja. Senki nem zaklat, viszont a fingeffekt app attól még működik..[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz bihariszabi #533 üzenetére
Sziasztok esetleg akinek fent van a gsam battery program be tudná linkelni a képernyőképet az akkumulátor fogyasztásáról. Kíváncsi lennék másoknál hogy muzsikál a készülék. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
bihariszabi
aktív tag
Egyébként te használod is valamire a telefont, vagy csak azt méricskéled, hogy mekkora az akku teljesítménye? Nem rosszból, de ez már beteges szerintem.
Ha fél óra alatt lemerülne fullról kikapcsolásig, akkor érteném ezt a nagy akkumániát meg akkufigyelő programok használatát, de így nem nagyon tudom hová tenni ezt a dolgot. Már csak azért sem, mert kb tizenötmillió tényező határozza meg az akku teljesítményét. Ebből most 3 perc alatt 20-at szeretnék neked felsorolni a segítő szándékom jeléül:
1. Mozogsz a telefonnal, vagy a lakásban használod egész nap
2. Gyorstöltővel töltöd, vagy lassúval
3. 2G vagy 4G hálózaton használod
4. Használod vagy csak fekszik az asztalon
5. Hány darab programot telepítettél fel
6. Milyen programokat telepítettél fel
7. Hidegben használod vagy melegben
8. Lefogod-e az antennát telefonálás közben
9. Mennyi ideig aktív a kijelzővilágítás
10. Automata vagy kézi a kijelzővilágítás
11. Használod-e a ledvillanót értesítés jelzésre
12. Használod-e a különböző kisegítő lehetőségeket
13. Használsz-e állandó wifit
14. Használsz-e állandó Bluetootht
15. Gps állandóan aktív vagy ki van kapcsolva
16. Push emilt használsz, vagy kézzel frissíted a leveleket
17. Facebook értesítést használsz-e
18. Kikapcsolod-e éjszakára
19. Milyen hangosan hallgatod a zenét
20. Mennyit netezelStb stb stb.
Amúgy ha azt írom, hogy nekem gyengébb az akkum mint a tied, azzal örömet tudok neked okozni? -
fulton
addikt
válasz bihariszabi #535 üzenetére
Uj telo, mindig ráfekszem első pár napban az uj telokra. Beállítás finomítás alaposság.
E van természetesen nem csk infokat keresek ilyen egyszerű mások vagyunk. -
HaZse
őstag
válasz #91166208 #529 üzenetére
Gebasz a Te készülékedben van.
Nekem sose szaggat. Mondjuk telepítés/frissítés és mellette más már szaggat rajta, de nem érdewkel.
Amúgy jelenleg nekem 295MB szabad memüriám van. De sose nézem. Épp hogy le nem sz@om
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
fulton
addikt
Sziasztok. Milyen védő fóliát javasolnatok a telóra?
-
bihariszabi
aktív tag
-
HaZse
őstag
válasz #91166208 #544 üzenetére
Minek? A TW is tökéletesen megfelel. A TW-t meg úgyse tudod teljesen kiírtani a rendszerből, így a launcherek plusz erőforrást használnak és még a memóriából is lecsípnek valamennyit.
Szerintem teljesen felesleges. Amúgy eddig ez a telefon az első droidból, ami megfelelően működik. Volt G2, G3 is, de azok se voltak jobbak. Ebben jó a kamera, van OIS, ujjlenyomat olvasó is. Fém ház, elég erős kijelző napsütés esetén is jól látható. Akkuidő számomra megfelelő. (2 nap)
-
fulton
addikt
válasz bihariszabi #543 üzenetére
ezt néztem ki, ez szerintem tökéletes lenne a célra.
egész pontosan ezt :Tempered Glass 0.33 kijelzővédő
0,33mm vastag edzett üvegEz az : Anti Shock miben másabb mint amit kinéztem?
De kérdés, van ezekből matt és fényes felületű. A fényes felülettel, feltételezem olyan lenne az üveg fólia mint a kijelző most. Jól gondolom?
Ti meilyket javasolnátok?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest