Hirdetés
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- [Re:] Villámtempóban érkezett meg hazánkba az új DJI drón
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- [Re:] Már a DIY-piacon is elérhető a Ryzen Threadripper PRO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hozzászólok Aktív témák
-
bbattila92
csendes tag
Nekem kifejezetten tetszik! Pláne, hogy még van rajta Jack bácsi. Kíváncsi leszek az A70 utódára is!
Kicsit viszont szomorú, hogy egy végpont irányába fejlődő technikák állomásainak tesztelői vagyunk... Értem ezt úgy, hogy az ilyen telefonok biztosan elavultak lesznek, ha jobban kiforr a technológia... Szerintem szebb a lukasztott képernyő, mint a pici notch, de ha valahogy megoldják végre a kijelző mögé bújtatott szenzorokat, akkor (remélhetőleg!!!) biztos búcsút int ezeknek minden gyártó.
Az A50-esben kicsit dadogós volt a képernyő alatti ujjlenyomat-olvasó. Reméljük javítják... Bár boldogabb lennék egy atombiztosan működő, esztétikus hátlapi megoldásnak.
Persze vízálló is lehetne...
Ilyen érzés volt használni a Note 4-et is, simogatós ujjlenyomat-olvasóval. Épp működött, viszont azonnal elavultnak hatott a következő lépcsőfok elérése pillanatában. Lehet, hogy a 2022-es A53 már minden gyermekbetegségekkel küszködő technikát maga mögött hagy. Bár akkor ki tudja, mi lesz épp a trend...BbA
Hozzászólok Aktív témák
ma A készülék nem lesz nagy előrelépés a Galaxy A50s-hez képest, de a dizájn változik.
- Hardcore café
- Formula-1
- [Re:] iPad Air 2 - Cellular - 128GB - Fehér
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- [Re:] GV-R777OC-1GD (rev. 2.0) jó állapotban lévő videó kártya eladó
- Ford topik
- Laza koronavírus topik
- [Re:] Samsung Galaxy Watch3 - óramű(vészi) pontosság
- További aktív témák...
- Beszámolok Videókártyát, telefont, konzolt! Playstation 5 Bontatlan / Ps5 (digital/lemezes) 20game
- NOTEBOOK-ok jóÁRON 17" HD+ • tanulás • média • iroda • i5 AMD • 8GB • SSD • HDD • akku • szinteÚJAK
- LG 34WK95U-W (5120 x 2160 5K, Display HDR 600, Nano IPS, ThunderBolt 3.0, DCI-p3 98%, USB-C)
- Nintendo switch lite türkíz GARANCIÁLIS
- Használt Retina kijelzős Macbook Pro '15
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest
Cég: Green Tech Innováció Zrt.
Város: Szombathely