Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D@niel

    addikt

    Nem tudom miért nem lehet normálisan optimalizálni a rendszert. Az első hónapban még tök jól futott a call of duty, stabil 60fps medium graphic & fps limit maxon (sőt, ultrán is tök folyamatos volt), aztán most már egyszerűen nem is szívesen játszom vele, pedig most van a világbajnokság. Igen, emiatt kerestem gamer hardvert.
    Ez a game turbo nem sokat jelent, amellett, hogy szépen kiírja az fps-t. Állítólag még mindig 60, érzésre inkább 30. Levettem a beállításokat alapra, kikapcsoltam a game turbo-t, semmi változás. Nem fut semmi a háttérben az adguard-on kivül (természetesen úgy is próbáltam, hogy ezt is kikapcsolom). Újra telepítem a játékot, aztán meglátjuk.
    Itt van ez a másik dolog, hogy naponta 1x képernyő feloldás után üres a home screen, nagyon zavaró. Küldtem visszajelzést 2 hete, semmi válasz, a multitask gesztus vezérléssel meg-megakad, ez általánosságban előfordul a teljes rendszeren.
    Elkezdtem két naponta újra indítani, és fél óra után zárt képernyő mellett törli a catche-t, ezután néhány óráig jó minden, majd kezdődik előlről.
    Oké, van eu rom (várom a nyitást), meg majd jön a miui 12, de ez utóbbi nem gondolom, hogy megoldás lesz. Értem, valahol spórolni kell, de miért pont az utómunkán ami nem kerül annyiba, mint megvenni a hardvert? Gamer cpu ide vagy oda, Kirin 710-en sokkal konstansabb működése volt az android 10/emiui 10-nek, valahogy mindig egyformán működött a rendszer, tudtam mi mennyi idő betölteni, nem volt több, se kevesebb, mint régen az iOS.
    Dupla koppos képernyő feloldás is teljesen random, valamikor egyből történik, máskor mindig egy pillanattal később.
    Bizonyára másnak ezek a dolgok nincsenek, ami azt is jelentheti, hogy nem tűnik fel neki. Mert az előző is Xiaomi volt, vagy a másikon is ilyen. Nekem az előző miatt nagyon észrevehető a különbség - régebbi passatból átültem egy peugeot 507-be, papíron ez újabb, aztán valami mégsem stimmel.
    A Honor 8X-em ettől stabilabb, kiszámíthatóbb volt. Rá küldöm az eu romot, aztán meglátjuk, de nem fogok átmenni szoftver fejlesztőbe, hogy jól működjön a rendszer, és ezt nem fogom tudni megszokni hosszú távon sem. Kerestem híreket, hogy régebbi Xiaomi-hoz jöttek fél év után frissítések, és végre megjött az a sebesség amit out of the box tudnia kellett volna, a helyzet az, hogy nem találtam ilyet. Mondjátok, hogy majd x idő múlva jó lesz minden, hm... De mikor? Meddig várjak?

    [ Szerkesztve ]

    𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

Új hozzászólás Aktív témák