- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
Új hozzászólás Aktív témák
-
guyver
senior tag
Üdv mindenkinek! Nem találok megoldást, hátha valaki tud itt segíteni. A munkatársamnak a lánya megváltoztatta a képernyőzár kódját és elfelejtette. hard reset után is kéri ezt a kódot vagy a google fiókját, de annak se tudja a kódját, meg a fiók email címét se. Lehet ezzel így kezdeni valamit?
Poco F3 & Gear S3
-
-
guyver
senior tag
válasz kbyte1024 #6154 üzenetére
Így van, ezeket el is kezdtem, majd az alkalmazások és adatok másolása lap után kéri az utoljára beállított jelszót. Egy lakat van az értesítősáv bal felső sarkában.
wipe-ot csak a telefon gyári recovery menüjében tudtam, mert ugye a jelszó hiánya miatt nem tudjuk feloldani.
[ Szerkesztve ]
Poco F3 & Gear S3
-
MadGame
senior tag
válasz ®abstract® #6159 üzenetére
De naaa… -
Bubsy
aktív tag
válasz twollah1976 #6169 üzenetére
Nekem is az van fent.
Néha nem reagál a képernyő, olyankor lehúzom az értesítési sávot, utána megjavul -
®abstract®
őstag
Frissültek most januárban a Saomi adatvédelmi irányelvek.
Nagyon hosszú a lista, nem olvastam el, hanem egy arra alkalmas böngésző felolvasta nekem meghallgatni könnyebb volt,de így is egy órába telt!
[link]Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
tyll30
tag
Note 8 pro nál olyan hiba jött elő, hogy kihangosításnál elkezd pattogni a hang. Ha kihangósítás kikapcsolom, átkapcsol bluethoot fülesre vagy beszéd hangszóróra a hiba megszűnik. Visszakapcsolva kihangosításra ismét elkezd pattogni.
Valaki tapasztalt ilyen hibát? Mi okozhatja? -
Pityu.
nagyúr
Nekem 12.0.6 van fent valamelyik nap elő jött egy olyan dolog amit eddig nem tapasztaltam.Mintha lefogyott volna a telefon úgy maradt a kijelző bármit nyomkodtam semmire nem reagált se a hangerő se a power gomb nyomogatására aztán elaludt a kijelző power gombbal nem tudtam visszahozni.Aztán vagy egy két perc megjavult azóta nem tapasztaltam.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
kbyte1024
veterán
-
Pityu.
nagyúr
válasz twollah1976 #6175 üzenetére
Hogyne van,hogy naponta is
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Zoli-bácsi #6178 üzenetére
Amikor épp ez történt, konkrétan milyen program futott?
Vagy csak úgy random?
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz aprokaroka87 #6179 üzenetére
Beszélgetés közben, szóval nem futott semmi.
-
Beni2360
félisten
válasz Zoli-bácsi #6180 üzenetére
Te sem kocogtál?
Mivel kocogás közben az elektronokoltozódnakütköződnek és kocogás közben nem kellszájkosaratmaxkot hordani.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Kb 2 napja elkezdett halkulni a telefonom beszédhangszórója.Mára már alig hallok valamit.Van valami állítási lehetőség? Volt hard reset is de semmi vátozás. -
MadGame
senior tag
-
twollah1976
őstag
válasz MadGame #6183 üzenetére
IMHO ne fujja, mert azzal csak beljebb tolja a port.
A porszivo kefes fejevel szivogassa meg a hangszorokat.
BTW
Mi van ha a hallasa romlott meg?
Az exkollega elmondasa alapjan par nap alatt megsuketult a bal fulere.
Most 43 eves.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
MadGame
senior tag
válasz twollah1976 #6184 üzenetére
Szerintem a hirtelen jött süketségnek kevés a valószínűsége, de a por szívása a fújás helyett valóban jó ötlet
-
Surplus
tag
Olyan bajom van, hogy a teloban lévő SD kártyára nem tudom menteni a messengeren és a WhatsAppon érkezett képeket, videókat, csak a belső tárhelyre. Az elsődleges tárhelynek az SD kártya van kijelölve. A teló által készített képeket, videókat símán menti a kártyára.
-
zolya1973
aktív tag
válasz twollah1976 #6184 üzenetére
Bevált a porszívós módszer. Újra jó!!!
-
guyver
senior tag
válasz Zoli-bácsi #6178 üzenetére
A xiaomi egyik hibája (szerintem), hogy zramot használ. A mi esetünkben a felhasználható 5.63 gigából 3.09 maximálisan a lapozó tárhely. Ha nem használja csak a felét pl (mert dinamikusan változik a mérete), akkor 1.5 giga megy el a ramodból, de ha betelik, az aktívan futó alkalmazásoknak kevsebb jut (2.54GB). A zram egyébként is processzorigényes, mert tömörítve tárolja benne az appok-at. Feleslegesnek tartom ezt a funkciót a jelenlegi tárhely gyorsasága mellett, az akkut is csak jobban meríti. Ha meg root esetén kikapcsolom, egy idő után visszakapcsolja. És néha sajnos ha már tele van, egy memóriaigényesebb alkalmazás esetén úgy leterheli a processzort, hogy egy fél vagy akár percekre megfagyasztja a telefont. Pontosabban a zram használata élvez prioritást. Meg gondolom a programok nagy része nincs erre optimalizálva.
Poco F3 & Gear S3
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Egyik kolléga szeretné 10-re frissíteni a telefont.
Ha belső tárhelyről szeretné megoldani 9-ről 10-re a frissítést, akkor magát a 2.1GB méretű zip fájlt kell a telefonra másolni vagy kicsomagolva?
Melyik mappába kell másolni, hogy frissíthető legyen és, hogyan kell elindítani, hogy le is frissüljön?
Ez 8T -re vonatkozna, ha nem gond, gondolom az frissítés ugyan úgy történik. Root kell hozzá, ha így történne a frissítés?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
guyver
senior tag
válasz Zoli-bácsi #6197 üzenetére
Véletlen nyomtam rád, de végülis mindegy, mindenkinek szólt.
Poco F3 & Gear S3
-
Surplus
tag
válasz ®abstract® #6189 üzenetére
A huawei Mate 20 Lite telefonon is 10-es droid van, de ott símán letölt az SD kártyára. Persze az más telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest