- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
0:15 és 0:28 nagyon mosottak a textúrák és alacsony felbontásúak.
-
negyven2
veterán
A főszereplő teljes neve Arthur Morgan. Valamint feltűnik egyrészt a Van der Linde gang illetve maga Dutch is. Vagyis eddig úgy tűnik, hogy egy prequel lesz.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Scholes9
nagyúr
Már rég előrendeltem
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
ribizly
veterán
Ha lenne PC én oda előrendelném. Ha később kiadják akkor is tuti vétel.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
XuChi
addikt
Jöhet ide nekem instant get. Remélem lesz valami plusz ps4 pro-n
-
.LnB
titán
Dolores hol van?
Ezek a konzolos textúrák... még jó, hogy az első kommentben már megemlítették, így most nem fejtem ki inkább a "magam módján".
Mondanám, hogy tuti jön Pc-re, de az előző se jött.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Akik egy rockstar games trailerben a grafikát nézik, azok nézzék meg a GTA V első trailerét, aztán hasonlítsák össze a játékkal.. ( akár PS4 akár PC verziót) az egyetlen kiadó akinek a játékai idővel szebbek lettek. Nem egy ubisoft downgrade
Nekem ami feltűnt, az a havas rész. Lehet csak egy magasabb hegy, de én simán kinézem Rockstarékból hogy behozzák az évszakváltást.
nekem is elsőnapos vétel. Ezért veszek egy Onet, mint a V-hez 360-at
[ Szerkesztve ]
-
Rodi 4.80
senior tag
Vajon ez is többszereplős lesz, mint a GTA 5? Mindegy, biztos az év egyik legnagyobb játéka lesz.
-
Komplikato
veterán
Mint vadnyugati téma, a játék bejövős lenne, de zeneileg sehol sincs egy Lucas Arts féle Outlaws-hoz képest.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
addikt
Fix vétel lesz.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
satz18
őstag
"Új információkkal nem lettünk gazdagabbak, a PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező játék megjelenése továbbra is 2018. tavaszán várható."
Akkor továbbra sem lesz 60 fps-el játszható RDR játék? Bár az PS3 féle 576p 20 fpst csak túlszárnyalják egy jóféle Xbox one X porttal.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
szupermacs
veterán
Vennem kell egy vánt!
-
törölt tag
Már azthittem jön az RDR2, aztán elolvastam a címet, és kiderült, hogy nem
-
XuChi
addikt
Kit érdekel a 60 FPS ??? Eleddig én is ezen lovagoltam amíg csak PC-n játszottam, de vettem egy PS4 pro-t és egy Uncharted 4-et hozzá, és olyan látványt, játékélményt és strory-t kaptam 30FPS-el, amit PC-n még SOHA!!!!!!!!! Innentől engem nem érdekel a 60 fps. Legyen meg a FIX 30 és letojom!
Horizon Zero Dawn is 30 FPS, ééééés ??? Az is olyan élményt adott amit szintén nem kaptam meg PC-n!
-
.LnB
titán
Most, hogy mondod.. Kijöhetne az Uncharted 4 meg a Horizon Zero Dawn is PC-re. Milyen faszák lennének 60fps-sel!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Gery9112
őstag
Pontosan. Red Dead Redemption is hiába futott érezhetően szarul 360-n, ps3-n már nem éreztem, hogy belassulna a játék mégis meghatározó élményt nyújtott. Ha tudja egy open world játék tartani a 30 fps-t és cserébe a világ, a történet, a karakterek és a játékélmény a helyén van.....el tudom engedni, hogy ne betonstabil 60 fps legyen.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
törölt tag
Na, mindegyis, majd ha bejelenti a rockstar a definitive verzát. Addig mehet az igánytelenkedés ezeken a hulladékokon
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Én majd-ot írtam, az meg hogy mi lesz azt te sem és én sem tudhatjuk
Wii U emulátor sem volt: Cemu
Mégis lett mert fizettek az emberek.Működőképes PS2 emulátor van jó pár éve, akkor szerinted egy működőképes PS3 emulátorért nem fizetnének az emberek?
Dehogynem mint ahogy a fentebb linkelt Cemu-ért is fizetnek és vígan játszhatod a legújabb Zeldát PC-n 2160p-ben 60 FPS-sel
PS3 emulátor amit linkeltek is: [link]
Elég szépen fejlődésnek indult. Ez is.Xbox 360-nak is van futó emulátor projektje.
Akkor szerinted emulálni egy szutyok PS4 vagy XboxO teljesítményű konzolt mennyi ideig tartana ami gyakorlatilag egy PC?
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
XuChi
addikt
Sehol nem írtam hogy nincs CEMU! Sehol nem írtam hogy nincs epsxe2 (ps2). Ezeket én is használom
De látom te igen kemény konzol gyülölő vagy , én is ilyen voltam
Xbox classic, xbox 360, Gamecube, PSX, PS2, PS3, most meg már PS4 Pro. Ezek voltak / vannak a tulajdonomban, és nagyon is megkedveltem a konzolokat.
Az lehet hogy "szutyok", de a játékélmény akkor is jobb mint pc-n, pláne hogy erre legalább meg is jelenik
-
Rodi 4.80
senior tag
Én PS4 Pro-n gondoltam a 60 fps-re, teszek a PC portra (meg a minimum 150 ezres vga-ra) De ha csak 30, akkor is leszarom, mert amióta nincs gémer pc-m azóta tudok a játékkal is foglalkozni, nem csak a röcögéssel, mókolással. i7 6700k 1080-ról váltottam konzolra, nagyobb a játékélmény.
[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
válasz Rodi 4.80 #38 üzenetére
Sajnos a félgeneráció váltás nem a 60 fps-t hozta el, csak a nagyobb részletességet, felbontást. Rengeteg videó szól róla a Digital Foundry jóvoltából, hogy ez miért is van így. Röviden, hogy meghagyták a visszafelé kompatibilitás miatt a hoki jaguar magokat és a ryzent nem hozták be.
[link]Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Rodi 4.80
senior tag
Ezt nem tudtam, nem követem ennyire a dolgokat. Csak azt látom, hogy akadás mentesen futnak a játékok (van 1-2 kivétel) és szép a grafika is - főleg az exkluzív játékok esetében, az egyenesen csúcs.
Egyedül a töltési időkkel nehéz megbarátkozni, az brutálisan rossz a pc-hez képest. -
Televan74
nagyúr
Te nagyon átmentél troll módba.Sajnálom hogy ennyire megbántott valaki PC -n. (nem ez az egyetlen hozzászólásod itt,van még belőle jó pár,csak erre válaszoltam)
Ha lesz akkor örülünk,ha nem az sem baj! Bár szeretnék én is egy két említett címmel játszani! De nem mondom azt hogy dögöljön meg az összes konzolos mert a kiadók úgy gondolják,hogy nem adják ki PC -re.
Ha lesz a PC -m mellett még anyagi forrásom konzolra akkor majd játszom exkluzív játékokkal,ha nem az sem zavar.FFXV is lesz Windows Edition,és szerintem még elég sok játékból lesz.Csak várni kell. Egy kiadó sem akar több százezres eladást eldobni,ha már egyszer könnyebb lett az átjárás.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
DonaldJames
tag
Nagyon bejövös a játék,kár hogy nem lesz pcre.
▂▃▃▅▅▇▇Megbízhatóságom 551 pozitív és 0 negatív..... ▇▇▅▅▃▃▂
-
CsonkaImo
addikt
Ez a játék tényleg irigylésre méltó, meg is értem ha néhány hardcore PC-s nem fér a bőrébe. Én inkább beszerzek egy PS4 Pro-t és élvezem a játékot, mint hogy köpködjek meg hisztizzek. Az első rész se maradt ki, 360-on meg PS3-on is végigvittem. Vétek kihagyni!
-
Scholes9
nagyúr
-
catroot
veterán
Anna az első rész miatt vett box-ot.
Ez miatt lesz PS4 vásárlás, úgy érzem.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
castiels
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest