- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Alarikman #5865 üzenetére
Mondjuk azt hogy a Poco széria nem épp a legminőségibb alkatrészekkel,technikával lettek megcsinálva. Lásd a sok hírtelen tönkremenetelt. Cseréltem a Poco X3 Pro-t egy F3 5G telefonra mely gyanúsan CPU problémás volt mert elengedte a SIM kártyát (Csak segélyhívást írt,újrainditva és repülőgép ki és bekapcsolása+5G helyett 4G váltás sem javult meg,csak akkor jött vissza a SIM kártya ha a Wifit bekapcsoltam és felment egy beállitott hálozatra) amíg nálam volt 2 napig,és itt nem arról van szó hogy 5G helyett lemegy 4G-re. Hálistennek viszakaptam a telefont így Crdroid 10 1 rendszerrel (Google play tanúsitványt megkapja) megy ameddig megy a telefon,utána váltok Xiaomi Note szériára vagy egy másik gyártóra.
Amikor megvettem a telefont (X3 Pro) akkor nem volt tanúsitvány problémám csak akkor jött elő mikor Custom ROM után szerettem volna visszatérni gyárira ismét). Azóta sem tudtam sem én,sem más megoldani a problémát,pedig ezt leszámítva semmi más baja nincs a telefonnak. Nem fagy vagy lassú lenne. (Most ezzel a Crdroid 10.1+Nikgapps full ami lecseréli a Launchert is Pixelre az akádást sem tapasztalom amit eddig)
Igen rengeteg telefonra raktam már fel nem gyári ROM,és sose volt mégproblémám pedig az EFS lementését már az S1-nél is ajánlották,mégse tettem sose. Legutolsó telefon egy Samsung M21 volt amire felraktam Custom ROM majd eladás előtt visszaraktam gyári ROM. Problémamentesen adtam el Google Play Tanúsitvány hiba nélkül.
Sajnálom a Poco telefonokat mert nem rosszak csak ezek a hibák.....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest