Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
A frissítés óta ennél a készüléknél is tapasztalható, hogy hosszabb tétlenség után lekapcsolódik a Wi-Fi-ről és a mobiladat sem aktív. Felélesztés után helyreáll a rend és jönnek az addig elmaradt üzenetek, értesítések. Hol lehet ezt kikapcsolni? Nem találom...
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
nagyúr
válasz hevizms #3704 üzenetére
tedd fel az AccuBattery appot és használd a telót hogy fut a háttérben, ő tudja mérni alkalmazásonként mi mennyit fogyaszt.
-
hevizms
addikt
válasz DroiDMester #3705 üzenetére
Köszönöm. Megnézem vele. Sajnos egyre rosszabb a helyzet.
2 óra sot , 5 óra 21 perc használat . 100%-rol indulva már csak 40 % -
nagyúr
-
hevizms
addikt
válasz DroiDMester #3712 üzenetére
Nekem xiaomi eu van,de még a 12-es androiddal.Nagyon jó is volt,de az utóbbi időben ez az akku merülés ez felvetette a váltást a 13-asra ha már úgyis valószínűleg reset kell
-
nagyúr
válasz hevizms #3713 üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal!
MiUi 12 és MiUi 13 van, android verzió pedig 10 és 11 van. Értelem szerűen a MiUi13 már Android 11, még a MiUi az Android 10 alapú.
ez a merülés mizéria meg egy beragadt app lehet, nekem is volt hasonló de az azért nem ilyen mértékbe merítette az aksit még Mi 9T Pro telónál, nekem meg az csinálta hogy szépen a háttérben napi ~1,5giga mobil netet lezabált a gyári updater app minden nap 1,2-1,6.gigát leszívott(és ezért az aksi is merült rendesen nem a megszokott módon) és nem tudtam kideríteni hogy miért, nekem is gyári állapot vissza állítás lett a vége utána helyrejött és azóta is jó.
szóval nálad is valami hasonló lehet, és meg fog oldódni egy friss ROM vagy alaphelyzetbe állítás után.
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz DroiDMester #3714 üzenetére
Ezt most elismerem Tényleg keverem ezeket a verzió dolgokat :)
-
kszthly
senior tag
Majdnem.
MIUI 13 és Android 12 az aktuális.A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
törölt tag
"MiUi 12 és MiUi 13 van, android verzió pedig 10 és 11 van. Értelem szerűen a MiUi13 már Android 11, még a MiUi az Android 10 alapú."
??? Miui 13 az már A12, F3-on. Sőt, a xiaomi.eu mar Miui 12.5 is A12 volt a hetin, mert a kínai rom van átalakítva.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
IG55
senior tag
Üdv!
A Smartshopnál készülök venni egy ilyen készüléket. Gondolom, ők szürkeimportból dolgoznak. Milyen ROM-mal adják a telót, és kivel szervizeltethetik a garnaciális javítást?
Köszi! -
nagyúr
válasz #67410688 #3720 üzenetére
csekkold már le itt az imei számukat => https://imei24.com/
és tegyél be róla egy képmentést(ha gondolod a bizalmas részt satírozd le a képen) ide, kíváncsi vagyok!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DroiDMester #3721 üzenetére
-
blod001
tag
Valaki kipróbálná, hogy a legutóbbi xiaomi EU global stable ROM-on, ha force close-ol egy appot, akkor ott is 7-10 mp-et kell várni mire betölti a launchert? Azóta csinálja ezt a telefon, mióta felraktam a legutóbbi OTA frissítést.
-
nagyúr
-
NB2
aktív tag
egyébként kb egy hónapja én is azt érzékeltem, hogy hamarább merül a teló
igaz én nem használom annyit, de nekem 2 naponta tölteni kell mostanában és nekem is "egyéb" zabál 33%-ot -
flash-
veterán
jelenleg 12.5.8. 0 (RKHEUXM) van a telefonon
11 RKQ1 Androiddal.jött értesítő hogy elérhető frissítés:
MIUI 13 13.0.3.0 SKHEUXM Android 12 alapokon
érdemes leszedni? -
MDanny
senior tag
válasz DroiDMester #3724 üzenetére
Az enyém Edigital-tól van (tehát eMAG), nem meglepően Románia. Ez is házi garanciás... (Mondjuk volt hozzá egy román Mi forgalmazói jotállási jegy is, kaptam rá egy bélyegzést..)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
freeknight
őstag
Ha még nem vetted meg, én nemrég a Vertigo store-ból vettem, hivatalos gyári magyar xiaomi garancia, ez biztos, adnak hozzá hivatalos garanciajegyet is. Az árak se vészesek, csak az elérhető színek változnak, a nagyobb változat amikor én vettem, csak feketében volt elérhető, most éppen kékben. A kisebb van fehérben és silverben.
-
dale74
tag
válasz DroiDMester #3724 üzenetére
Az enyém Smartshop-os és szintén nincs ország megadva.
MI Activation Lock: Off ez mit jelent? Én nem nyitottam rajt semmit.
(tavalyi vétel, MIUI Global)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
niklebi
senior tag
válasz DroiDMester #3732 üzenetére
Nálam is MI Activation Lock: Off, pedig hozzá van rendelve a Mi fiókomhoz, és látszik is amikor megnézem a telefonon a Mi fiók készülékeim között. Lehet azért mert ki van kapcsolva a Készülékkeresés. Ország sincs nálam, igaz én Banggood-on vettem Kínából. Lehet azért nem mert EU heti rom van a telefonon.
-
flash-
veterán
Egyébként én szinte semmi változást nem erzek, illetve a droid releasban az van hogy nagy m3retű a lock screen óra, na ezt se kaptuk meg :(
-
nagyúr
válasz niklebi #3733 üzenetére
csak bekapcsolt készülék kereséssel működik megfelelően a védelem, BL-t is csak úgy engedi nyitni ha aktív a készülék keresés.
nekem is heti EU rom van fenn! (a mi11i ne tévesszen meg, sajna az F3am szervizbe pihen)
az meg hogy hol lett véve nem számít akkor is látszódnia kéne hogy hová tartozik helyileg a garancia, magyarán melyik országba lett vásárolva!
[ Szerkesztve ]
-
user26
senior tag
Bárki bármit mond legyen igaza, elhiszem.
Szerény véleményem szerint az EU (xiami.eu) ROM a jobb üzemidő szempontól.
Global, EEA, Indonéz ROM -ok után.
Szerintem A12 miatt van az a dolog, hogy amikor a telefont nem használjuk "üres járatban van", nem, vagy ritkán, vagy késve küld értesítést. Ahogy a kijelző fel van oldva kis idő 1-2-3-4 másodperc, és jönnek az értesítések, üzik.
A "motorháztető" alatt van változás, felette max annyit látsz úja vezérlőpanel.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Richoo44
aktív tag
Sziasztok!
Rá szántam magam hogy veszek egy ilyen készüléket.
M Storeban tervezem a vásárlást.
A kérdésem az lenne, ha előjön ez a zöldülès témakör,azt gariban cserèlik? Ez az egy dolog, ami jelenleg visszatartott.
Köszi Richo -
kinghaxor
senior tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha nyomok egy factory reset-et akkor vissza áll a gyári recovery is vagy megmarad a twrp?
-
doongoo
addikt
Elköszönök, sziasztok. Váltottam egy Realme GT neo 2-re. Hamarosan fent lesz a hardveraprón az eladó Pocok (8/256)
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy x3 pro vagy f3. Ami miatt nem tudok dönteni az az IPS vs Amoled kijelző illetve az akkumulátor nagyság!
Kérlek szépen segítsetek. Melyiket érdemes megvenni?Köszönöm szépen!
-
skyrush7
aktív tag
válasz kusza80 #3742 üzenetére
Attól függ mik az igények. Én kizárólag a kijelző miatt nem vettem X3 Pro-t, IPS LCD-t semmiképpen nem akartam venni. Az OLED színeiről, feketéjéről és fényerejéről én le nem mondanék.
Az akkumulátor mérete ne tévesszen meg, az F3-ban lévő OLED kevesebbet fogyaszt, így nem rosszabb az üzemidő.
Más téren nem nagyok van különbség a két telefon között. (Az X3 bővíthető ha jól tudom) -
tmarkee
tag
válasz kusza80 #3742 üzenetére
Az én szempontjaimnak az F3 inkább megfelelő. Minden eszköz használata jár kompromisszummal. Ha el tudod dönteni, hogy melyik fontosabb, melyik kevésbé, akkor egyszerűbb eldönteni. Sokszor feleslegesen ragaszkodunk olyan tulajdonságokhoz, amiről igazából le lehet mondani. Legalábbis én így vagyok vele. Az előző telóm egy Mi A2 volt, 32 GB-os. Ha az 64-es lett volna legalább, akkor nem váltam volna meg tőle még évekig, az biztos
[ Szerkesztve ]
# apt upgrade
-
kusza80
tag
Azt szeretném még kérdezni, hogy a két telefon között ugye az akkumulátor f3 4520 mAh a másik x3 pro 5120 mAh között sok különbség van? Tudom felhasználó függő is. De mégis jelentős a különbség?
Köszi
Nagyon az f3 felé hajlok, de bizonytalan vagyok és ezért kérdezlek benneteket! -
nagyúr
válasz kusza80 #3748 üzenetére
már kaptál erre választ sz.tem!
az F3 ba hiába kisebb az aksi, de az AMOLED sokkal kevesebbet fogyaszt mint az IPS az X3 pro ba.
Én SEMMIKÉPP nem vennék X3 Pro-t, rettenetesen gyenge az a kijelző amit bele tettek olyan mindha egy fátyol lenne rajta, fakó és homályos az egész, kb 5-6.éve láttam ilyen minőségű kijelzőt a 20.e ft os alsókategóriás telókba!
-
kusza80
tag
válasz DroiDMester #3749 üzenetére
Köszönöm!
Ez határozott és meggyőző válasz volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest