- Az NVIDIA szerint a partnereik prémium AI PC-ket kínálnak
- Két Zen 5-ös dizájnjának mintáit is szállítja már az AMD
- A Colorful "fagyosan kompakt" alkatrészekkel megy elébe a nyárnak
- A Keychron ismét egy űr betöltését vállalta magára az egerek szegmensében
- Az átlagnál vaskosabb ventilátorok kandikáltak ki a Corsair vitorlája mögül
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Modern monitorokra köthető 3dfx Voodoo kártya a fészerből
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
-
AMD Radeon undervolt/overclock
lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...
-
Snapdragon 8-as szériával várhatók a Honor 200-ak?
ma A Honor 200 állítólag a 8s Gen 3-at, a 200 Pro változat pedig a 8 Gen 3-at használja majd.
-
Két Zen 5-ös dizájnjának mintáit is szállítja már az AMD
ph A szerverpiacra szánt Turin platform, illetve a mobil szintre nevező Strix Point érhető el a főbb partnerek számára.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adlersson
aktív tag
Így van, pecorino és guanciale nélkül az összes carbonara csak gyenge utánzat.
Mondjuk én pl. gulyáslevest is szoktam javasolni. Faék egyszerű az alapanyag, melyet csak egy kicsit kell előkészíteni, de utána már csak türelem a főzés további része (ahogy Esterházy Péter mondaná).
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
kemotox
addikt
Ez pontosan így igaz. Direkt nem lőttem le a poént
A krémes szósz három dologból áll össze: a kisült szalonkazsírból, a keményítős főzővízből, meg a tojásból. Óvatosan kell a tojást adagolni, lekapcsolt tűzzel, mert különben rántotta lesz belőle. De ha nem túl melegen keveri össze az ember a szajrét, akkor isteni selymes szósz lesz belőle. Ha egyszer eltalálja az ember, akkor rá is érzett, onnantól kezdve easypeasy. És mint montad, nem olyan, mint az itt megszokott dolog. Szóval ha vendégvárónak csinálja az ember akkor még jól rá is csodálkoznak a népek Jó cucc, nekem a kedvenc kajám csinálni. Enni meg a kirántott hús(#9) adlersson: pekorínóó románóóó, pármezsánó rezzsiánóó Jó sajtok, csak bírja a pénztárcád
Szerk.: Még valami eszembe jutott. Csirkecsecs, azaz pipicici. Jó kis alapanyag, könnyű vele dolgozni, hamar átsül.
[ Szerkesztve ]