- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Ez működik eu accounttal PS4-ről?
Nem tudom miért, de az én fejemben az volt, hogy itthon nem lehet PS Now-t használni, csak usa régióban elérhető.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
Amikor elöször olvastam róla, mondom "Jajj de jó, gyerünk GoW-ozni PC-n." Aztàn lefagyott a mosoly hogy itthon nem elérhető, pedig a 12 hónaposat is kifizettem volna érte
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
félisten
2 perc alatt megoldható a dolog.
Csak ez kell hozzá [link]és egy Visa ,Mastercard vagy hasonló bankártya. Maestro nem jó, nekem paypal sem működött, de Visa- hitelkártyával tökéletes.
Bankártyaszámot egyben kell beírni és automatikusan levonja a következő havit a 7 nap lejárta után, ha nem módosítod a beállításokban.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Ezt sajnos nem tudom. Próbáld meg a fent linklet cím generatorral módosítani. de érdemes szerintem újat generálni kizárólag PS now -ra.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Raysen623
addikt
Nem a témához, de: ha valaki vesz egy PS4-et, akkor tud hozzá kreálni anglikán nyelvterületű (pölö UK) PS accountot magyar helyett? Mert én mondjuk csak és kizárólag angol nyelven használok mindent...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Mythsardan #11 üzenetére
Ratchet & Clank: A Crack in Time
Ratchet & Clank: All 4 One
Ratchet & Clank: Full Frontal Assault
Ratchet & Clank: Into the Nexus
Ratchet & Clank: Quest for BootyA PS Now honlap ezeket sorolja fel, ebből kettő (Into the Nexus, A Crack in Time) amúgy régebben is érdekelt, ezért érné meg nekem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tomy Yayo
senior tag
Kösz, akkor ezek szerint eddig is jó helyen jártam Viszont nincs Subscribe gomb, csak wishlisthez tudnám adni. Az 1 és 3 hónaposnál viszont van. Mi lehet a bibi? Területi beállítás lenne?
Ha már előfizetek mindenképp az évesre tenném.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
félisten
válasz Tomy Yayo #20 üzenetére
Nem tudom. lehet sehol nem elérhető, árváltozás miatt ilyesmi. Én is 3 hónapost váltottam ki. nekem UK acc-om van ezt meg US re írja, Valakinek meg kellene néznie, aki US accot csinált, hogy neki elérhető e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest