Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • phanzetomox

    őstag

    válasz lapa #10 üzenetére

    lapa / Eczke: Én személy szerint flexszel szoktam, mert akkor a keletkező hő hatására enyhén felmelegszik a kenyér, és megolvad rajta a vaj, kellemesen szottyóssá téve a krémest. Természetesen ezt nem írhattam le, hiszen akkor a levágott ujjúak száma exponenciálisan nőtt volna Sós krémest készítők arányához mérten.

    Ne haragudjatok de a recept potenciális célközönsége nem az Amatőr Zellervágók, így előfordulhat hogy egyes részek nem világosak számotokra.

    A kenyeret a megvajazás után -természetesen- a hüvelyk és a mutató ujj közé fogjuk, hosszanti irányban, merőlegesen az asztal szélével, úgy, hogy a vajas felület a gravitációs erő irányával ellentétesen nézzen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák