Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryX
tag
Miért EZ jut eszembe erről?
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
szuper
próbáljátok ki légyszi, hogy ki lehet-e belőle csikarni jelet a normál és a digitális optikai kimeneten egyidőben ugyanazt (analóg + pcm)
a xonar dgx tudta ezt, külső hangkártyát keresek ami szintén tudjaszerintem jónak tűnik..
-
DJ. Ru$y
félisten
"Sokatok kérésére megpróbálkozom a Ustream-el, szorítsatok!"
Kimaradt egy "m" betű Pheke Úr "Ustream-mel".Amúgy Ustream-nél még a YT-on keresztüli Hangouts is komolyan jobb és kapásból fent van utána a PH! csatornán a live. Na nem beleszólni akartam, csak régen jártam erre, nem tudom mi a helyzet.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
BatchMan
senior tag
Megy már? Nem látom.
-
toomyy
csendes tag
Elindult már???
-
Strezi
őstag
OK! Látlak, hallak.
[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
BatchMan
senior tag
Megy
-
Entryy
aktív tag
Minden rendben!
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
devast
addikt
Ha zenét hallgatsz, akkor 44.1khz kell, mert minden a cd és az arról rippelt dolgok mind olyanok. DVD-n és videók mellett általában 48khz van.
-
ciao
senior tag
elment a kép-hang
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
BatchMan
senior tag
A vége megszakadt. Közben volt reklám, nem tudom, mindenkinek ugyanakkor?
-
senior tag
Én egy percet sem láttam belőle. Hiába nyomtam a frissítést, folyton off air-t ír.
Az elején még néztem a fórumot, láttam senkinek nem ment, erre most benézek és látom volt adás? Hát ez jól sikerült...Ui: közben frissítésre hozza, hogy megnézhetem a 19:56 perc adásidőt. Ha más nem, így utólag megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
stargazerhu
aktív tag
Akkor ez müxik 7.1-es Tiamant fülessel, tényleges 7.1ben? Azt látom hogy egy átalakító tuti kell hozzá, mert a front sugárzók szét vannak szedve...
-
BatchMan
senior tag
válasz stargazerhu #19 üzenetére
Nagy kérdés az X.1, mert mélysugárzó kimenet nincs rajta külön...
Ez így csak 2.0, 5.0, 7.0 nekem. -
Maxtreme
addikt
Még jó hogy most vettem külső X-Fi HD-t
Szívesen kipróbáltam volna ezt az U7-et. -
ledgeri
nagyúr
Én most visszanéztem, aztán beparáztatott, hogy jön a reklám 3 perc múlva, vagy nézzem meg most... kivártam, semmi... gagyi üzletpolitika...)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
M@trixfan
addikt
A lejátszásnál az a lényeg, hogy ne legyen mintavételi konverzió feleslegesen. A legrosszabb a 44-48 Khz konvertálása lejátszáskor. Esetleg a 192 Khz más lehet, de nem biztos, hogy van valós értelme az upsampling-nek.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Antibazsi
aktív tag
Mennyivel jobb ez mint mondjuk egy drágább alaplap (PL. Asus SupremeFX) hangkártyája? Van egyáltalán értelme asztali géphez ha a fejhallgató erősítő annyira nem lényeg illetve a hang a gépből jelenleg hdmi-n megy az erősítőbe? Ez már eléggé off, de egyáltalán számít valamit is a hangkártya ha a dedikált VGA hdmi csatlakozóján megy ki a hang? Ha jól tudom most már a videokártyákon is van hangchip (vagyis az új radeonokon biztos van), de javítson ki valaki ha nagy baromságot írok. Szóval ilyenkor a hangkártya totál lényegtelen? Tegyük fel ha egy ilyen USB-s kártyán keresztül küldeném a hangot optikai kábellel az erősítőbe jobb/szebb eredményt kapnék? (70% házimozi - 30% tömörített zenehallgatásra használom a rendszert)
Üdv, Balázs
-
Mokó
aktív tag
Ebbe hol tudom beletenni a sárga "kazettát"
hahahhaha
-
DopeBob
addikt
A nem jó az mit jelent? Nem minden Digi RCA kimenet tud egyben optikai is lenni. Nem fér bele, vagy nem működik? Akkor ad csak az rca optikai jelet is, ha erre is fel van készítve.
Nem értem miért ide pakolták, ha fizikailag nem férnek bele a toshlink-mini toshlink adapterek... Ezen a képen látszik, hogy adnak hozzá ilyen átalakítót.
[ Szerkesztve ]
MZ/X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest