Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Melyik az a TZ model amely enged manuális focust videó közben és 50p-s?
Esetleg kikapcsolható stabilizátort..
köszi -
zolem
aktív tag
TX-P42UT60 ha lenne ilyen akkor azt venném
-
tomcat77
csendes tag
Volt lehetőségem a VT50-et és VT60-at összehasonlítani. A VT60nak szebb a képe, jobbak az appjai és van beépített kamerája. De csak 3 HDMI-je van és nem tud lejátszani minden AVI-t amita VT50 letudott. Valszeg szoftver hiba, de a legújabb firmware nem túl jó. Röviden VT60-at nem igazán érdemes venni...
-
osszaki
tag
TZ-40 nagyon várós már.
TZ-7esemet szeretném majd erre lecserélni. Szerintem kompaktban az egyik legjobb versenyző a Panasonic.
-
junior11
veterán
Azért kíváncsi lennék, hogy szólhatnak azok a PMX szériás mikro rendszerek...
-
ViiiiktorOC
senior tag
Ezt a 20"-os 4K-s tabletet nagyon megnèznèm. Kíváncsi lennék hogy hogy megy rajta a win8.
Tetszetős!
4k oled is jöhetne, terjedhetne. -
Ati1979
veterán
válasz
Vigilante #34 üzenetére
Most még.
Hidd el addigra kitalálnak olyan játékokat amihez majd procit is cserélned kell.
Az intel sem akar majd kimaradni ebből a bizniszből.
Főleg, hogy ezen a szintem gyakorlatilag ő lesz az egyetlen versenyző.
Asztali felhasználásra, már szerintem már egy sandy 4 magos bőven elég, így ide fog koncentrálni. -
Ati1979
veterán
Rengetegbe fog kerülni, ha megjelenik az biztos. Aztán persze mérséklődik az ára.
Amúgy szerintem bármennyibe fog kerülni egy bizonyos réteg ígyis úgyis megveszi.(#32) Vigilante
Pont ezért fogják kiadni. Teljesen új hardverek kellenek majd a gépbe, ha valaki ezen a felbontáson akar majd játszani.
Lehet venni új gépet. Szóval ez mindenkinek jó. Intel, amd, meg a többi gyártónak is.Valószínűleg arra várnak, hogy legyen hozzá elég erős proci meg videokártya amit el lehet mellé adni.
-
Vigilante
őstag
4K-s felbontás alatt pl már az én gépem is összeszarná magát a gameknél, szal azt max egy 6GB-os Geforce Titan SLI-vel lehetne élvezhetően tolni.
De legalább értem, minek fog kelleni az a 6GB Vram.
-
Dominó85
addikt
Figyelmedbe ajánlom hogy a Wikipédia NEM minősül szakmai és hivatalos forrásnak. Szakdolgozatnál vagy szakmai cikknél már csak ha feltünteted forrásként ugrott a munkád. Amúgy mindegyik típusnak 20 féle gyártónál 6 féle generációja van, így rohadtul felesleges összehasonlítani őket.
-
merkucyo
aktív tag
-
Az LCD vs. LED vs. OLED vitázók figyelmébe ajánlom a Wikipédia szócikkét, az LCD egy kijelzőfajta, a LED vagy fénycső, esetleg OLED pedig fényforrás típusa.
-
-
pigster
senior tag
komoly dolgokra is használható – például futballtaktikák felrajzolására
-
Dominó85
addikt
A TZ40 jöhetne a TZ6-om után, de elnézve a TZ25-ös 95k-s árát, lesz ez 150k is.
-
Z0mbi
senior tag
55" OLED.....puking rainbows..
-
vinibali
őstag
nekem a Pana mindig is olyan nem tudom gyártó volt, de ide aztán kivittek mindent
bár ezek a kis méretű hifik és hangszórók nagyon nem tetszenek nekem...
-
Ati1979
veterán
+1
Így van, én is ezt várom. (Sajnos a pl. dell idén nem tette meg ezt a szívességet.)
Arra jó lenne, hogy legalább beáraznának egyet és többi gyártó meg vásárlók tudnának mihez mérni.Lehet, hogy az a baj, hogy senki sem meri ráverni a 3-4 ezer dolláros árcetlit, egy +30"-os 4-ks monitorra.
-
gianni85
veterán
Most a ZT szériától eltekintve nem sok újítás van plazma fronton 2012 óta, vagy rosszul értelmeztem?
-
raper
senior tag
Ez a 4K-s felbontású cucc is japánból jön. Ők lesznek ennek a technológiának az úttörői. Csak gyorsan érjen el hozzánk is.
-
Daywalker
addikt
Nem feltétlenül lesz így, vagy ennyire gyors, de ez függ majd a többi gyártótól is. A Panánál azt mondták, hogy első körben főként B2B szegmensbe szánják ezeket a kijelzőket, mert meglehetősen drága lesz, aztán ha megy lejjebb az ár, akkor lehet számítani a B2C (tehát consumer) cuccok megjelenésére.
Cifu: vigyázz, nehogy szívorhamot kapj még a végén
-
"karnyújtásnyira az OLED tévétől"
Már nem is tudom mióta, de legalább 4 éve ezt hallgatjuk, hol az LG-től, hol a Samsung-tól, hol a Sony-tól (oké, a Sony védelmében: ők egy apró, de méregdrága OLED TV-t már kiadtak), hol a Panasonictól, hol (insert random firm name here). Szóval váóóó, most aztán tényleg micsodát alkotott a Pana, hogy ilyet mert állítani, tényleg, gratula nekik, ők lettek a világmegváltó cég, platinába foglalni a nevüket, minimum, és megemlítésükre Oszaka irányába hármat kell hajolnia mindenkinek.....
Majd ha a sok üres ígérgetésen és promóciós bemutató után a bevásárlóközpontokban megjelennek a normális méretű OLED TV-k, akkor majd lehet ilyet írni / mondani, addig csak üres marketingrizsa az egész, hogy valaki odafigyeljen....
-
DIESELPOWER
aktív tag
Túl drága
-
Dyingsoul
veterán
Az OLED és a 4K téma nagyon érdekfeszítő. Alig várom, hogy a piacra kerüljenek ezek a technológiák. Én valamennyivel gyorsabbnak gondolom majd a váltást, hiszen a média egyre inkább kihasználja az új technológiákat, a promócióik is egyre erősebbek, szinte "rátukmálják" az emberekre akár akarják, akár nem. Szerintem a fogyasztói társadalom is változott annyit, hogy könnyebben vegyék a váltást.
-
stranger28
addikt
válasz
osztraksajt #2 üzenetére
-
bolvar
senior tag
válasz
osztraksajt #2 üzenetére
Mondjuk kíváncsi vagyok milyen hardver lapul benne egy pici infót csepegtethettek volna róla
-
wolfman
veterán
Az már biztos, hogy már csak OLEDben gondolkozom, még ha a mostani LED-es Samsungom be is döglik.
-
bolvar
senior tag
20" tablet
.Baz azt már az öledbe se biztos kényelmes nyomogatni
.De tuti hogy atom nagy aksi van benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A japán gyártó bemutatta idei újdonságait, köztük személyre szabható tévéit.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest