Hirdetés
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkarthur
senior tag
Szép eredmények!
-
barisj
aktív tag
durva
-
bacsis
Közösségépítő
igaziból sokkal többnél, csak a 3Dmark2001-ben ezek a CPU-k csak is magas órajellel tudnak érvényesülni, nem számít ennél a tesztroginál a 4-6-8mag, mert csak 1 szálon számol. így viszont a mai VGA kártyák eszméletlen CPU limitesek, na meg azért is mert a teszt 1024ben fut... szóval azt a 16X-os telljesítményt szorozd meg még a magok számával is legalább
-
Brae
őstag
Anno annyira örültem neki, hogy sikerült elérni a 10000pontot egy Leadtek Geforce 4 Ti4200@4600-al meg egy alaposan megrángatott 1700+ Athlon Xp-vel, most meg már ennek a több, mint 16x-osánál járunk
-
kiskaktusz
addikt
Atyaég
-
mmdms
addikt
oltári órajelekre tornászta fel az 580-ast, viszont a gpu-z szerint a memóriájához hozzá se nyúlt? h-h?
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #37 üzenetére
A múltban is jól szerepelt azért az Asus, ez nem csak a jelenre igaz. Inkább mások jöttek fel, MSI, AsRock, bár hogy ezek hogy szerepelnek extreme tuning alatt azt nem követem, de az MSI gondolom jól, mivel támogatja.
bacsis: Hát nem tudom... azért az Abit X38-as, utolsó szériája már elég gyenge volt minden tekintetben, erre tisztán emlékszem. A DFi az X58 után hullott ki. Inkább még AMD-s időkben voltak ők jobbak, Conroe óta szerintem (úgy emlékszem) jobban teljesített már az Asus, mint az említett két előbbi cég lapjai. Régóta jobbak már, lassan 9-10 éve.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Cybertrone #37 üzenetére
nem telljesen erre gondoltam...
Hanem hogy Mikor kint voltak még a korábban nevezett gyártók, az Asus akkor is nagyon jó volt, de az Abit DFI túlhajtásban mindíg is jobb volt...
Szóval az is lehet, hogy iylen téren nem változott az Asus, nem lett jobb mint korábban, csak mivel nicns mihez viszonyítani, így könnyebben rá foghatjuk hogy miylen jó lett.. pedig csak szimplán nincs (annyi) viszonyítási alapunk...érted? -
tacsk0
aktív tag
válasz
Cybertrone #37 üzenetére
Az jo, de megis elarulnad hogy mi?
-
tacsk0
aktív tag
Hello All!
Valaki elarulna ennek mi ertelme van? Valahogy ugy erzem nem sok... mint megannyi rekordnak
-
Angel1981
veterán
Ügyes!
Csak tud valamit az ASUS! -
Achill3uS
nagyúr
sajnos már lekerült a futuremark ORB által támogatott 3dmark-ok listájáról, így validáltatni se lehet többet ilyen eredményeket, de mind a mai napig a profi nitrosok egyik legjobban kedvelt 3dmark tesztprogramja, így egyáltalán nem "ciki" vele tesztelni... sokan úgy vélik (jomagam is) ez a teszt a legideálisabb minden versenyre, ugyanis a szoftveres mind hardveres tweak-ek, finomhangolások, beállítások szempontjából a leginkább reagens, legjobban értékelhető vele az eredmény egyedisége, az emberi tényező ha érted mire gondolok...
-
maross
nagyúr
1.9v biztos csiklandozta egy kicsit a proci labacskait
-
bacsis
Közösségépítő
hoppá ott is van a j kis 3Dmark2001, nagyon helyes
aztán a jó múltkor meg engem oltottak, hogy miylen már hogy egy i7 965EE-t egy 4890-es radeonnal szintén 3Dmark2001-el teszteltem
Vaaagy, ezek még nálam is elmerobbantabbak -
Achill3uS
nagyúr
miota nincs mar hivatalos world record database a hwbot.org eredményei számítanak annak az extrém tuning világában, nem baj ha nem tudjátok azért szúrt nekem is szemet.
namost 32nm-ben kurrens eredmények: [link]
összesen 22db válogatott jorészben ES (gulftown és clarkdale) proci volt képes a vilagon éppen átlépni a 7ghz-et, mert 5db kivételével még a 7,1-et sem, erre akartam csak rávilágítani, hogy az ivy ebből a szempontból ezeknél semmivel sem tünik jobbnak... -
helkis
veterán
hmm.. ez úgy kell érteni, hogy asus z68-al megy pl 5.0ghz-et max, z77-ben meg 6.6ghzet?
asus marketing, hogy fogyjon az új lap is? -
lujó55
addikt
Gratuláció
-
Buci21
addikt
válasz
Overlocker #20 üzenetére
77W?? Bitch please xDD
Phenom jól meghúzva eszik 140-et kb
De egy rendes léghűtésnek 80-100 wattot nagyon simán el kell vinnie nem? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Overlocker #20 üzenetére
Akkor Antec H2O kell rá...
-
Overlocker
veterán
válasz
Cybertrone #17 üzenetére
Igen. Melegedik, mert a tervezett 77W TDP-t nem tudják tartani..
-
Buci21
addikt
válasz
fatallerror #4 üzenetére
Hááát őszintén a legtöbb embernek manapság elég egy rendes 2magos, pl egy athlon2 x2 vagy phenom 2 x2 vagy épp egy c2d is... Mint azt n+1 teszt bemutatta, játékban különbséget kis felbontáson ad csak a proci, ott is ált az a különbség h 300 vagy 200 fps, netán hogy 150 vagy h 90... Innentől fogva, ha valaki nagyon hardcore gamer is (pl kicsit én), az is be kell h tudja érni egy 4magos C2quaddal vagy phenom 2 x4/x6-tal, netán a gyengébb i5-ösz Sandy ami kellhet. Speciel nálam léggel megy egy 4ghz-es phenom 2 x4, 8 giga RAM, háát tökéletesen elég mindenre, nem láttam még 4 magot 100-on pörögni (szintetikus tesztben persze h igen, de az más), valamint szerintem még vágásra, photoshoppolásra hobbiszinten bőven elég.
Aki dolgozni akar vele komolyan, erőforrásigényes dolgokat, annak oké h itt vannak ezek a brutál cuccok, de ez nagyon kis százalék szerintem. A vásárlók nagy részét Vér István és kedves rokonsága teszik ki (szvsz)
Amúgy azért ezek elég durva rekordok, 7ghz az azér szép...
De hogy a régi cerkákat és p4-eseket órajelben alig lehet befogni az vicces
amúgy kérdés: a p4-ek és a régi celeronok mért olyan combosak tuningban?? -
ledgeri
nagyúr
ermészetesen a hűtésről minden esetben folyékony nitrogén gondoskodott, így otthoni körülmények között ezek az értékek nehezen reprodukálhatók.
200 forint literje, debreceni ATOMKI, csak hozz kannát, a portánál útbaigazítanak..
-
Cybertrone
veterán
válasz
Overlocker #16 üzenetére
Ezek szerint csak vízzel, és más nyalánkságokkal lesz fasza a cucc tuningba?... Bár ahogy olvastam melegedik is cefetül!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Overlocker #13 üzenetére
Pont te mondtad ezt nekem a Veletechen
-
XtremLor
őstag
válasz
Mr President #5 üzenetére
Meg lesz az is egyszer...
Az asus lapokkal szep eredemnyeket tudnak elerni evrol evre ha tuningrol van szo. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #9 üzenetére
Az visszalépés lenne.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #6 üzenetére
Léggel simán vinni fogja az 5GHz-et. Meg is találtam a Gulfi utódját.
-
Achill3uS
nagyúr
de még az Intel korábbi 32 nm-es gyártástechnológiával készülő processzorain is nagyobb órajelek érhetők el.
hwboton kb 5 eredmény van gulftown illetve clarkdale ES cpukkal éppen 7ghz feletti eredménnyel, így ez cáfolható állítás, de majd meglátjuk a retail-ek, hogyan mennek, mivel Andre eredményei is ES-el készültek...
-
Mr President
senior tag
"sikerült elérni a 7063,06 GHz-es magórajelet " - MHz-et inkább. Jó az Ivy de ennyire azért nem brutális
-
fatallerror
addikt
biztos h sokan fikázni fogják az ivy bridge tuningképességeit csak h beleköthessenek még akkor is ha nem is akarják tuningolni
nagyon másba nem lehet belekötni, szerintem alapórajelen is több mint elég a legtöbb embernek : P
-
Retekegér
MODERÁTOR
Akkor a PH-s teszthez ezek szerint egy antituning példányt fogtatok ki. Vagy csak nagyon vigyáztatok rá.
-
ThodEE
őstag
1,9V
a 22nm es procinak, biztos kedvelte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph 7 GHz-es extrém tuningot sikerült elérni az Intel Core i7-3770K jelzésű termékével.
- PlayStation 5
- Animal Crossing: New Horizons
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Honor 70 256/8GB / szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest