Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
-
PROHARDVER!
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny500
tag
Tehát aki tud a telóra vigyázni és hajlandó egy kis kompromisszumra a fényképezés terén annak Különösen ajánlott!
-
janeszgol
félisten
A teszt után nekem tetszik a teló. Szerintem a videó sem rossz, legalábbis amit Bone készített. Képek okésak. Éjszaka azért megadja magát, de elmegy. Az S8 most az Edigitalban 215k, amúgy még mindig 230-240 ezer ft. Vám vagy valami nem jön még az árra?
Nekem tetszik így olvasatra.[ Szerkesztve ]
Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
tomboy0013
veterán
Egész jó teló lenne, csak ez a dizájnbeli összeszedetlenség teljesen elveszi az ember kedvét tőle(legalábbis az enyémet). Végre 18:9-es a kijelző ez tetszik, meg az is hogy hátul van az ujjlenyomat olvasó ez által a régi ovális Samsung-os ujjlenyomat olvasó száműzésre került. Viszont ez a sarkos kijelző annyi nem illik a legtöbb 18:9-es telefonok (köztük ennek) dizájnjához hogy ordít. Elhiszem, hogy van akinek nem tetszik a kerekített kijelző sarok, de sokkal összeszedettebnek hat dizájn szempontjából úgy. Plusz ugyebár az i7+-os hátsó rész is teljes ötlettelenségről ad tanúbizonyságot. Fel kellene már venni egy rendes dizájner csapatot és adni egy normális arculatot az egész cégnek, meg a telefonoknak is. Amúgy meg nagyjából hozza a szintet amit más is, még a vízállóságra meg a kamerára kell rágyúrni és fel is nő a nagyokhoz, de ennyiért én inkább egy V10-es Honor-t választanám, bár a dizájn ott is a nullával egyenlő de szerintem kamerában jobb lesz mint ez.
-
movax
őstag
Jól nézne ki teljesen szögletesen.
-
unskillful
tag
Készülék vásárlás előtt állok, és jelenleg két telefon között vacilálok. Az egyik a OnePlus 5T, a másik a Xiaomi Mi Mix 2. Az lenne a kérdésem, hogy Ti melyiket választanátok a két készülék közül. Előre is köszönöm a választ. :-)
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
Tényleg így működik az arcfelismerő?
(#8) unskillful: A OnePlus minden második telefonja igen jó, az 5 szerintem olyan fail, mint a 2 volt, de én erre az 5T-re rákívántam.
A 1,5 éves 3-ra még mindig rendszeresen jönnek a frissítések, most is 8.0 fut már rajta.
[ Szerkesztve ]
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101
-
törölt tag
Alsó-felső kávák csökkentek az oldalsó meg nőtt? Az egymás melletti képen úgy tűnik nekem, mintha nagyobb lenne.
tomboy0013: +1
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz
unskillful #8 üzenetére
Iphone vagy HTC U11.
-
válasz
unskillful #8 üzenetére
Oneplus 5t mert a xiaomik globalstable romja nincs támogatva.Ahhoz hogy normális használható telefonod legyen xiaomiban rengeteget kell szenvedned és kísérletezgetned a különböző romokkal,bootloader nyitással,stb.Egy oneplust meg kiveszel a dobozából és használod
-
kano
nagyúr
válasz
FuRiONight #5 üzenetére
Ugye tudod, hogy a 1+1 az egy telefon és nem gyártó. Itt a 1+ a gyártó.
Meg kell várni az állítólag december elején érkező kamera pach-et, hátha javít rajta valamit.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
macii97
senior tag
válasz
tomboy0013 #6 üzenetére
Mondhatom, hogy kézbe véve eszembe se jutott, hogy olyan, mint az iphone. Aláírom, képeken tényleg eléggé olyan, élőben teljesen mást mutat.
A sarkok pedig kissé kerekítettek.Egyébként a telefontól féltem az elején, hogy milyen lesz, de semmi csalódás. Nagyon prémium érzés kézbe venni, és az összkép egyértelműen pozitív. A kamera este átlagos, de javítani fogják (gyanítom nem készültek el időre ezzel az "új" éjszakai technikával)
D1Rect: igen, az arcfelismerő tényleg ilyen gyors.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #15 üzenetére
Arra gondol, hogy náluk telefononként rapszodikus a támogatás. Lehet, hogy a mostani telefonod tőlük szuper, de az sajnos nem jelenti, hogy bármelyik másik is az lenne. És erre az sem garancia, ha felső kategóriás, drágább telefon.
-
Drp81
aktív tag
Azt hiszem itt az ideje, hogy belevessem magam az android világába, eme kütyücske miatt (egyelőre csak másod-telefonként
). Nagyon de nagyon bejön!
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
sucre
csendes tag
Nekem szerdán hozzák meg, de barátnőmnek már megjött a héten.
Én nem is akartam cserélni még, de egyszerűen annyira megfogott az övé, hogy gyorsan be is rendeltem egyet magamnak.
Ha esetleg valakinek van plusszban gyári tempered glass hozzá, megvásárolnám tőle, mivel mikor én rendeltem már kifogytak belőle, ezért kínából rendeltem hozzá egy noname 2.5D-set, de azt már most látom, hogy szar lesz rá, mivel ívelt a képernyő enyhén ezért 2.5D-vel szerintem csak a kijelző közepén lesz tempered glass. -
doooo
addikt
Vagy a festés vagy valami, de olyan ócska, műanyagos benyomást kelt bennem az az előlap... Attól eltekintve tűrhető az egész.
-
fornettisuti
veterán
Látom nem vagy otthon az oldalra lehajló, kijelzők és az azokra tehető üvegfóliákban, majd rájössz.😊
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
sucre
csendes tag
válasz
fornettisuti #24 üzenetére
ezek szerint nem lesz baj? egyébként tényleg nem vagyok otthon, lumia 930-ra nem igazán kaptam normális fóliát :/
-
Nunder
őstag
Kedd óta figyel nálam, amivel nem voltam megelégedve - apróságok - azokon tudtam orvosolni szoftveresen, a kamera meg olyan amilyen. Látszik a RAW felvételekből, hogy tud a vas, csak a szoftver van kicsit elmismásolva.
Pár dolog ami eddig előjött:
- Vibramotor csapnivalóan gyenge, zsebben nem érzem sem a hívást sem az értesítést
- Gombsáv színezése (szoftveresen orvosolható)
- Facebook app néha totálisan lehalasztja, de ez az app számlájára írható, nem a telefonéra
- Hangszóró néha érdekesen viselkedik, appon belül beszédhang és sima event hang megzavarja, hol elhalkul hol erősödik (Duolingonál vettem észre, bár lehet csak a Svéd kurzus csinálja)
- "Mindössze" ~3,2 Gb szabad RAM van a 8-ból (7,5-et ír alapból elérhetőnek), nem nagyon tudom hova tenni, alig fut valami és a számok nem adódnak össze 4,5Gb-ra
- Sötétben a FaceUnlock felvillanthatná a kijelzőt, ha nem látja az arcomat, de hát ott az ujjlenyomat olyankorNagyjából ennyi, ami "negatívum". Amúgy imádom a majdnem stock Androidot, a gyorsaságot, a kijelzőt. A Dash charge eszméletlen, akkuidő kifogástalan. Ha nem hanyagolnak el minket, akkor szoftveres updatekkel minden kis kellemetlenséget orvosolhatnak. HA javítanak a kamerán is, akkor aztán egy szavunk sem lehet majd.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
MrPetya19
addikt
válasz
FuRiONight #2 üzenetére
Inkább raktak volna bele egy jó kamerát, de a fanboyoknak így is tetszik, mert van benne hülye portré mód.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
hemaka
nagyúr
Legalabb ebbe nem fejjel lefele kerult az amoled
A zafir marketing bullshitet meg engedjuk mar el pls.
[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz
tomboy0013 #6 üzenetére
Nagyrészt egyetértek.
Nekem is jobban bejön a kerekített sarkú kijelző, ez így olyan, mintha kibökné a telefont, hiába van az nagyon minimális kerekítés.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Köszi a tesztet
Nos igen, kamerában nem egy Samsung, viszont nálam ezt hatványozottan kárpótolja a pure android rendszer.
Ha nem lenne OP3 és vásárlás előtt állnék, gondolkodás nélkül ezt venném -
törölt tag
A jelly effekt ennél a szarnál is kijön, vagy csak az 5-nél?
-
atike
nagyúr
Vegyes érzések vannak a telefon kapcsán... Eddig úgy voltam vele, hogy jó lenne, jó lesz az, de pont a kamera - amire olyan kíváncsi voltam, hogy mit tud - nem győzött meg...
Azért a MI A1 példa erős...
Miért nem lett felhozva akár az iPhone X-nél vagy a Note8-nál, hogy azokhoz képest negyed / ötöd / hatod áron van, de vajon amazok tudnak-e négyszer / ötször / hatszor annyit....?
-
bajaki
őstag
Hozzám szerdán érkezett meg a telefon. 8/128 GB-os variánst vettem.
Abszolút elégedett vagyok vele. Számomra most kitöltötte az az űrt amit a sima 5-ös hagyott. Kijelző gyönyörű, szerencsére jelly nélkül (igen, én láttam az 5-nél, és igen, zavart is), a kamera számomra teljesen vállalható, az összeszerelés kifogástalan, az OOS pedig tökéletesen megfelel minden igényemnek. Egyszóval elégedett vagyok.
-
<Adamsky>
veterán
Igazából ez most az 5T-től független, de árulja már el nekem valaki, hogy miért is olyan jó ez a "háromállású értesítőkapcsoló"? Én az ilyen DND-t, ill. némítást programból vezérlem. Vagyis a kapcsoló az én esetemben nem mutatna valós állapotot. vagy a OnePlus rendszerében ilyet nem lehet csinálni? Van a kapcsoló, oszt' csókolom?
-
Phülöp
addikt
válasz
<Adamsky> #45 üzenetére
Nem jó.
Nekem a halálom, hogy "Minden értesítés" esetén a hangerőgombokkal a csengetés hangerejét állítom. Nem akarom. Csörögjön mindig ugyanolyan hangerővel, ahogy azt én egyszer beállítom. Azért állítom be.
Pl. ha elindítok egy youtube videót, amíg az nem töltődik be és indul el, addig a csengetési hangerőt állítom, és ahogy elindul a videó, onnantól annak a hangerejét. Ha kicsit korábban tolom fel a hangerőt, az első telefoncsörgésnél kiugrok az ablakon, de legalábbis hanyattesek székestől.
Amúgy jó is lehetne akár, bár csak a két szélső állást használom.Valaki - bármiféle kérdés, vagy értesítés nélkül - törölte az aláírásomat. Eléggé gratulálok hozzá.
-
törölt tag
Szerintem meg tök kényelmes, nem kell elővenni, bekapcsolni/feloldani a telefont azért, hogy mondjuk némára állítsam, diszkréten a zsebemben, asztal alatt is megoldható.
Arra a problémára meg az a megoldás, hogy egyszer megnyomod a hangerő fel vagy le gombot (mindegy melyiket), aztán mellette a kis lefelé nyíllal kibontod a többi hangerő csúszkát, és ott húzod a média hangerejét. Nem nagy varázslat.
-
Phülöp
addikt
válasz
#16820480 #47 üzenetére
Nekem elég lenne, ha tiltani lehetne a csengetési hangerő gombbal történő módosítását.
Sőt, ez lenne a legjobbabb.
Nem akarok lefele nyilat meg csúszkákat meg kibontást.
Csak annyit, hogy a beállított hangerőn csörögjön MINDIG, ha a csúszka alsó állásban van.
Első hónap után beküldtem a 3T-t a fiókba pár hétre, annyira zavaró volt ez a történet.
A mai napig nem szoktam meg.
Csak ez az oka, hogy soha többet OnePlus telefont. Na jó, az android is oka.[ Szerkesztve ]
Valaki - bármiféle kérdés, vagy értesítés nélkül - törölte az aláírásomat. Eléggé gratulálok hozzá.
-
Gibo
senior tag
Bejön mellé konkurenciának a Honor V10 (vagy az ennek megfelelö EU-sított Honor) illetve a ZTE Z17s (avagy Archos Diamond Omega)... Jó lenne egy összehasonlító teszt ezekkel....
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
Új hozzászólás Aktív témák
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hatalmas áttörést érhet el a gyártásban a Tesla
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Új iPhone iPhone 15 Pro Max 512 GB fekete titán - 3 év garancia
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE XS FEKETE 256GB K1277 ÚJ AKKU
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE 11 PRO GOLD 64GB K1270 88% AKKU
- iPhone 13 128GB Red Független Karcmenetes/1 hónap gar./Akku 87%/p2863
- Oppo Find X3 Neo
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest