- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz boros44 #4653 üzenetére
Sajnos szinte kizárt. Nem igazán az Android 6/7 a hibás, a hiba oka az, hogy a Google a doze mód bevezetésével együtt a gmail és egyéb google értesítéseket már nem prioritásos gcm push üzenetként jelöli meg. Így a telefon csak bizonyos időközönként kérdez rá az üzenetekre. Azok az üzenetküldő alkalmazások melyek továbbra is magas prioritással küldik az üzeneteket, továbbra is jól működnek, azonnal megjelenítik az értesítéseket, azon az áron, hogy felébresztik a telefont a mélyalvásból.
[ Szerkesztve ]
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
crixtm
tag
Hey megvan a telo. Lobog a hajam, mert minden megtortenik azonnal. Nalatok mennyi a screen on time? Mi a megoldas arra, hogy az android system fogyaszt a legtobbet?
-
félisten
Azt nézd meg, hogy nem tartja-e ébren a telefont folyamatosan. Ha nem tartja ébren, akkor ahogy a kollega is írta előbb, nincs para. Ha ébren tartja (előfordul sajnos, Google Play szolgáltatás-bug), akkor restart telefon...
SOT terén kismillió tényező van, ami befolyásol. Nekem egy nap általában mostanság 1-2 óra SOT megy, estére sem esik így 60% alá, szóval 4-5 óra SOT átlagos használat mellett teljesen normális, ha kisebb fényerővel / kis intenzitású programokkal használod (pl. nem fotózol), akkor a 6 óra sem elképzelhetetlen.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
crixtm
tag
Maci kollega:
A root leirasert -
parkr
őstag
Sziasztok!
Tud valaki olyan európai boltot ahol még kapható (viszonylag) jó áron A3003? csak gunmetal. ezt találtam eddig[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sajnos mivel a Oneplus a saját honlapján való árusítást preferálja, így viszonteladó hálózatokban nem nagyon fogsz találni. Egy időben itthon a Mall.hu-n láttam, de kínai A3010-es változatot.
A kínai webshopokban lehet még nézelődni, pl. a Banggood-on látok most. Itt viszont több kérdőjel is lehet, például hiába szerepel ott, hogy tudja a B20-as frekit (tehát A3003-ról lenne szó), a fene tudja, hogy valóban azt küldenek-e. Meg hát ha a vámon megfogják, akkor az nem 110e Ft lesz, hanem élből ~140e, mert rávágják az Áfát is.
Én a használtpiacon néznék inkább szét személy szerint...
[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
Valaki használ OTP-s mobilos (NFC) fizetési szolgáltatást? Pár napja nem működik rendesen. A legtöbb terminál kettőt pittyen, a telefon úgy jelzi, hogy a vásárlás OK, de mégsem. Hol a gond? :/
-
ricsi0307
senior tag
válasz Macika66 #4678 üzenetére
Van persze. Végül nem próbáltam ki mert siettem, de holnap tuti megnézem. 2 héttel ezelött kezdődött az egész még emlékszem egy szórakozóhelyen akartam vagizni a haver elött, de bégtem Nagy alma fan a gyerek erre pont akkor nem működik amikor igazán kéne
[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
válasz Sajtqukac #4674 üzenetére
Érdekes. Nálam hol működik, hogy nem. Mintha egyes terminálok nem fogadnák el.
(#4675) ricsi0307: Na, ilyennel nem találkoztam. Ott valami más lehet a difi. Próbáltad a Simple alkalmazás alatt törölni a kártyát és újra felvenni?
(#4677) Macika66: Nekem is ment simán. Minden nap fizetek vele. Az utóbbi napokban random nem fogadja el némelyik terminál. Érdekes, mert pittyen meg minden, a telefon is azt jelzi, hogy a vásárlás OK, de sms nem jön, valamint a terminál is azt írja, hogy elutasítva. De csak némelyik terminálnál. Van, ahol minden OK.
(#4682) magyarl: Minden beállításod rendben van? Ellenőrizd le. Működnie kellene.
-
magyarl
tag
válasz metal01 #4683 üzenetére
OTP dombor kártyámat beregisztráltam a Sime-ben, NFC-t és mobilnetet bekapcsoltam, de a terminál válasza: "Hiba a mobil készülékében." A Telefon vagy nem reagál semmit, vagy dob egy pipát, de a tranzakció nem valósul meg.
Mást nem tudom mit lehetne beállítani...SONY KDL-43W755C
-
Macika66
őstag
válasz magyarl #4689 üzenetére
2017. 06. 22. óta 27 db vásárlásom (16 helyszínen) volt NFC-vel, egyetlenegyszer sem volt gond a Simple-lel.
Persze lehet, hogy nagyon másfelé vásárolok vele, mint Te.Eddig kizárólag a fővárosban használtam.
A lényeg:
- 2 perc időd van az ujjlenyomatos feloldás után, hogy használd az NFC-t fizetésre.
- időnként kell neki net, hogy újra töltse az elhasznált tokeneket.
- Nem mindig ment az elején (legalábbis nálam), olyankor be kell hívni a programot és rá kell menni a bankkártyámra.
Így odaérintve azonnal sikeres lett a fizetés vele. -
magyarl
tag
válasz Macika66 #4690 üzenetére
Pont ugyan így néz ki nekem is (persze más számokkal )
A telefon zárolás feltétele a fizetésnek? Mert én nem használok semmiféle jelszót, lenyomatot (de az jó lenne, ha külön csak a fizetéshez lehetne ujjlenyomat kérése).
Lehet még próbálkozom, ha nektek ilyen sok működő eset voltSONY KDL-43W755C
-
MrSealRD
veterán
Nálam kicsit furán működik. Fut a program aktív kijelző, feololdva. Majd odaérintem a terminálhoz. Ekkor jelszót/ujjlenyomatot kér. Megadom és megint érinteni kell... Ekkor lesz fizetve. Miért van ez a kettős érintés?
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
-
g0dl
addikt
Egy érdekes "hibáról" még nem láttam, hogy szó esett volna.
A hívás stb. jelző led a tükröződés miatt világítani látszik, ha a vízszintesen fekvő telefonra olyan 30-45 fokos szögben nézek.
Na sose legyen telefonom nagyobb problémával. -
kcs73
aktív tag
Sziasztok! Van valami alkalmazás amivel be tudom állítani a hívásjelzést? Muszáj vagyok a hangot teljesen levenni,mert kórházban vagyok!De így meg nem veszem észre a hívásokat! Nem akar rezegni sem!A csörgést nem tudom nagyon finoman szabályozni,hogy be tudnám állítani,hogy csak egy nagyon kicsit haljam,vagy villogjon legalább,és rezegjen!
Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
félisten
Én is az alant feltett kérdést vetném fel.
Húzd a riasztás-beállító csúszkát középre (Ne zavarj!), fentről lejön az értesítősáv, jobb oldalán a fogaskerékkel, bökj rá, itt be tudod állítani, hogy kinek a hívásait engedélyezze (az is lehet, hogy Senkitől), illetve olyat is lehet, hogy aki 3 percen belül újra hív, annak a második hívása már kicseng - de mindegyiket ki is kapcsolhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest