- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
válasz lordjancso #600 üzenetére
Te is pontosan megértenéd a problémát, ha leírhatnánk, hogy mire gondolunk
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, valaki leírná, hogy javítás előtt, hogy hangzott a 13. kérdés?! köszi
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
14. kérdésnél szerintem egyik válasz sem jó.
Sejtem melyik a helyes szerintetek, de ami oda van írva, az így nem igaz.
Aki hülye, haljon meg!
-
pohár
félisten
de jó, én egy régebbi kérdés alkalmával már rátaláltam, szóval nem volt nehéz
bár azért utánanéztem hogy jóra emlékszek-e, egy perc volt kb mire megtaláltam, szóval nem nagy ördöngősség
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zerdal
tag
A 14 es teljesen egyértelmű. Ne veszekedjetek már folyton.
"Bízz Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" Oliver Cromwell || PSN ID: Zer0DMG83
-
MODERÁTOR
Szerintem még mindig kétértelmű a 13. kérdés. Most a fórum előzményeit tekintve nem merem leírni miért, de ez így akkor sem egy konkrét kérdés.
Valaki már hozott hasonló példát, de ez tényleg olyan, hogy azt kérdezem, hogy mekkora(mekkora) a piros(az általunk is tesztelt) ferrarik(netgear open source router) maximális sebessége(maximális belső átteresztőképessége)?Eredetileg mi volt a kérdés, ezt szabad tudni? Arról lemaradtam..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
BiP
nagyúr
Nincs zárójelben az 'általunk is tesztelt'.
Amúgy a többieknek: ez a szókapcsolat került bele az eredeti kérdéshez képest.Ha nagyon kötekedő akarok lenni (nyelvtanilag), akkor megjegyezném, hogy értelmileg nagyon nem mindegy, hogy van-e vessző vagy nincs. De ez már nagyon off.
Mellesleg számomra sem egyértelmű a dolog, de majd feldobok egy pénzértmét, de leginkább egy kockát, mert jelenleg 3 megoldást is meg tudok indokolni.
-
lordjancso
senior tag
Ajánlom figyelmedbe ezt a hozzászólást:
(#593) eszterencs
Remélem itt van a házigazda, mert ez már kicsit sok...
Hihetetlen, hogy egy kérdést sem bírtok megválaszolni úgy, hogy ne segítsetek a másiknak...Szerk.: Elnézést a seriffeskedésért, de ez így nagyon nem fair.
[ Szerkesztve ]
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Jim-Y
veterán
válasz lordjancso #617 üzenetére
És ebben mi a segítség? csak idézett a kérdésből, ezt meg semmi sem tiltja:S Egyébként tényleg megválaszolható, csak ez nehezebb, és kevésbé lehet biztosra menni mint a többinél, de ez rendjén is van, meg kell szitálni a mezőnyt, nekem tetszik a kérdés, szerintem találtam is jó választ, reménykedem, hogy nem néztem el
-
őstag
válasz lordjancso #617 üzenetére
Ezzel sajnos egyet kell értenem, másról sem szól a topic, mint kukacoskodásról!
Ez egy játék, ha elbaltázok egy kérdést, akkor ez van! Mint a neve is mutatja NyereményJÁTÉK!Aki meg biztosra akar menni, az menjen a boltba és vegye meg!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
lordjancso
senior tag
A házigazda mondta:
"Eddig nem tilottunk ki senkit a többé-kevésbé rávezető hozzászólások miatt, de mostmár az következik!"Viszont domi007 nem "többé-kevésbé" vezet rá, hanem 100%-osan... Jó hogy nem linkeli be a megoldást mellékelve hogy hanyadik sort kell nézni...
PhoenixK: Köszi.
[ Szerkesztve ]
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lordjancso
senior tag
válasz direwolf #621 üzenetére
Teljesen mindegy milyen mértékben vezet rá, ha egyszer tilos a rávezetés.
Na de én itt befejeztem az írkálást ebbe a topikba és maradok a csendes játékosok között. Majd a moderátor rendet tesz a nyelvtan érettségi előtt álló fiatalok között...Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
MODERÁTOR
válasz lordjancso #620 üzenetére
Már látom, kár volt írnom ide. Nem segítséget kértem(illetve annyiban igen, hogy mi volt az eredeti kérdés, mert úgy érzem, ha már fair play, én mint lemaradó is had tudjam azt, mint aki látta, hisz a topic-ot olvasva sokaknak a korrekció után lett egyértelmű), csupán megjegyeztem, hogy szerintem nem a legjobb a kérdés. És nem azért, mert szívatós, hanem mert többféleképpen lehet értelmezni. A fenti példámnál jobban nem tudom szemléltetni.
Lehet így is konkrét válasz, csak magam részéről nem így kérdeztem volna.Egyébként semmivel sem érzek több segítséget domi007-től, mint magától a kérdéstől, mert ami leírt, azt a kérdés is tartalmazza, és köszi, olvasni is tudok, meg értem is mit jelent. Nem is ezzel volt bajom
De hagyjuk az egészet
(#623) lordjancso: Kösz szépen, de a nyelvtanérettségim már nem ma volt
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
localhost
Közösségépítő
... és még finom voltam
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
ztoldy
senior tag
válasz lordjancso #620 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem, mert még az általa írottak alapján is, ha valaki rájön mire utal (mondjuk a kérdés alapján rá lehetett jönni), akkor is több válasz lehetséges szerintem.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
direwolf
őstag
válasz lordjancso #623 üzenetére
Egyáltalán nem nyelvtani probléma van a kérdéssel. Konkrétan több helyes válasz van.
Viszont a házigazda reakciója egyértelmű volt."I've seen things you people wouldn't believe"
-
BiP
nagyúr
Most látom, hogy a feje egy smiley. Hatalmas.
(#627) direwolf:
Amennyiben így lenne, feltételezem, hogy a házigazdák ennek megfelelően fogják kiértékelni.
Volt már ilyen a világtörténelemben.
De legalábbis meg fogják indokolni, hogy melyik kérdésre melyik a jó válasz. (és a necces kérdéseknél majd szép popcorn-viták fognak kialakulni. Már várom )
De persze ezt majd csak a játék után fogjuk megtudni, mert addig bizony szájzár van.[ Szerkesztve ]
-
szombatitomi
senior tag
A 14. kérdés válaszain jót nevettem. Könnyű kérdés volt szerencsére, de a 13.-ra is lehet pontos választ adni.
-
bozont
veterán
válasz szombatitomi #634 üzenetére
Pontosan, nem tudom mi baja egyeseknek a 13. kérdéssel, egy kicsit talán jobban meg kell mozgatni az agytekervényeket is, de viszonylag gyorsan és biztosan megtalálható a helyes válasz rá.
De az sem baj, ha kevesebben kerülnek a kalapba, annak a z5850-nek nagyon tudnék örülni.
-
parkr
őstag
14-esben az egyiken jót röhögtem
-
MODERÁTOR
Holnap lesz még kérdés?
Everybody lies.
-
Spancho
senior tag
jó kis játék ,a 13-as tényleg "viszonylag" keresgélősebb volt.(bár visszagondolva annyira nem is) a 14-es meg gyerekjáték
Sok sikert mindenkinek.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Sp4wn
csendes tag
To#641) KMT
Kedves Őstag... szint... leírt public cikkböl vettem ki a típust de ha akarod az összes netgear típust leírhatom ide ugyanis előre meghatározott az a rész h Prohardverék tesztelték...
szal pls nee kezdjük.
jippijájé ez csak arról szólt hogy van elírási hiba a cikkben.
-
Young92
tag
pofonegyszerű 14. pipa
-
Trebron09
őstag
A 14.-k kérdésre vannak jó választási lehetőségek
A 13.-ra pedig hamar megvolt a válaszMég 2 kérdés lesz holnap, ha jól tippelem.
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
LTwinHU
tag
Uhh... a 13. kérdésnél nem láttam a fától az erdőt!
[ Szerkesztve ]
"LTwinHU has helium in his sneakers."
-
Trebron09
őstag
Az én hozzászólásom miért lett kitörölve és a "segítés" pedig meghagyva?
[ Szerkesztve ]
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
őstag
válasz Trebron09 #649 üzenetére
Mert az önmagában nem segítés, ha a 'gúglizás'-ra utalnak. (Te hol és hogy kerested az infót? Nem a google-ban? Vagy az a baj, hogy nem a Bing-et említette?) Az meg, hogy nála az elsőnek jött ki az adat, megint csak nem 'segítés' hiszen nem írta le, hogy milyen szavakat írt be a keresésnél. Tehát lehet, hogy másnak nem lesz bent az első 10-ben sem.
Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled Cfw - konzol beszámítás
- Arctic Cooling P12 PWM PST 120mm ventilátor 4db csomag
- MacBook Pro 2015 13"/Air 2012 13" egyben a 2db Működnek amire szeretnéd/Magyar billentyűzet
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest