Új hozzászólás Aktív témák
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz szakalistvan #300 üzenetére
Hát nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem tartott 1 percnél tovább a megértése a kérdésnek. Arról nem is beszélve, hogy a kereséssel eltöltött idő sem volt 1 percnél több. Erre a kérdésre meg lehet adni a választ mindenféle humbuk és mágia nélkül is.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
FehérHolló
veterán
Nem teljesen értem, hogy miért nem tudtok végre leszállni a "javított" kérdésről.
Ha még százan leírjátok, hogy szerintetek könnyű volt értelmezni és hülyék az emberek, akkor sem változik semmi...
Mielőtt még letámadna valaki, én nem változtattam a válaszomon a "javítás" után.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
parkr
őstag
válasz LeslieG Jr. #297 üzenetére
na, most elbizonytalanítottál
-
Vasinger!
nagyúr
A gyorsítótárat magonként kell számolni, vagy összesen?
-
szombatitomi
senior tag
Na, eddig minden kérdés könnyen ment, ez a 9-es megfogott.
Egyébként a kérdés: "Mi a pontos neve..." viszont a válaszok között csak szériák vannak. Lehet, csak nekem nem egyértelmű.
szerk: mégsem, közben találtam dolgokat. bár a 'legnépszerűbb' nekem még mindig gondot okoz.
[ Szerkesztve ]
-
hfrankee
senior tag
Az utolsó kérdéshez:
Kinek és hogy a legnépszerűbb?!
Ez így elég szubjektív és tág
A gyártó eladási statisztikái szerint,vásárlói visszajelzések szerint,tesztek szerint,szerintem,,,,??!
Lehetne pontosítani?
Üdv -
Inv1sus
addikt
Azt hittem a 8-as ki fog selejtezni jó pár embert, de itt egyesek nem bírják megállni, hogy ne üssenek szöget a másik fejébe a kérdéseikkel...
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
addikt
-
BiP
nagyúr
válasz Dark Archon #311 üzenetére
Igen. Én meg nem tudom eldönteni, hogy közben sírjak-e vagy nevessek a kommenteken.
Vagy hogy melyiket tartsam "kevésbé okosnak": aki nem tud olvasni és gondolkodni vagy aki a szájába rágja a megoldást. -
Kassadin
addikt
-
addikt
válasz Kassadin #313 üzenetére
Ha hülyeségért mindenkit letartóztatnának, nem sok ember maradna szabadon. Mellesleg... de ezt inkább majd a játék lezárása után, majd emlékeztess rá :-)
szerk: ja, és még a szerk.-ed előttire a válasz: igen, csökken. S végre igen komoly nyeremények vannak. S igen, bosszant, ha egy gondolkodni képtelen nyeri meg helyettem.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
C0d3r
addikt
válasz Dark Archon #314 üzenetére
Nincs miért aggódni, ha valaki szerinted gondolkodni képtelen, akkor minden bizonnyal továbbra se fog rájönni a titok nyitjára.
-
Skillerz
aktív tag
Szerintem, minden kérdés eddig teljesen korrekten volt feltéve...ha valaki kérdésenként MAX 5percet szánt a google-re szerintem mindent meglehetet találni:S
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
KMT
addikt
válasz Dark Archon #311 üzenetére
Sajnos egyet kell, hogy értsek. Sok a gyönge elméjű, aki saját magával, meg a többi magától helyes választ adóval is kiszúr. Jó lenne az ilyen "de ez nem egyértelmű" kérdésekre NEM reagálni!
-
LeslieG Jr.
őstag
Ez teljes mértékben így van.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Diego2002
tag
Ha hülyeségért mindenkit letartóztatnának, akkor ki vigyázni a rabokra, mert akkor a rendőrök meg börtönőrök sem lennének szabadon...
..::Diego::..
-
DeskJeti
tag
Egy ventilátornak örülnék, mert izzad a gép. Melege van... Így is kölcsön hűtő van a házban. Vagy a monitornak, vagy a pólónak. Vagy a videokártyának. xD Igazából a mobiltokokon kívül minden jöhet.
-
Kassadin
addikt
Mivel ez egy nyereményjáték, így meg van az esély hogy nem nyersz semmit a játékosok számát tekintve. Úgy csinálsz, mintha élet-halál kérdése lenne, nyersz-e valamit. Ha a gondolkodni képtelen nyeri meg, hát így jártunk, az élet megy tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Jó hát, vannak emberek akik szeretik saját esélyeiket rontani...
Ezek aztán minden játéknál beírják, hogy benne vannak a kalapban, meg hogy sose nyertek még semmit, elsorolják a kívánságaikat, fohászkodnak, főznek egy kis tejbegrízt aztán csodálkoznak, hogy nem nyertek. Hát persze, hogy nem, mert nem bírják megállni, hogy ne tegyék a nagyon ügyes, okos embert, aki elvégzett egy MSc google kereső szakember képzést az általános iskola napközijében.
Csak ezt a pár gondolatfoszlányt szerettem volna megosztani, reménykedve abban, hogy elolvassák azok is, akikről beszélek és egy kicsit elgondolkoznak már végre magukban.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
DeskJeti
tag
-
Diego2002
tag
A sorsolást nem lehetne majd élőben közvetíteni? Az marha jó lenne, és izgalmas!
..::Diego::..
-
thesound
addikt
na a 9-esnél lehet elvérzek , de megpróbálom
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
đe$|re
senior tag
válasz szakalistvan #300 üzenetére
Ahhoz nem kell a fórumot olvasnia senkinek, hogy egy kérdést értelmezni tudjon...
Komolyan...az iskolában miért nem panaszkodtok/panaszkodtatok, ha a tanár máshogy tette fel a kérdést? -
eszterencs
HÁZIGAZDA
No kedves játékosok!! Kigyomláltam a hozzászólásokat; azokat, amelyekben segítség van vagy akár csak rávezetheti a megoldásra a többieket, mindet töröltem.
A topikban nem tilos sírni, hogy valaki nem érti a kérdéseket, vagy hogy ez megint túl nehéz, vagy túl könnyű, de ezekre ne várjatok tőlünk reagálást.
Mindmellett egymást gyepálni meg lehülyézni nem kell, csak azért, mert valakinek valami nem megy... csak annyi a kérésem, hogy ne fajuljon el ez személyeskedéssé. Nem vagyunk egyformák, van akinek könnyebben megy, van, akinek nehezebben.
Azért is mondom ezt el, mert most egy nehezebb kérdés következik (épp ezért csak 3 válaszlehetőség lesz), és szeretném megelőzni a vitát róla, meg a hülyézést is.
Köszönjük!
-
lordjancso
senior tag
válasz eszterencs #334 üzenetére
és aki a hozzászólásában rávezette az embereket a helyes válaszra, bannolva lett a játékból?
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
e=mc²
őstag
válasz eszterencs #334 üzenetére
Ezaz, legyenek csak megtizedelo kerdesek
Meg annyit hozzatennek, hogy ha mar minden kerdesre 5 valaszlehetoseg van, akkor legyen a tovabbiakra is.
[ Szerkesztve ]
Ambulimax Provider
-
danih
veterán
Jó lenne, ha jönne egy-két komolyabb kérdés, és nem olyanok, hogy pl. hány mutatóujja van Papp Ritának...
Lehet több választási lehetőség is, mert mindegy, hogy a helyes mellett hány helytelen van, ha nem találod a megoldást, így jártál[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Én szerintem meg pont fordítva van, ahogy írjátok. Én egyből rávágom a kérdésekre a helyes választ, de az itt feltett sok "okos" kérdés bizonytalanít el mindig. Nem pedig fordítva .
-
Franklin
addikt
Jövök értetlenkedni a 10-es kérdéssel kapcsolatban :-)
A vírusok illetéktelen behatolási kísérletnek minősülnek? Jól gondolom, hogy nem?
-
kpal
nagyúr
Úgy érzem lehet eddig egyet tévesztettem de majd kiderül
-
Drakuf
tag
Ez nagyon ízi volt.
-
Jim-Y
veterán
A tizes sem nehéz, ha tud az ember egy picit is angolul akkor gyorsan megvan, ha csak magyarul tud akkor gondolom kicsit több idő ...
Én spec most kivételesen örülök, hogy ilyen kérdések vannak, sokkal jobb, hogy 5 helyett csak 1 % esélyem van nyerni, mintha olyan nehezek lennének, hogy egyre nem tudok válaszolni, és akkor meg ugyebár 0% -om lenne
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest